User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
163 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Cooper s 2007 _ Mazda rx8 hangisi sizce?

team_k20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    performansta ve görüntüde bana göre rx8 ama cooper s inde kendi artıları mesela kızlar hasta oluyo
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kızların hasta olmasını ve her kızın seninle konuşmaya gelmesini istiyosan hemen bi daihatsu copen al herkes ne şirin diye demir atıyo

Grs91
    Misafir
    kardesim bırı bmw biri mazda konusturmayın sımdı adama rx8 ın her kosesı spor olsa nolur, spor araba gormesek neyse... ha hyundai coupe ha rx8 ıkısıde aynıı performansla karın doymuoo ki bu bileğe bakan bir iş normal yol sartlarında fln filaann, mını ezio ıste cogu konuda bana gore......

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sixinc.unbuffed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rx8 iyice inceleyene, bakana, sevene, araştırana kısacası sadece şöför değil ARABACI adama laik cok güzel bir araç bence, bende bi gece rollingde izledim ama cok kotu değil kedi ciger olayı bence...

Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 gundur RX8'le geziyorum ve bu sese asık oldum galiba ust devirlerde ki motor ve biiiiip sesi muhtesem aracın ici,donanımı,kalitesi ve muzik sistemi v.s de cok iyi,gercekten keyifli bir japon RWD olayı isin sonu zaten..Kesinlikle RX-8 Diyorum..
    RX

İki msg ada +100000

Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesim bırı bmw biri mazda konusturmayın sımdı adama rx8 ın her kosesı spor olsa nolur, spor araba gormesek neyse... ha hyundai coupe ha rx8 ıkısıde aynıı
    Bence bişey yazmadan önce 2 kere düşünmek lazım.Burada rx-8 sahibi olan ve o arabayı seven arkadaşlar var.Bir araba hakkında art niyeli kötü şeyler /dalga geçicek seyleri düşünüyorsan kendine sakla.Senin burada kimsenin arabasını aşağlamaya hakkın yok...

Grs91
    Misafir
    walla hc bseyi asaglamdm, kmsenin babasi bmwnin yada mazdanin sahibi deil ne gocunuon,kimse her arabayi cok sewck die bse yok,isterse forumdaki herkes rx8 sahibi olsn sewmiorm bunuda soluom asaglck olsm baska seler solerdm bana gore minid asaglndi bse demedm ben yuzdn gocunma,bidefa sen yerne bunu forumdaki mazda rx 8 sahpleri ile konusmak istrem,onlar bse demio sana noluo,gerilmeye gerenk zok zati, brak cooper s i 1.6 sina tesci etmem buda benm gorusm ayrca biton admin war art niyetlimsn die kmse sormadi sorarlassa da deilm zati,tekrarlyorm biri mazda bri bmw,bosuna pist zamanlari konmus ,mprojecte katiliom,kmse burda ola sabah aksm pistte takilmio,normal yollar uzernden kaliteden servisten markadan fln filan konusmak lazm.nese....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla hc bseyi asaglamdm, kmsenin babasi bmwnin yada mazdanin sahibi deil ne gocunuon,kimse her arabayi cok sewck die bse yok,isterse forumdaki herkes rx8 sahibi olsn sewmiorm bunuda soluom asaglck olsm baska seler solerdm bana gore minid asaglndi bse demedm ben yuzdn gocunma,bidefa sen yerne bunu forumdaki mazda rx 8 sahpleri ile konusmak istrem,onlar bse demio sana noluo,gerilmeye gerenk zok zati, brak cooper s i 1.6 sina tesci etmem buda benm gorusm ayrca biton admin war art niyetlimsn die kmse sormadi sorarlassa da deilm zati,tekrarlyorm biri mazda bri bmw,bosuna pist zamanlari konmus ,mprojecte katiliom,kmse burda ola sabah aksm pistte takilmio,normal yollar uzernden kaliteden servisten markadan fln filan konusmak lazm.nese....

""rx8 ın her kosesı spor olsa nolur, spor araba gormesek neyse... ha hyundai coupe ha rx8 ıkısıde aynıı"""

Bunlar dalga geçmek değilse peki o zaman sen haklısın

Grs91
    Misafir
    yaw asaglamdm alla alla asaglsam solerm kmden cekncem dalga gectm eet ama asaglamak ayri olay,bz hep arabalrmz hakknda dalga gecisz ne war buyutck anlamdm ,iyi sardin haaa

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesim bırı bmw biri mazda konusturmayın sımdı adama rx8 ın her kosesı spor olsa nolur, spor araba gormesek neyse... ha hyundai coupe ha rx8 ıkısıde aynıı performansla karın doymuoo ki bu bileğe bakan bir iş normal yol sartlarında fln filaann, mını ezio ıste cogu konuda bana gore......
    Bence evo sahibi birisine pek uymamış bu yazdıkların performansla karın doymuyo ve biri bmw biri mitsu dersek sen alınmazmısın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw asaglamdm alla alla asaglsam solerm kmden cekncem dalga gectm eet ama asaglamak ayri olay,bz hep arabalrmz hakknda dalga gecisz ne war buyutck anlamdm ,iyi sardin haaa

Yaw seviyom , aşığım alla allaa dalga da gecmeyin

Grs91
    Misafir
    Alıntı VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence evo sahibi birisine pek uymamış bu yazdıkların performansla karın doymuyo ve biri bmw biri mitsu dersek sen alınmazmısın?
    Bend onu dmk istedm aslnda sdc performns olsa is degisr herturlu mitsu mazdadaaaa yaw bulastrmyin beni yaraliyim zati yigit kusura bakma kardsm yine gttm sanayiye yeni parcalarmn resmlerni cktm skintiya grdm ondandr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hehe hayal et bitceği zamanı öyle güzel oluyo bak hayırlı olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bend onu dmk istedm aslnda sdc performns olsa is degisr herturlu mitsu mazdadaaaa yaw bulastrmyin beni yaraliyim zati yigit kusura bakma kardsm yine gttm sanayiye yeni parcalarmn resmlerni cktm skintiya grdm ondandr
    Nedemek kardeşim sen kusura bakma kolay gelsin sana.

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rx8 abi naptız
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

Grs91
    Misafir
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nedemek kardeşim sen kusura bakma kolay gelsin sana.
    kolaysa işalahh başınaaa gelsinnnnn

Grs91
    Misafir
    Alıntı VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hehe hayal et bitceği zamanı öyle güzel oluyo bak hayırlı olsun..
    hayal hayal hayal... nereyee kadar her gün muntazam olarak yatarken hayal kuruom walla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kolaysa işalahh başınaaa gelsinnnnn
    gelecek yakında bende kasiniyom

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayal hayal hayal... nereyee kadar her gün muntazam olarak yatarken hayal kuruom walla
    en azından gerçekleşmek üzere birşeyin hayali...

OnurS
    Misafir
    Daha hiç coopersim olmadı ama her türlü rx8...Neden?
    1.rwd
    2.borusan yapıo bakımlarını hem hiç bişiden anlamıyolar hemde yediin kazıın haddi hesabı yok(eksoza yapışan poşeti çıkarmak için 60euro işçilik istemişlerdi eski arabamda=) we euro plus warken sorunu bulamıyolar diye sanayide buldurup borusanda yaptırıyodum...)
    3.Servisi çook ucuz
    4.Piyasada az war
    5.10k dewir inanılmaz zewkli
    6.dscsi çok iyi
    7.yeni coopers çoook sorunlu sahip olan herkes yakınıyo
    Mcsyi çok sewerim ama 2side çok farklı kulwarların arabaları....

Sixinc.unbuffed
    Misafir
    Rx8 derim, iç mekan ve kullanım zevki çok yüksek.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)