User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
152 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Civic 1.4is vs. Clio 1.4 Rxt

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    clio sport derken ? 1.6 16v olanlar vtec2lere yaklasamıyor bile , e ies de vtec2 kadar gidiyor. 1.6 clio hangi iesin neresinden geçiyor o zaman
    Haklısın honda kraldır babadır,geçecek araç daha icat olmadı
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meganes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısın honda kraldır babadır,geçecek araç daha icat olmadı
    ikisini de kullandım teknik veri yazdım 0 - 100 verileri, veriyle 100 km hızda vtec2 önde olur diyorum. Yaptığın terbiyesizlik. Ben burada saçma sapan yorum yazarım vtec2 ile 3.20ye gider yaparım böyle dersin anlarım.

var mı clionun 0-100 teknik verisi, ver linki aa öyle mi kusura bakmayın yanılmışım diyeyim.

Yazıyorum size 0-100 verisi. Arabam.comun test yalanı deyin eyvallah dicem. iki aracı aynı site kaldırıp civic 1 saniye hızlı diyor, sonra ben salak hondacı oluyorum valla sinirlendiriyosunuz insanı durduk yere
    -Fırat

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teknik verilerini bilmiyorum ancak c segmen 1.6 aracın 9.5sn 0-100ü biraz fazla iyimser geldi bana. 1.6 motor ile donatılmış 10sn altı c segment araç yok benim bildiğim.

neyse konu uzamasın, dağılması. tecrübe eden varsa yazar zaten

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşey teknik veride bitmiyor maalesef.. İş asfalta dökülünce işler değişiyor.. Stock 1.6 16v clio emin ol iyi pilotajla 8 saniye civarında 100 e ulaşabilir. Ayrıca Vtec2 ile 320ye gider yapmanla 1.6 clioya gider yapman arasında çokta büyük bi fark yok.. Tekrar etmemde yarar var sanırım, sıfırdan 130 - 140 lara kadar 1.6 clio önde olur, daha sonra vtec2 veya ies ( hangisini baz alırsanız o .) gelir ve geçer..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herşey teknik veride bitmiyor maalesef.. İş asfalta dökülünce işler değişiyor.. Stock 1.6 16v clio emin ol iyi pilotajla 8 saniye civarında 100 e ulaşabilir. Ayrıca Vtec2 ile 320ye gider yapmanla 1.6 clioya gider yapman arasında çokta büyük bi fark yok.. Tekrar etmemde yarar var sanırım, sıfırdan 130 - 140 lara kadar 1.6 clio önde olur, daha sonra vtec2 veya ies ( hangisini baz alırsanız o .) gelir ve geçer..
    clio 1.6 = 3.20 oldu teşekkürler. varsa izmirde stock clio ayarliyim bi vtec2 cidden merak ettim neymiş bu cliolar ben yanlıs aracı mı kullanmısım
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler 320i konusunu da ben attım ortaya ama dediğim gibi ben atar gider yapmadan duyduğum şeyleri aktardım. clioyu övmüyorum ama 320yi de abartmayın derim

ayrıca şurda bi 0-100 için birbirimizi kırmanın anlamı yok bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bende mi bi anlatma sıkıntısı var anlayamadım. Defalarca tekrarladım, clio 1.6 kısada ciddi yürüyen bi makinadır. buyur bu e90 320i 0 100 videosu. BMW 320i E90 0-100 kph - YouTube bu da 1.6 16v clio 0 100 videosu Clio 1.6 0-100 - YouTube 7 saniyelerde yığınla clio videosu var ama yazılım ve extralı ortalamasını bulmaya çalıştım buyur.

Edit. Çok daha iyi zamanlamalarda 320i ler mevcut, aynı şekilde çok iyi zamanlamalarda cliolarda mevcut. Demek istediğim olay farklı, sadece drag söz konusu bmw ile clio kıyaslamak gibi bi gafletin içinde değilim. Ama bazı gerçekler vardır bunu kabul etmeliyiz. Tıpkı 1.6 vti ın 3.0 tdı ile yürümesi gibi, bitti mi a8 satışları veya a8 ini satıp vti mi aldı herkes.. biraz daha geniş bakmanızı tavsiye ediyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu ben 3.20 nin 0 100 de cliodan kötü olduğunu bilmiyor muyum ? ama dragda elbet gelir geçer 3.20 bu yüzden de aynı cümle içinde geçmeleri komik geldi. vtec2yi 2 yıl kullandım çok da güzel kaldırırdım 0dan, yakın arkadasımda bahsi geçen clio olduğu için de az çok araçların kıyaslamasını yapabiliyorum. bütün bunlardan dolayı da 0-100de vtec2 ile önde oluyordum ben. verisi 10.5tir ama 9.5 e yakın kalkar belki clio da fakat vtec2den iyi 100 görmüyordu arkadasımın aracı.

Geniş bakmak ne demek? ben vtec2 daha hızlı satın clioları mı dedim ki vti a8 örneği verdiniz ? Yaşadğm gerçeklere göre yorumumu yaptım ben de size biraz daha bakmanızı değil mantıklı görmenizi tavsiye ediyorum. başka yorum yazmayacağım iyi geceler
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani 320 ile clio kıyaslanmaz dediniz ama bakın a8 ile vti kıyaslanıyor şeklinde örneklemek istedim. Forum sitesinde tartışmak en doğal şey heralde, ama size karşı sınırımı aştıysam affola..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karşılıklı konuşulduğunda çok çok çok daha sağlıklı oluyor iletişim ama forum ortamında bir tartışmanın şu şekilde bitebildiğini gördüm ya gece gece mutlu oldum allah razı olsun bunu dedikten sonra istediğiniz sınırı aşın.. aynı şekilde bir yanlışım olduysa affola, altı üstü 3 civata 5 somut biraz da teneke...
    -Fırat

güneşbalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bende mi bi anlatma sıkıntısı var anlayamadım. Defalarca tekrarladım, clio 1.6 kısada ciddi yürüyen bi makinadır. buyur bu e90 320i 0 100 videosu. BMW 320i E90 0-100 kph - YouTube bu da 1.6 16v clio 0 100 videosu Clio 1.6 0-100 - YouTube 7 saniyelerde yığınla clio videosu var ama yazılım ve extralı ortalamasını bulmaya çalıştım buyur.

Edit. Çok daha iyi zamanlamalarda 320i ler mevcut, aynı şekilde çok iyi zamanlamalarda cliolarda mevcut. Demek istediğim olay farklı, sadece drag söz konusu bmw ile clio kıyaslamak gibi bi gafletin içinde değilim. Ama bazı gerçekler vardır bunu kabul etmeliyiz. Tıpkı 1.6 vti ın 3.0 tdı ile yürümesi gibi, bitti mi a8 satışları veya a8 ini satıp vti mi aldı herkes.. biraz daha geniş bakmanızı tavsiye ediyorum...
    burda paylaştığın clio videosu 8v olan 1.6 16V'lerin kadranı rslerdeki gibi beyaz tabanlı.ayrıca bu 1.4is'ler kaçta kesiciye giriyor ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rastgele paylaştım fikir sahibi olunulsun diye.. 8v oluşuna dikkat etmemişim.

güneşbalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arada 20hp ve 8 adet valf farkı var.ne kadar etkiler sizde iyi bilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle. Konunun akışı dolayısıyla stock clio ararken 8v bulmuşum demekki..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karşılıklı konuşulduğunda çok çok çok daha sağlıklı oluyor iletişim ama forum ortamında bir tartışmanın şu şekilde bitebildiğini gördüm ya gece gece mutlu oldum allah razı olsun bunu dedikten sonra istediğiniz sınırı aşın.. aynı şekilde bir yanlışım olduysa affola, altı üstü 3 civata 5 somut biraz da teneke...
    Kesinlikle katılıyorum.

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hani ya yokmu ankarada 1.4 16v clio

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2.0RS'in verisi 7.3 diye hatırlıyorum. (172hp) yani 0.7 saniye daha yavaş 1.6 16v öyle mi?

Ben anlamıyorum, o verileri yapan adamlar daha yeni araç kullanan, debriyajla gazın yerini karıştıran adamlar herhalde. 0.5 saniye farketsin, ötesi nasıl olucak. Birde clio'nun 0-100 verisi 9.5 olması lazım
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herangi bi kaynağım olmadığı için ispatlayamam ama bizzat benim 1.6 16v 110 hp clio ile 8.8 saniye 0 100 denemem oldu.. Ayrıca 1.6 16v 101 hp F kasa astra ile de 8 buçuk saniyelerde gördüğüm video var, ilgilenirseniz yollayabilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herangi bi kaynağım olmadığı için ispatlayamam ama bizzat benim 1.6 16v 110 hp clio ile 8.8 saniye 0 100 denemem oldu.. Ayrıca 1.6 16v 101 hp F kasa astra ile de 8 buçuk saniyelerde gördüğüm video var, ilgilenirseniz yollayabilirim.
    bence gps ile ölçüm yapmadıktan sonra milisaniyelere pek riayet etmemeliyiz. hem gösterge çok doğru göstermeyebilir hemde sen ben süre tutarak göstergeden net bi hızlanma ölçemeyiz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)