User Tag List

Sayfa 14/23 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
425 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: S2000 vs M3 e46

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ecz_murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yatak pompa olayını abartmayın bu kadar pompayı upgrade li takarsın tırnaklarıda 50.000km değişirsin ana yatak kollar 750hp dayanıklı zaten dediğim işlemlerde pompa 300euro,yataklar 200 euro civarı birşeydi.
    4yıldır m3 sürüyorum 1gün hata vermedi harcadıklarımda bakımlı olmasını istediğimden. Subaruyuda seviyorum yine alırım,hondayıda,evoyuda marka takıntım hiç olmadı. hiç biri birbirinin yerini tutmadığı gibi hangisini kullansam diğerini arıyorum
    Abartmıyorum abi yazdığımı dikkatli oku lütfen göbek dönersen genim dediklerim
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

osman 1.8t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dağalın arkadaşlar m3 gitti bile

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi arkadaş yazmış m3 olsam hakaret davası açarım diye bu laftan sonra hala muhabbet edenler var
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Durango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M3 vs s2000 çok anlamsız bir karşılaştırma olmuş. Konfor, donanım, sürat her konuda m3 ezici olur. Marka fanatikliğim yok, bir ara s2k almaya niyetlendim seviyorum yakışıklı ve kendine has bir güzelliği var. Bakacak gücüm olsa vergi, yakıt, bakım vs.. kesinlikle tercihim m3ten yana olurdu.

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kim hangi arabaya biniyosa onu ovmus kiyaslama konusu olmamis en objektif yazan Aren olmus Amac gecmekse butun m3 leri beklerim gelsinler Korkunun ecele faydasida yok gerci elbet birgun biri denk gelir zevkli deneme olur iki taraf icinde

Benim s2000 den sonra almayi dusundugum araba m3 oldugundan yazmama gerek yok ama gunumuzde e46 yi savunmayin bu saatten sonra m3 e92 dir
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

osman 1.8t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kim hangi arabaya biniyosa onu ovmus kiyaslama konusu olmamis en objektif yazan Aren olmus Amac gecmekse butun m3 leri beklerim gelsinler Korkunun ecele faydasida yok gerci elbet birgun biri denk gelir zevkli deneme olur iki taraf icinde

Benim s2000 den sonra almayi dusundugum araba m3 oldugundan yazmama gerek yok ama gunumuzde e46 yi savunmayin bu saatten sonra m3 e92 dir
    bu akşam çıkıcaz senide bekleriz maksat muhabbet ufaktanda bir rolling tadından yenmez tel 05359641434 osman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı osman 1.8t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu akşam çıkıcaz senide bekleriz maksat muhabbet ufaktanda bir rolling tadından yenmez
    Bu aksam icin malesef eksiklerimiz bitsin oyle misafir olalim
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kank UT ye bi rica etsek.. deneseniz.?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Metin Bilen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kank UT ye bi rica etsek.. deneseniz.?
    Olur kanka su kisadan bi kurtlym randevuleselim guzel olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olur kanka su kisadan bi kurtlym randevuleselim guzel olur
    kank bende deıl araba bende sahıbıyle muhabbettım yok ama onunla heralde zevklı olur sızın denemenız..

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Metin Bilen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kank bende deıl araba bende sahıbıyle muhabbettım yok ama onunla heralde zevklı olur sızın denemenız..
    eğer olur da denerseniz Allah rızası için gitmeden benide çağırın sonra saatlerce oturup video beklemek 10 boymu 20 boymu yorumları okumak istemiyorum

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Aynen kanka E92 ilede S2K kiyas kabul etmez , ben marka fanatikligi yapmadan objektif yazdim sene / para / performans / yakit / vergi / servis olarak ele aldim simdi herkez uzerime cullandi simdi kerkesi anliyorum bindigi arbayi savunuyo ama objektif olalim dersek hep ayni kapiya cikiyoruz gunun sartlarinda S2K cok daha avantajli

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hint fakiri gibi fonksiyon fakiri olan hiç bi güvenliği olmayan araba parası olmayan için avantajlı evet m3 olup bi bakımını yaptıramıyosan binmiceksin mesela ben şuan m3 alırım fakat kendimi zorlamıyım diye almıyorum fakat 1 sene sonra rahata erip alcam varsın harman kardono bozulsun ki öyle bişey duymadım hiç kendi arabamdada var varsın koltukları bozulsun oda hiç başıma gelmedi allaha şükür ama yapsın gider yaptırırım
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hint fakiri gibi fonksiyon fakiri olan hiç bi güvenliği olmayan araba parası olmayan için avantajlı evet m3 olup bi bakımını yaptıramıyosan binmiceksin mesela ben şuan m3 alırım fakat kendimi zorlamıyım diye almıyorum fakat 1 sene sonra rahata erip alcam varsın harman kardono bozulsun ki öyle bişey duymadım hiç kendi arabamdada var varsın koltukları bozulsun oda hiç başıma gelmedi allaha şükür ama yapsın gider yaptırırım

Bu şey gibi;
    Bir heves uğruna kırk kanaat geçinip para piriktirip 2500 cc yada üstü spor araba alarak kardeşim bu arabada çok yakıyordu diyerek Tüp bağlatmaya benziyor... Eeee adam zaten gezecek yakıtı zor buluyor haydi kalkta bunun bakımını yaptır.. olmaz tabiki sanayide ahmet usta var o tanıdık iki el atar kaldırır ayağa diyerek kullanmaya devam sonra BMW anamı ağlattı babamı yaktı.. Yakar tabiki

aslan besleyen diye başlayan bir ata sözü vardı dimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paramiz yok iste bizim naparsin kendimizi oyle avutuyoruz..

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sende para cok gibi abi kusura bakma biz su an alisveris sepetleriyle dolasiyoruz

Ben sana yasadgimiz tecrubeleri yazdim kulaktan dolma yada sallama degil ne honda fanatikligim var nede bmw hic bir arabaya yok , cok sukur bu gune kadar hangi arabaya binmek istediysem aldim bindim , ust segment araclardan bir coguna abim sayesinde bindim biniyorum , objektif olamiyosunuz degil mi kim hangi arabaya biniyorsa o arabayi tutuyo bu , su an miniye biniyorum fanatigi yine degilim ama seviyorum bundan onceki aracim S14a ydi rb yada 2JZ koymadgima pismanim harcadgim paranin yarisina bitiyodu sen 2006 model bir miniye 35 harcarmisin ?? Ben istesem M3 ede binerdim s2k inede kaldiki bu gun istesem yine 2 sinede binerim ama M3 hayatta binmem yasadgimiz tecrube gunun sartlari yakit vergi aleni dyorum bana yine koymaz ama ben parayi sokaktan toplamiyorum alicam birde o kadar ugrasicam ben bikmisim servisten sanayiden parca pesinden kosmaya sen al hayirli olsun kazasiz belasiz binersin umarim

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paramiz yok iste bizim naparsin kendimizi oyle avutuyoruz..
    yaw mehmet sen girme bari bu muabbetlere paramız yok falan senin öyle sığ düşünmeceyk biri olduğunu biliyorum kardeşim

ben m3 üm yok sadece iki araca türkiye şartlarında ekonomik nedenlerden dolayı karşılaştırılabilir yoksa bir hiç bir kulvarda karşılaştıralmazlar diorum ben son kez

türkiyedeki ekonomik şartlar lafının altını çiziyorum benzin,bakım vs vs

görüntü olarak e46 yı e92 den daha çok beğeniyorum hala onuda belirtiyim
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sende para cok gibi abi kusura bakma biz su an alisveris sepetleriyle dolasiyoruz

Ben sana yasadgimiz tecrubeleri yazdim kulaktan dolma yada sallama degil ne honda fanatikligim var nede bmw hic bir arabaya yok , cok sukur bu gune kadar hangi arabaya binmek istediysem aldim bindim , ust segment araclardan bir coguna abim sayesinde bindim biniyorum , objektif olamiyosunuz degil mi kim hangi arabaya biniyorsa o arabayi tutuyo bu , su an miniye biniyorum fanatigi yine degilim ama seviyorum bundan onceki aracim S14a ydi rb yada 2JZ koymadgima pismanim harcadgim paranin yarisina bitiyodu sen 2006 model bir miniye 35 harcarmisin ?? Ben istesem M3 ede binerdim s2k inede kaldiki bu gun istesem yine 2 sinede binerim ama M3 hayatta binmem yasadgimiz tecrube gunun sartlari yakit vergi aleni dyorum bana yine koymaz ama ben parayi sokaktan toplamiyorum alicam birde o kadar ugrasicam ben bikmisim servisten sanayiden parca pesinden kosmaya sen al hayirli olsun kazasiz belasiz binersin umarim
    Bide marka fanatikliği olsa o zmn mevzu çıkıcak desene.. sen kulakdan dolmalarından bahsedıyosun ben sana bizzat kendım bindim her iki araca denedımde.. Ve şuan m3 e biniyorum bundan sonra yaz a belki yine s2000 alırım diyorum..
    Bence e36 cabrio m3 le s2000 kıyas olabilir..

Nasıl bu kadar savunabiliyosun hala anlamış deilim.. Öyle senin bahsettiğin gibi harman kardon bozuluyo o bozuluyo die bişey denk gelmedi (bu 3.cü m3) Ben s2000 60-70 bin para vermem ne yol tutuş ne konfor yok bunlar ama nasıl alıyorm o parayı verıyorm nasılsa satarken yine o parayı veren bulunucak senin mantıgındaki arkadaslar alır zarar etmem die düşünüyürm..
    Yoksa mantıken baktıgında okadar para edermi imkansız bence.. İki airbag klima abs hidrolik direksion ve iki kişilik bi araba en büyük eksileri bunlar.
    S2000 yan koltuguna zorunlu şekilde iki bayan oturttum biz yolda gideren e46m3 4 kişi yanyan yanımızdan geçiyodu ..yani senin gibi sayarsam destan yazarım buraya ama fanatik olmaya gerek yok ..
    Karşılaştırılma yapılıyo madem hıc bısey bilmıyorsa insan alır iki aracın özelliğini hp lerini fonksyonlarını karşılaştırır ona göre bakar ne çıkıyo en basit yok sana öyle saga sola sormana gerek yok..

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aren +1
    Günün şartlarında s2k her zaman önde olucaktır parçalana parçalana arabada kalmadı ortalıkta fazla göz alışmışlığı ortadan kalktı s2k nın her günü ilk günü gibi m3 onu koruyamadı pek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)