İkisini de boşver Cupra R al derim ben....
İkisini de boşver Cupra R al derim ben....
golf daha iidir gibime geliyo
207 gercekten peugeota kar$i olan butun onyargilarinizi silecektir. Ic mekan kalitesi, yuruyeni, motorunun performansiyla fiyatina oranla 10numara araba. Golf ise kullanmasi eglenceli bir araba ama fiyatina oranla sundgu donanim ve performans bence yetersiz.. Bu arada 207gt , rc qine gøre kesinlikle daha $ik (koltuklarini ayri tutuyorm =) )
Grkm ben de dediğin gibi çıkmasını umuyorum arabanın. O aradaki 10 milyarlık farkı da diger arkadaşların soyledigi gibi ufak tefek malzemelere yatırıp askere gidene kadar(2 sene) kendime eğlencelik bi araba çıkarıp sonra satmayı düşünüyorum. Neyse kısmetse artık 1 1.5 ay sonra RC ye ne tür malzemeler almalı diye bi konu açarım. Ama gene yeri gelmişken soriim. Etrafında ya da kendinde RC olan ve bu araca modifiye yapmıs olan varsa sonuclarını yazarsa sevinirim.![]()
RIP demiş ki:
2008 model 207GT'im var ve 3.500 kmde.. Son 900 kmdeki yakıt tüketimi ortalama 9.2 gösteriyor normal kullanmama rağmen, performanslı gittiğimde 10 ltyi buluyor? Başka GTsi olanlara sorduğumda 8 civarı rakamlardan bahsettiler. Araba yeni olduğu için mi böyledir yoksa motorda bir sorun mu var?
Ayrıca, bazen ilk çalıştırmada motorun oralardan vnnn tarzı bir ses geliyor sanki ayrı bir elektrik motoru çalışıyor gibi ama durduğumda geçiyor sanırım motor ısınınca da yapmıyor tam emin değilim...
Son olarak da, bazen çok iyi performansla bazen de şahinden kötü gidiyor, daha önceki topiclerde de benzer sorular gördüm RC için sanırım turbo ile alakalı birşey...
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Arkadasim aynen bendede GT var daha 430 km'de yakit tuketimi karma olarak 11 lerde km yapmadigimdan dolayi dusmedi ve tam oturmadi, performansli kullandigimda 15lere kadar cikiyor. Bu normal bir durum ve ayni sekilde motordan dizel araba gibi bir calisma sesi geliyor. 2500km bakimini yaptirdin mi? 2500 km (3aylik ilk period) bakimindan sonra bu sesin azalacagini soylediler bana servisten. Arkadaslarinda dedigi gibi benzini dert etmeyeceksin GT kullaniyorsan ki zaten performansli kullanirsan ibrenin asagi dogru indigini hemen goruyorsun
Normalda standartta kullanimda uzun yolda 90km/h ile 600-650 km yapabiliyormus.. Aynen benimkide cok yakiyor fakat su durumuda goz onune almak lazim, rolentide sehir ici agar trafikte GT nin oldukca fazla yaktigidir... Yol bilgisayarindan akici trafikte ve yogun trafikte ne kadar yaktigini rahatlikla gozlemleye bilirsiniz. Isin ozu GT karma olarak 10-11 ltr yakan bir otomobil...
Ben de arabayı ilk aldığımda 50 kmde falanken ekranda 33lt/100 km falan yazıyordu, km yaptığın müddetçe 10 civarı rakamlara düşecektir.
2500 bakımını yaptırdım ama motorun rölantideki dizel sesi değişmedi. Açıkcası RC test ettim ve 2 tane daha GT'te de baktım ses aynı, sanırım bu motorun sesi böyle.
Ayrıca, araba aynı yolda, aynı kalkış, aynı benzin, aynı hararet vs ile birgün süper başka birgün çok kötü gidiyor. Bunu yaşamış olan yada neden olduğunu bilen varmı
duyup gördüklerim bunlar
ne kadar 207 kalıtelı gibi olsada golfle basa cıkamaz.. tabı fıyat/kalıte olayı başka bişiy
golfun performansı kendıne göre bence iyi![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
bence peugeot iç acmıyor brnim için süreki sorun cıkarabilen bi araç yani kronik sorunlareı olan bi araç
beyler o 10 milyarlık fark kalite farkıdırrrr
rc peugeotun en üst cadde versiyonudurrr
gti golf vs rc daa iyi kıyaslarsınızz
e madem kıyaslıcanızz gt vs gt kıyaslayınnnn
vw herzaman en kaliteli saglam aracları üretmektedirr
rc vs golf gt diosanızz gene golf derimmmm ama bnm düşüncelerim
peugeot lar yıllardan beri problem araclardırr kendimizi kandırmayalım. gercekten aracı aljak olan siz olsanız golf dersinizz![]()
peugeot herzman peugeot sıfır 207 aldım, arkadan onden tavandan dan dun gavur gucur hiç bi degişiklik yok
kalite aynı bitek sekil degiştirmiş.
bu arada servis olarakda gecen sene siparis ettigim gti parcası dun geldi
audiye gore vw servsi biraz dusuk kalsada peugeot ile bir tutulamaz
Şu anda en çok km yapmı$ gt SAnırım arkada$ımda. 14binini bitirmek üzere kendileri.. Üzerinde 2. yay takımını denemekte ve genelde süratli kullanır. Içeride belirgin bir ses yok yada herhangi bir yerinde çok $ükür bir aksaklık yok. Motor sesi ne yazık ki öyle arkada$lar , o ses hiç gitmiyor :/ Bu arada stock golf gtmanual vs 207gt denemelerini sıkça yapma fırsatımız oldu. Hatta zaman zaman buna 207 ve 206rc de eklendiCem in yazdığı $eyler bu yüzden gayet net açıklamalar
Yakıt tüketimine gelecek olursak , dikkatli kullanımla b.düzü - yenikapı arası ak$** üstü 4 trafiğinde yakla$ık yaktığım değer 100km/4.9ltBiraz dur kalka girince 5.5a kolayca yükseldi o değer tabi ama yine de şehir içinde de ayağınıza hakim olursanız $a$ırtıcı değerler yakalayabilirsiniz . Bunun en büyük etkeni 1400devirde gelen 3000e kadarda koruduğu %90 tork değeri diyebiliriz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)