Canlı gördükten sonra eminim çoğu evocunun fikiri değişektir. ;)
Printable View
Canlı gördükten sonra eminim çoğu evocunun fikiri değişektir. ;)
fuarda sti gercekten sekil olarak guzeldi resimlerdeki gibi degil ama wrx sanki 4 ceker 1.6 gibi.
evoda aynı sey olmus mr dan sonra borda evo onunde duran borda lancerdan hiç farkı yoktu.
cosworth un eski mekanikerlerinden apexi'de mühendislik yapmış kısaca işi bilen birinin yaptığı yorum ve testlere göre,
"the factory EVO X head is the highest efficiency head that we have measured out of a production engine. The factory Nissan VQ35 takes 2nd place. We’ve never measured a Honda K20, but I have a feeling it would be king. I don’t have too much K20 experience myself, but the little experience I do have has told me the K20 head rocks."
çok iddialı geldi.
Vay be baya iddialı duruyor gerçekten. İyi güçler çıkartacaktır.
evet sadece zaman gerekiyor bencede.tersi swaplar başlar 1-2 seneye:) 6-7-8-9 da görürüz 4b11t leri :)
stı kesinlikle ileriki günlerde kendini kanıtlayacak.
Evo x bence mükemmel
STI inanılmaz. Hergün kalkıp arabama binmeden önce gördüğüm için, kendi arabamdan soğudum valla:)
subaru hep daha kalitesi daha dayanıklı olmuştur. hatice değil netice arabası bu. performanstada zaten hep önde. evo 295hpyi 6500 devirde yakalıyor. sti 300hpyi 6000 devirde yakalıyor. + torkta var. subaru forever.
STI derim ben
tek kelime; EVO
Evo xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
bu oyu vermeden önceki aklım şimdi olsa 2008 sti derim:)
ben oyumu evo x dan yana kullanıorum hic dusunmeden,eski kasası halen olsa subinin düsünürdüm hangisi die ama bu sekılde evo ,motor ozellikleri 2sininde basarılı subinin daha ii olsa bile evo da kotuymus gitmiomus demez kimse herhalde yani evo tipten kazanıo bnm icin.:icon_tup:
Tabiki Ev10
Bende oyumu STI'dan yana kullanıyorum :)