tama msarıyla dene işte oda 1.4 basıo egsozt var 1tek
ben 1 typerın 1.3 basan egsoztlu stock ewoyu geçiceğine inanmıyorum kendi fikrim bu![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
1.3 evo gecmek zor valla banada hic inandirici gelmio , ha yalan soluyosunda demiorum ama 0.3 basio olmasin oneler var senin aracinda ?
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
iiida etmioyorum burda çok yakın arkadşaımın evo6 Tme si var beyaz sadece egsozt var ve gerçekten güzel gidiyor SADECE egsozt ben inanmıyorum dedimki nerdeyse senin hafifliğinde ve turbo![]()
www.drecu.com
ben ızledım valla gectı ne diyim.. evo 6 ydı hemıde1.3 bar, 2. vitesten ıtıbaren ufak ufak acıldı 2 boy fılan vardı fark...
baya sasırmıstım yaw bastan.. m3 gecmen normal geldi ama daha önce tayyar m3 izlediğim için![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
ben video izlemedim iddda ediorum typerında inciğini evonunda inciğini biliyorum ve diyorumki ewo6 yı heleki 1.3 basan egsoztlu ewo 6 yı geçmen çok zor
emrenin araba bitince emre ile beraber orda olucam gerçekten binmek isterim okadar iyi gidiyorsa![]()
www.drecu.com
type r da ne var die sordum ama .. ?
yav arkadaslar bu 3,30 un otomatıgıne ben her gun bınıyorum typerıda cok ıyı bılıyorum headerslı komple eksozlu fıltrelı bır ctr 3,30 u fena uzer yapmayın etmeyın full stok olarak ctr nasıl hıc gormedım ama dedıgım sartlarda otomatık bır 3,30 u yanına yaklastırmaz 220 230 a kadar sonrasındada yaklastırıcagınıda sanmıorum ama denemek lazım sımdı deneyıp vıdeo koyucam ama ya typer dolu olur yada 3,30 gıtmıomus dersınız fıkrımı soledım 3,30 un sansı yok
sti olsa hiç sorun çıkmıcaktı
e46 m3 u 230a kadar gecen stock evoyu gecerde 1.3 basınca kaç hp olucak kestıremedıım ıcın net konusamıorum...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
www.drecu.com
ya sen nie kiyasliosun ki sti la m3 le bi anda ? sti olsa hic sorun cikmicak diosun , ben burrda ayni sekilde 1.3 basan evo9 la denedim b iarakadasimin stini suruyodum 1.2 cont yuruyo oda yakalayamadim bile ki typerla gecti diosunuzha tama gecmistir olmustur ole bi an denk gelmistir ama o evoda kesin bisi vardir bukadar net sokluyorum . isin ilginci nekadar garip gecme gecilme olsa izmirdne cikio
![]()
biz oto 330 la typer ı denedik Çok salakca bi fark oluo typer yok oluo resmen
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)