Most wanted bilgisayardakinden daha iyi o kadar söyleyeyim![]()
iphone 5
galaxy s3
Most wanted bilgisayardakinden daha iyi o kadar söyleyeyim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
androidin yeni multitasking ozelliginide unutmamak gerekir
Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
Porsche Cayenne 4.2 Diesel S
Dün bende indirdim most wanted, görüntüler felan efsane rahat oynuyosun ama ekran küçük oyun için.
Tango-1 never dies.
Sadece o dandik kasası bile s3den vazgeçmeme yetti benim için.
Iphone 5 kullanıyorum ve inanılmaz memnunum,herşeyi ile bana yetiyor sadece şarj ömrü dışında
Bu tamamen kişisel tercih meselesi androidi savunanların ıphone 5 den üstün gördüğü birçok özellik benim ilgimi çekmiyor.boyut olarakta tam kararında olmuş bir inç daha büyük olsa ekranı kullanışsız olurmuş.note II filan bana palet gibi geliyor ayak başparmağıyla kullanmak lazım onları![]()
Dr.Ecu
3G S ilk çıktığı gün aldım herhalde 3 sene olmuştur değiştirmeden kullandım.
4-4S almadım ***** çekme problemi, mikrofon problemi ana ekran tuşu bozulma problemi vs diye bekledim 5 çıkınca aldım.
Almadan öncede bizim sultanoğlunun S3 üne yazın bakmıştım. Özgünlede konuştuk o mesela memnun ama ben elime alıp incelediğim zaman kim ne derse desin bikere o menü geçişlerindeki iPhonedaki response yok. Çok hızlı olsun rami 5 katı olsun vs ama o menü arası kaydırmadaki latency benim gözüme batıyor. Hepsinin dışında ben ne arabada ne motorda nede herhangi birşeyde marka fanatikliği asla yapmam yapandanda nefret ederim. Onun için Samsungu kötüleyip Apple ı yüceltmek bana birşey kazandırmaz ama gerçekten ben iPhone5 i elime aldığım zaman beni heyecanlandırdı. Bir telefonun beni heyecanlandırması kulağa komik geliyor ama gerçekten hafifliği, inceliği, materyali olsun finishingi olsun hakikaten çok hoş. Şuan bakıyorum ekran kapalı konumda simsiyah durması bile güzel duruyor. (4 e göre ekran kapalı konumdayken renkte fark var 5 inki daha siyah)
Bunların dışındada ben zaten telefon olarak kullanıyorum çok fazla oyun vs oynadığım söylenemez ihtiyacını duyupta eksikliğini hissettiğim birşey olmadı ki 3GS den sonra zaten çok ciddi fark var arada gerek hız olsun gerek ekran kalitesi olsun..
Özet olarak ben aslında Apple ın o basitliğini ve dingin kaliteli duruşunu seviyorum.
Benim telefonumun 4 bir köşesinden aplikasyon veya kısa yol fırlamasın klavyesi değişmesin bluetoothu çalışmasın ne biliyim ana ekranı customize olmasın ramleri daha düşük olsun falan ama beni gerçekten mutlu ediyor. Zaten Türkiyede iPhone 5 alan herkes S3 alabiliyor fiyat olarak. Bende almadan önce düşündüm ama hiç öyle arada kalmadım, biraz da alıştığım düzenden kolay vazgeçebilen biri değilim belki de Xor Koray gibi alıp 1 ay kullandıktan sonra fikirlerim değişicekti bilemiyorum.. En nihayetinde telefon ikiside aynı işi görüyor.
Benim tek eleştirim olabilir oda artık bu şarj işinin çaresine bakmaları şart.
Şarj yetiştiricez diye telefon kullanamaz olduk artık..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Konunun Note 2 olmadıgının farkındayım. Konu iPhone 5 - Galaxy S3 den de öte. Konu iOS vs Android zaten. Bu sebeple deneyimlerimin kısa bir bölümünü paylaştım.
S3 ile N2 arasında bir fark yok sayılır. Kalem yok; RAM 1GB eksik (iPhone 5 ile eşdeğer) , işlemci 200 MHz daha yavaş. Yani benim yazdıklarımın hemen hepsi S3 için de geçerli.
Altı çizili bölüme katılmıyorum. Apple yazılımı telefon için üretiyor doğru. Ama eski telefonları unutuyor. iPhone 4 iOS 6 da kağnı gibi. Herşey takılıyor. Kasıyor.
Böyle birşey yok. Gerçekten bol keseden atmak bu sizin yaptığınız. iPhone 4S dahi HTC One X veya S3 ün sundugu performansa ulaşamaz.
Bence gerçek bir kullanıcı böyle olmalı. Bana bunlar lazım değil şunlar lazım değil diyip gerçekten gerekli olanı seçmişsin. Telefon böyle alınmalı. Başkası gibi yok o daha pahalı, daha karizma alalım yaparak değil.. Tekrar tebrik ederim.
-------------------------------
Bu arada şöyle bir tesbitim var; evet iPhone 5 in üretim kalitesi,materyali,finishi,işte ne bileyim aluminyum kenarları ve arka kapagı vs vs cok daha şık ; fakat en ufak bir darbe durumunda bu telefonların özellikle yan kısımlar yamuluyor. Ve öylece kalıyor. Arka kapak üstüne taşa düşse arka kapak anında yamulacaktır. Zira renkli de olduğu için çizikler çok belirgin görünecektir .. Note 2 plastik falan evet; ancak düştüğü an eski nokialar gibi paramparça oluyor. Arka kapak fırlıyor pil çıkıyor. Ben ekranı tam sivri bir taşın üstüne düşürmüştüm bu sebeple kırıldı fakat sadece ekran kırıldı. iPhone olsaydı düşen şu an ekranı değişmiş,sağı solu yamuk bir iPhone 'um olacaktı elimde. Bence bir telefonun plastik olması dayanıklılık açısından ve daha sonra malzemesinin değiştirilmesi açısından çok daha iyi.
iPad'de böyle. İki köşesi de içine göçmüş duurmda bendekinin. Gerçekten berbat bir görüntü bu. Arka kapak çizik içinde.Değişmiyor,değişse de yüzlerce TL para verme durumundayım. Galaxy Note 2 yi istediğim gibi kılıfsız kullanıyorum.Arka kapak çizilirse 50 TL ye yeni kapak alabilirim.
Son olarak konu multimedya ise (oyun,film,müzik) gerçekten Note 2 tavsiye ediyorum. iPhoneda o ekranda oyun falan oynanmaz. Müzik için iTunes şart. Ben istediğim yerde tek dokunusla istediğim şarkıyı 50 saniyede indirip dinleyebiliyorum. Filmler alt yazılı. .mkv dosyalarını oynatabiliyor. Amacınız oyun ise ; GTA Vice City'de mesela grafik ayarları var. Draw distance, quality, shadows, screen resolution gibi. Oyun için ya S3/Note2 alın ya da PSP.
iphone nun neyi gösteriş görende s3 ü bevaya veriyorlar sanır.. arkadaşım 1 ay önce aldı 1500tl ye..
s3 iphone aynı fiyat dilimlerinde 1500 ü veren üstüne 200-300 de ekler iphone 5 de alır o fiyat aralıklarını bir telefona verebildikden sonra.. burda 200-300 tl lik tellerden bahsetmiyoruz..
kim neye neyin gösterişini yapıcak..
Kaldıki iphone alamayan bire bir 150-200tl ye replikasını alıyor o egosunu gene hallediyor.. yani iphone a ulaşmak isteyen bir şekilde çakma yada orjinal çok rahat ulaşıyor... ilk defa iphone un gösteriş olduğunu duydum
Gösteriş dersin hani vertu falan olur derimki adam 10 bin euro ya vertu almış sertifikalı helal olsun..gösteriş benim için odur..
Bin tl lik iki bin tl lik telin neyi gösteriş zaten kampanya ile 150 tl - 200 tl taksitlerle veriyorlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
telefon ile iped i ayırmak lazım cepte bir ipad ile gezıyorsun sanki yanı gecen bırısı kullanıyordu tel cal dı cepten bi çıkardı bismillah dedim one ..
egerki öyle nette fılan gezıneceksen sörf ıcınse ipad daha mantıklı ne gerek var onla ugrasmaya cepte sankı bı notebook la gezıyomussun durumu bana komık gelen..
istekler ne olduguna baglı deısır neye göre kullanacagın ben tel de kalkıpta tez hazırlamıyorm o anki ufak tefek işlerim mesela sahıbınden.com facebook twter vs vs.. gibi
zaten sörf ıcın ipad alıp hat takıp tel die kullanmak mantıklı deıl..
Bu arada gerçekten çok can sıkıcı olan bir durum daha var iPhone için.
30-pin connector yerine kullanılan Lightning connector içinde bir chip ihtiva etmekte ve bu bir aktif kablo. Yani?
Yolda giderken şarjınız bitmeye başladıgınızda birincisi çok zor kablo bulacaksınız. Çünkü replika kablolar olmayacak. İçinde chip olamayacağı için telefon bu kablolar ile cihazı şarj etmeyecek. Ve replikaları yapılsa bile eminimki şu an satılan 5 TL uyduruk kablolar gibi değil çok daha pahalı olacaklar. USB kabloyu geçtim, çok yaygın kullanılan 30pin kablo da olmadıgı için bence ciddi bir sıkıntı bu. İlla orjinal Apple kablosu edinmek zorunda ve onu yanınzda tasımak zorundasınız.
İkinci olarak eski hiçbir aksesuarınız iPhone ile çalışmayacak. Aldığım onlarca şarj aleti,dock vs. çöp oldu. Ha hoş zaten Samsung kullanıyorum ama en azından satmam da çok zor artık.
Apple bunu gidermek için 30$'a adaptör satıyor ama o adaptör birçok aksesuara olmayacaktır zira çoğu firma iPhone 4-4S boyutuna birebir oturan tasarımlar yaptılar.
Kullanıcıyı söğüşlemeye çalışan bir firma ile kesinlikle işim olmaz diye düşünüyorum. Her aksesuar uçuk fiyat.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)