User Tag List

Sayfa 15/16 İlkİlk ... 513141516 SonSon
303 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: 2.4 Accord vs BMW'ssss

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Accord cok ruhsuz ve denemesi zevksiz bir aracta olsa, Tanberk kardesimle yaptigimiz denemeler cok keyifliydi. Yaklasik 10-12 denemenin (cogu 160-170 de bitti) 2 tanesi harici ben 2 kisiydim. Bu denemelerin tumundede bmw 1-1,5 boy kadar one cikabiliyor. Yaklasik 170 gibi accord gelmeye basliyor. Bmw supper ivmeleniyor inanmasi guc, yakalamak icin en iyi zamanda vites atmaya calistim ama nafile illaki bir tik ilerde basar basmaz. Son 2 denemede esim Tanberkin aracina gecti, ondada bu yazdilklarimin tamami tam tersinde oluyor. Tabi ileri suratler zaten Accord daha iyi surtinmeye sahipti devam ediyor. Kisacasi araclar cok cok denkti. Gunu gunune bagli biri digerini burun ucunla gecer. Ama benim gonlumde Accord bitti, bmw herturlu 1 tik ilerde. Degilmiki ben daha gucluyken bile hemen gecilmedi, benim gonlumu kazandi.

Bu arada o Accorda 5-7 boy gecirtenleri bekliyorum
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

tnbrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin araba daha parlak olduğu geçmiş olabilir
    Ben yeni wax atmıştım daha, agırlıga olumsuz etkisi olmuştur onunda çıkmadan bikaç parça söksem iyiymiş

320d ile 2,4 accord denediyse 200 e kadar bmw 200den sonra accord diyesim var
    Ben iki kişiyken aynen dediginiz gibi oluyo accord bariz bi şekilde 200 lere yakın hızlarda arkadan gelip kafayı çıkartıyo. Tam tersinde ise ilk gaza oturdugumuzda ben farkı açıyorum sonrasında o fark daha zor kapanıyo daha fazla gidebilsek 200 ün üstüne accord yine kafa çıkarmasa bile kesin yanımda olurdu. Yani hertürlü accord yüksek hızda başarılı oluyo .

Accord cok ruhsuz ve denemesi zevksiz bir aracta olsa, Tanberk kardesimle yaptigimiz denemeler cok keyifliydi. Yaklasik 10-12 denemenin (cogu 160-170 de bitti) 2 tanesi harici ben 2 kisiydim. Bu denemelerin tumundede bmw 1-1,5 boy kadar one cikabiliyor. Yaklasik 170 gibi accord gelmeye basliyor. Bmw supper ivmeleniyor inanmasi guc, yakalamak icin en iyi zamanda vites atmaya calistim ama nafile illaki bir tik ilerde basar basmaz. Son 2 denemede esim Tanberkin aracina gecti, ondada bu yazdilklarimin tamami tam tersinde oluyor. Tabi ileri suratler zaten Accord daha iyi surtinmeye sahipti devam ediyor. Kisacasi araclar cok cok denkti. Gunu gunune bagli biri digerini burun ucunla gecer. Ama benim gonlumde Accord bitti, bmw herturlu 1 tik ilerde. Degilmiki ben daha gucluyken bile hemen gecilmedi, benim gonlumu kazandi.
    Tarkan abi her türlü denedik 40 da, 80de, 90da bastık 2 ye 1 denedik ama bi şeyi atlamışız benimde sonradan geldi aklıma teke tek denemedik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    accordun o şanzumanıyla ne bekliyordun abi 2.0a bindim 2.4e bindim. çok güzel araçlar. uzunda güzel diğer türlü şanzumandan dolayı bu gibi sorunlarla karşılaşıyorsun işte
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otomatik araçla daha ne olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla hanima in otobanda diemedim malesef bu sartlarda gazladik. Ben sadece bir iddiam vardi bmw ole ayirip gidemez, oyle bir dunya yok die. Dedigim gibide oldu. Yalniz 184 lugun yaklasik yazilimli 163 luk kadar gittigi konusuna katiliyorum. 184 luk ayri dunya.

Ama benim arabada tuplu haaa, okadarda olsun. 100 kg fazlasi vardi. Tabiki benzinde denedim
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denemelere yetişemedim ya son denemenize denk geldim ancak,gözdenin bmw de olduğu denemeye,gördüğüm kadarıyla sonlara doğru accord geçti.
    tüp 100 kg varmıdır ya ciddi ağırlık gözde kaç kg ki tüp tesisatı gözdenin ağırlığının 2 katı nerdeyse
    ben diycektim aslında gözde benim arabaya gelsin siz teke tek deneyin diye ama siz son denemenizi yapmıştınız. geerçi öyle olsaydı video çekecek kadar yakına sokulamazdık sanırım
    denediğin bmw 163 lük müydü kaçlıktı?
    torku senin arabandan her türlü fazla tabi ki hemen geçilmeyecek 2.0 klasmanında tayyardan sonra en mantıklı araba bence bmw dizelde kesin olarak en mantıklısı zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can ne 163 lugu 2012 model 184 hplik araba. Zaten en son donerken gozde diger arabaya gecti. Ben tupu bahane bulmuyorumki. Zaten en bastanda plskasi ve benim olan Accordu degil, tum standart Accordlari baz alin dedim. Benim aracim maalesef tuplu. Tupte gelirken dolduruldu 110 tl lik gaz var. 45 lt, tupun kendi mevcut, borulamalar, enjektorler ve beyin ile tesisat bence 100 kg vardir. Buda bu tesisati olmayan bir Accord nasil yururduye daha iyi bir yorum katar. Tekrar ediyorum ben Accordlar bu arabalardan hezimete ugramaz demistim. Benim aracimi sadece klasik ornek olarak verdim. Yoksa roll kaygisi olsa, esimle ve arabamdaki alet edavatlarla role gelmezdim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte ilk videomuz. Biraz ben korna çaldığının farkına varamamış moddayım ama rollde bırakmak olmaz deyip basmaya devam ediyoruz. Tanberk kardeşimin arabası pırıl pırıl

2.4 Accord vs 184 e-92 Bmw - YouTube

Bu videomuz biraz erken bitiyor ***** otobanda önümüze araç çıkıyor. Accorda makas atacak döt olmadıından gazı bırakıyoruz

http://www.youtube.com/watch?v=iv2zp...ck064o3nWR0ACQ

Bu videomuzda ise rehavete kapılmışım, hatta "aha bu defa güzel oldu" demişim Anca otobanda bozluk bulduk , sonda Tanberk kardeşim gene 200 gibi frenlemek durumda kalıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=FGg3a...ck064o3nWR0ACQ

Son videoda rica ettim. Eşim Tanberkin aracına geçti ve dandik Hondada ağırlık farkını birkere daha görmüş oluyoruz. Zaten adamın önünde gittiğimim 2 videodan biri. Diğerlerinde yakalamak nerdeyse imkansız oldu

http://www.youtube.com/watch?v=0tzGb...ck064o3nWR0ACQ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla baya iyi deneme olmuş. yenge hanım çoğu kişiden iyi çekmiş kameraya

Bence hiç lpg ye girmemiş bir accord daha da iyi sonuç alır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten bidahakine rollede onu koşturtcam ben 90 o ise 50kg

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    al benden de o kadar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel deneme olmus.
    Bmw manuel mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok otomatik iki araçta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çekim yapılan alet nedir merak ettim cep telefonu mu cidden
    cep telefonuysa eğer gayet iyi çekmiş ya gecenin karanlığına rağmen..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla videoları Tarkan abinin hanımı çekti, ama htc gibi cep teliydi sanırsam.

Yenge sagolsun 10 numara çekmiş sabit bi şekilde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet eli titremiyor belli
    tebrik ederim gözde hakkaten çok iyi çekmişsin,
    benim araba bitince benim videoları da sen çeker misin?
    hem hafifsin hemde çok iyi çekiyosun

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eveeet nerde o tarkanı delirten bmw alır uzar yürür gider diyenler ?

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    telefonda samsungda model emin olmamakla birlikte galaxy2 mi ne olması lazım bu 37ekran tv gibi olan modelden maşallah 2 aracada.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün otobanda bi tane 320d denk geldi arabada 3-4 kişilerdi bende arabada 3 kişiydim. bariz şekilde yavaştı 230'a kadar 10 boy kadar öne çıktım ki bende o sırada çipsiz falan 320d ileydim. yani neymiş m3 var m3 320d var 320d
    deneyelim tarkan bende depo hep dolu olduğu için sende hanım veya başka biri olsa sorun olmaz sanırım merka ettim bu füze accord'u

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)