User Tag List

Sayfa 11/23 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
425 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: S2000 vs M3 e46

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    acaba yatak sararmı diye korkun olmadan rahatça sürekli 9000 dönebilirsin.

direksyonunu çevirirken kol kası yapmazsın

kronik sorunları yoktur , 90 -100 binde şasesi yırtılmaz

supap ayarı bozulursa serviste 100 tl ye ayarlatılır.

4 adet bujisi serviste 150 tl ama 30 tl lik bakır bujide yeter

arıza yakarsa en kötü aküyü sök tak düzelir

ş.içi 50 kuruş

ş.dışı 30 kuruş yakar

günlük binilir ama artık kimse spor arabalarıyla günlük gezmiyor herkesin 2.bi dizel arabası var ben şahsen öyle yapıyorum..
    o zaman cıtırdan bı ses sıstemı,akustık sunger fılan agırlıgı arttırmadan mis gibi binilir
    bende 2.dizel araba yok abi o sebepten günlük binerim alırsam,bi ara düşündüm ama kısmet zamanı gelince alınır bişeyler.bi ara araştırmıştım ciddi yaktığını görmüştüm.
    ben yaparsam test pipe,headers,varex egzoz,filtre,flash pro bu kadar.
    canını alsam 1 lıra yakarmı?
    teknık verı de 14 cıvarıydı korkuttu beni

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle Honda fanatiği değilim esasında hiçbir markanın değilim bu zamana kadar beğendiğim kullanmak istediğim araçları aldım kullandım ve fanatiği olmadım fakat her aracımıda çok sevip gözüm gibi baktım

Obejektif bakmak gerekirse

Şu an S2K ile E36 M3 mukayese edilmez E92 M3 de mukayaese kabul edilmez

S2K nın mukayese edileceği araç E46 M3

şmdi karşılaştırma yapalım

2004 M3 alıyoruz hadi işimizi birazdaha sexapel yapıp cabrio alıyoruz
    aracımızın üstü açılıyor
    Koltuk ısıtmamız var
    TV navigation var
    elektirikli koltuk var
    ısıtmalı koltuk var
    hafızalı koltuk var
    SMG 2 şanzımanımız var
    motorumuz 1100000 KM de
    4 cam otomatiğimiz var ( arka kelebekler ile birlikte )
    harman/kardon var
    adet airbag ( yan perdeler koltuk ön arka kapı içleri direksiyon tropido üstü)
    katlanr ısıtmalı aynamız var
    vs. vs.
    bunların hepsi çok güzel fonksyonlar değil mi evet

Birde eliizde madem 2004 dedik yine 2004 AP1 S2K mız var

S2K da neler var vites topuzu 3 pedal 1 direksiyon 2 koltuk kötü çalan bir ses sitemimiz tam otomatik dahi olmayan tentemiz

sene 2013 oldu şurada arabalarımız geldi mi 9 yaşına eveet işte burada fasülyenin faydaları ortaya çıkıyor

2 aracada çok yakın arkadaşlarım sahip olduğundan hepsi tecrübe ile sabit bizzat kendileri ile yaşadım

harman / kardon arada sırada sapıttı çalışmadı
    katlanır aynalardan biri bozldu tamiri dünya para
    koltuklar başladılar tatsızlık çıkartmaya
    motorumuz 1xxxxxx km lere geldi hastalık çok devir dönüyoruz hemen ana yatak kol yatak pompa değişiyoruz aman SMG ünütesi arızalandı
    tv ekranı gidip geliyo bişeyler oluyo silik silik çıkıyo yazılar
    tente çok tatsız açılıyo elimiz yüreğimizde ha patladı ha patlicak

ne oldu 9 yaşındaki M3 alıp hani kahve içiyoduk verdiğim vergi yakıt e cabası

bakalım garibim full fonksiyonsuz S2K mıza en fazla döşemesi eskir yağını değiştirir yarı otomatik fakir işi tenteni açarsın aslanlar gibi gezersin

Huzur şmdi nerede almanda ben anlayamadım hani kahve içiyoduk evet sanayide bol bol kahve içersiniz dostlarınızla ustalarınızla ama S2K lar nedense sanayide yatmıyolar

bazı avantajlar aradan geçen seneler sonunda dezavantaja dönüşürler

aralarındada aman aman bir performans farkı yok

M3 alırsın evlat olur satamazsın S2K alırsın bu sene 1 parça boyalı 3 paraya 1 senede 2 parça boya 1 değişni olur ne hikmetse araba kıymetlenir satarsın 5 paraya

taraflı bakmıyorum bende bir yerde MINI ile almana biniyorum o sensör bu sensör o fonksyon bu fonksyon hep bana kaçıyo
    benim şahit olduğum çok s2k sıkıntısı mevcut şimdi burdaki konuyu dayanaklılığa getirmek istemem ama yani biraz kullanıcı ile alakalı bi durum bu bahsettiklerin.
    Livestrong

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanayilerde Dolaşan s2k lar zaten ya piyasa yapıyorlardır yada egzoz filtre peşindedirler yoksa hayatta sanayiye girmezler bunun dışında sorun olmaz hiçç sorunlusu görülmedi...
    Yani arenimo arkadaşım güzel bir destan yazmış ama şunu unutmuş Sorunlu araç yoktur.. Sorunlu sürücü vardır. Kendini bilmeyen az biraz para sahibi olan adamlar yan verme sıfır cizme sevdalarıyla BMW alıp cahilce yollara atlıyor hiç bir kontrol yok sonra BMW sorunlu araba Kronik araba

98 model Cabrio ya bindim arac 14 yaşında ve cabrio olmasına rağmen ne bir tık sesi duydum nede bir arıza Tam otomatik tenteside dahil yakınımda olanların bir çoğu şahit olmuşturki apaçi gibi kaynak yapılmış defransiyeliyle ( Aldığımda böyleydi ) hiç sakin kullanmadan enine boyuna yanına yöresine yol gezdim 2,5 sene boyunca sadece 900 TL yağ su parası ve rakamını bilmediğim benzin parası harcadım aynı şekilde 14 yaşındaki aracımıda aslanlar gibi 35 bin TL ye sattım hadi bakalım nerede sorunlu ve masraflı araba

Hatta yine forumda resimleri vardı 35 ARP - oda 95 model Cabrio 3,28 görenleri kendisine hayran bırakan ve yaşına göre hiç bir masraf açmamış yolarda da bir okadar can yakmış bir arabadır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazilari okuyanda s2k neymis diyecek. yag su koy gazla hehe e bu ozellikler krsilastirmalarda ne zamandir cok onemli oldu
    focus 1,6 evet yag su degistiriyorum gazliyorum bir halt olmuyo puanlari cokmu topladim simdi

valla o kadar donanim olucak hemde gidecek devir donucek varsin biraz sorun cikarsin . bana keyif versin gerisi no problomo
    fabrikadan sfir gelsin bakimi eksiksiz olsun yolda %kaci kaliyor yolda m3 un gorelim, yoksa bilincsiz gazlayan suruculermi sorunlu

s2k la z4 3,0 rakip yada 330 cabrio kiyaslarim, m3 biraz asar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazilari okuyanda s2k neymis diyecek. yag su koy gazla hehe e bu ozellikler krsilastirmalarda ne zamandir cok onemli oldu
    focus 1,6 evet yag su degistiriyorum gazliyorum bir halt olmuyo puanlari cokmu topladim simdi

valla o kadar donanim olucak hemde gidecek devir donucek varsin biraz sorun cikarsin . bana keyif versin gerisi no problomo
    fabrikadan sfir gelsin bakimi eksiksiz olsun yolda %kaci kaliyor yolda m3 un gorelim, yoksa bilincsiz gazlayan suruculermi sorunlu

s2k la z4 3,0 rakip yada 330 cabrio kiyaslarim, m3 biraz asar..
    otomobil kısmındaki e90 satsan hemen hemen alırsın e46 m3 neden almıyorsun ?
    Dr.ECU

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sadece bir örnek vermek istiyorum bu sitedekilerin araçları genelde temiz araçlarına bakan insanlar yada bu konuya yazanlar diyelim,s2k sahiplerinden bahsediyorum

mesela şu araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3023716/detay#

alın bu araca bir coilover koyun çok değil 4 cm alçaltın yanına en güzel tipli s2000 i çekin

karşısına geçin bakın hangisi araba

sonuçta herşey maddiyat ama gerçekler var hiçbir platformda karşılaştrılamıycak arabalar

ben böyle düşünüyorum
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otomobil kısmındaki e90 satsan hemen hemen alırsın e46 m3 neden almıyorsun ?
    maddiyat işte muharrem demekki m3 e hakkıyla binecek durumu kendinde görmüyor demekki,yani o zman s2k daha iyi diyip s2k mı alması lazım

bilmiyrum anlatabilmiş olmam lazım
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maddiyat işte muharrem demekki m3 e hakkıyla binecek durumu kendinde görmüyor demekki,yani o zman s2k daha iyi diyip s2k mı alması lazım

bilmiyrum anlatabilmiş olmam lazım
    işte bu şu demek ..

her 70 binlirası olan s2k ye binebilir ama m3 e binemez çünkü alır almaz bazı güncellemelere hazır olması lazım..
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte bu şu demek ..

her 70 binlirası olan s2k ye binebilir ama m3 e binemez çünkü alır almaz bazı güncellemelere hazır olması lazım..
    aynen öyle ztn burda aynı düşüncedeyiz

dediğim gibi 70-80 bin lik s2k gibi sorunsuzuda ilan koydum işte yukarıda 72000 euro
    Team PAŞAOĞLU

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her aracin bakimsizi basa bela bunu honda, bmw yada herhangibir x marka olarak ayirmak yanlis olur . M3 ile ilgili tonla sey yazilmis. Ev arkadasimda supercharger e46 m3 vardi o sekilde yillarca bindi hic sorun cikarmadi . 3-4 ay once 140k mil de ( 224k km ) satti e60 m5 aldi . E hani m3 ler bas belasiydi, sorunluydu ? Heryerde sacma sapan gazla, yanla bakimi pahali diye bakimini yaptirma sonra m3 ler sorunlu makinalar... Yapma ya .

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her aracin bakimsizi basa bela bunu honda, bmw yada herhangibir x marka olarak ayirmak yanlis olur . M3 ile ilgili tonla sey yazilmis. Ev arkadasimda supercharger e46 m3 vardi o sekilde yillarca bindi hic sorun cikarmadi . 3-4 ay once 140k mil de ( 224k km ) satti e60 m5 aldi . E hani m3 ler bas belasiydi, sorunluydu ? Heryerde sacma sapan gazla, yanla bakimi pahali diye bakimini yaptirma sonra m3 ler sorunlu makinalar... Yapma ya .
    yok kardesım klavyesı olan yazıyo..
    daha oncede yazdım s2000 bınmedıgım araba deıl m3 suanki arabam öyle kronık bı arazısı yok.. şuda var olsa bile dunya fark var.. m3 de ne var kısa yol acıklama..

yanlamak ıstıyosan bas gaz a o yapar dıreksıoun cekmene gerek yok.. (bana kımse dıyemez s2000 m3 den daha ii yol tutuyo veya daha ii yanlıyor die) hergün birileri bi yerlere cıkıyo s2000 le yol tutuş koptugunda geri gelmesi filn hikaye..
    ıcınde zaten dolulugunu yazmama gerek yok
    bu nasıl anlasılır s2000 den in m3 e bin o zaman farkı anlarsınız die düşünüyorum..

m3 le spor kıyafet cık gazla .. giy takım elbise bin toplantıya git.. s2000 ne takımla binsene..

şekli duruşu kişiye göre deişir

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konular daha bitmemiş mi yav
    İşin özü şu, bu araca sahip olanlarla aran nasıl, imkanın nedir bilmiyorum ama, rica et iki araca bin tur at, kararını ver.. Bunun başka yolu yok. Çünkü aracı sürmeden donanım olarak neye ihtiyacın olduğunu bilemezsin, sürüş tarzından da neyden zevk aldığını bilemezsin.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarida AND M3 paylasilmis ilk sahibi arkadasim Tunç Kesen bildginaraci sakladi kullanmadi 2. Sahibi cok yakin arkadasim Andrew kendisinde CSL M3 de var farklilik olsun diye aldim dedi pek aradgini bulamamis birde Bu KM de dahi araci arka kulelerde yirtik var

Simdi alirim yanlarimyanlarsiniz dogrudur yanlarsiniz S2K drift araci degil zaten her arka iten aracin drift kabliyeti yok ana en azindan kuleleri arkadan yirtilmiyo avrupada bircok arac perte ayriliyo tuv den gecemiyor

Simdi birdeS2K ve S2K yan yana koyalim denmia zahmet etmeyin bi koyduk gidilen her yerde BKM EZDİ

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 tane E 36 286 ve 321'lik bir tane de E46 M3'üm oldu gençlik zamanlarımda çok yanladım çok gazladık ama bakımlarını hiç aksatmadım tık demedi 3'de.Subaruma gelecek olursak 2.0 barda 40.000 km oldu maşallah onda da sorun yok.Yani bakımları düzgün oldukça A veya B marka farketmez S2000 ve E46 M3'e bakarsak herne kadar bugün 2'den birini alacak olsam S2000 alırım ama biri elma biri armut bence

ecz_murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar kimse kimseyi ikna etmeye çalışmasına gerek yok!!!
    şartları uygun olan istediğine biner, avantajınıda yaşar,dezavantajınıda.
    hayatta neyin avantajı varda dezavantajı yok...

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan benim ne güzel m3 üm varmış gazladık ettik ne kol çıkardı ne yatak sardı.Ne aynasının katlanmama sorunu vardı,yağda yakmazdı,güzel arabaydı..Haa 100.000 de yırtılıyormuş
    ,NK orda bagaj orda denemesi bedava cem'e sattım diye söylemıorum ama 112.000 de ben sattım öyle yırtık filanda yoktu.M3 var M3 var muhabbeti yine canlanıcak konuda..
    Hee m3 ün parçası pahalı herkes cesaret edemez binmeye orası ayrı konu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mugen tampon+jant+karbon kaputu olan S2000 le fabrika M3 un goruntusunu kiyaslamak ne kadar dogru?

sunlari denesek en azindan?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulu_cupra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mugen tampon+jant+karbon kaputu olan S2000 le fabrika M3 un goruntusunu kiyaslamak ne kadar dogru?

sunlari denesek en azindan?

bnce o resimdede m3 güzel duruyor s2k dan hee 18-20 yaşında olsam s2k daha güzel derdim

mesela zamanında sametin s2k dan daha güzel bir araba daha olamaz die düşünürdüm

bir zamanlar hızlı ve öfkeli de eclipse in hayallerin arabası olması gibi
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnce o resimdede m3 güzel duruyor s2k dan hee 18-20 yaşında olsam s2k daha güzel derdim

mesela zamanında sametin s2k dan daha güzel bir araba daha olamaz die düşünürdüm

bir zamanlar hızlı ve öfkeli de eclipse in hayallerin arabası olması gibi
    S2000 cilgin duruyo
    M3 daha oturakli gibi dogru soyluyosun.Samet'in S2000 i bilmeyen yoktur heralde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)