aralarında stock sa sadece 1sn fark var 0-100 de o yüzden sağlam filtre+egsoz sistemiyle s2k yürütür..
aralarında stock sa sadece 1sn fark var 0-100 de o yüzden sağlam filtre+egsoz sistemiyle s2k yürütür..
Abi hala flitre egzos diyorsunuz![]()
Stock dan bahsedıyorz işin içine smdı fltre egzos girerse yine deişik olyor.. m3 sadece bu egzos veya sadece bi flitre ne kadar deişiklik oluyo onuda göz önune almak lazım ama bence m3 le s2000 kıyaslaması cok sacma ..
Bende m3 var die bunu demiyorum bende s2000 alıcam daha öncede bindim .. Ama kıyas için biraz saçma durum oluyo..
286 lık m3 se belki olabilir ama yinede uzunda şansı yok.. Hacim içinde ufak bi örnek m3 ün dolu bi koltugunu tam tesisatı ile s2000 koyup o zmn 2000 cc yi görmek lazım.
bu konu yılın konusuna aday
mükemmel cevaplar
hatta kelimeler teker teker kopartıyor
Maksutu çağırın atar yapsın biraz![]()
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Acaba BMW ler mi Hondacılara sulanıyor Hondacılar mı BMW lilere. Dikkat edersen S2000 le BMW kıyas alınırken kimse BMW M3 üm var acaba S2000 ya da Tayyar geçer miyim diye sormuyor Tayyarım var S2000 im var M3 le denersem ne olur diye soruyor. M3 üm olsa kaale almam sana o kadar söyliim.
IN BOOST WE TRUST
deneme için yarı sağlıklı M3 arıyorum arabam çeyrek sağlıksız
uyar mı
gider mi
giderli 16 yapar mı (damet ekalın'dan henüz dinlemediğim ama unutulmaz bir albüm)
kim kimi üzer:
bence m3 rahatlıkla alır
Bir kaç video belki bir fikir oluşur...
G35 vs. S2000 vs. E46 M3 - YouTube
S2000 vs M3 e46 - YouTube
fog s2000 vs UT e46 m3 . - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)