NeedForSpeed'de E46M3 varmıydı Allah Allah(yaş-yorum ilişkisi)
İki aracıda yaşım dolayı daha kullanmamış sadece bilgi birikimi ile yaptığım yorum:
M Makineler zaten limitlerde olan makineler yeniden yapılmadan yüksek güç alınması zor ancak Türkiye'de Hondanın modifiye parçası oldukça fazla yapılan araç sayısı çok bu nedenle tecrübeli ustada çok bu hondanın + yönü
E46 M3 narin vanosu ayarı o-ringleri sensörleri elektronik aksamı çok daha fazla olan bir araç
S2K daha kara düzen yağını suyunu koy devam et niteliğinde bir araç ama modifiye parçasının Türkiyede az olduğunu varsayalım o zaman bir esprisi kalmaz açıp tavanını sakin sakin gezeceğin bir araç olurdu S2K hatta Beyazları daha çok para ederdi son yıllardaki moda sayesinde
ama birde şu yönü var hem hız hem konfor-donanım arandığında E46M3 önde olur düşüncesindeyim gerekirse 4 kişi rahat gezebilme imkanı Coupe veya Cabrio seçeneği ile lüks segmentte bir spor araç S2K ise safkan sporcu sayılır üretim amacı belli her ikisininde
deselerki bana iki arabadanda olsa sende nasıl kullanırdın S2000'i yükler rollinglerde M3'ü aile gezmelerinde , uzun yol seyehatlerinde kullanırdım tabi bu boy ve kilo oranında gelişerek devam edersem S2000'e tavanı kapalı binebilirmiyim yada sığabilirmiyim oda ayrı mesele
Marka fanatiği havamda değilim uykulu gözlerle olabildiğince objektif yaklaşmaya çalıştım konuya . Takip etmeye devam edicem ancak bir kusurum olduysa bu araçlara sahip insanlara hatamıda affettirmeye çalışırım birileri ile dargın durmak yapımda yok