User Tag List

Sonuçlar: iphone 5 mi galaxy s3 mü

Katılımcı sayısı
254. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • iphone 5

137 53.94%
  • galaxy s3

117 46.06%
Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
187 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: iphone 5 mi samsung galaxy s3 mü

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Most wanted bilgisayardakinden daha iyi o kadar söyleyeyim
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    soner senin için nfs most wanted / gta vice city / amazing spider man den karelar alıcam s3 de oynuyorm canavar spec (hepside torrenten )

heleki most wanted telefon için çok fazla su birikintileri blur yaşaması falan
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Most wanted bilgisayardakinden daha iyi o kadar söyleyeyim
    bknz

1881 - 193

Tuncer M. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurtdışında nerede ucuz acaba bu meret? İphone5 702 dolardı geçen hafta yusufun yanındaydım hiç aklıma gelmedi samsung sormak. Üzerine para vermek istemiyorum 4s'in..

Bİ de kendi adıma şöyle bi memnuniyetimi söyleyeyim Apple'da. Adamlar sattıkları malın arkasındalar her zaman, ben 3 tane iphone degiştirdim sorgusuz sualsiz. Apple Store'a gidiyosun şikayetini söylüyorsun teknik incelemesini anında yapıp sana yeni telefonunu veriyorlar, satış sonrası destek konusunda çok iyiler.

s3 için 525 dolar dedi ablam. Irakta kendisi.

Bu arada cidden mw çok iyiymiş. Çözünürlük olarak s2 de bu kadar iyi olmaz sanırım. s3 pahalı gelince s2 aldım ben de.
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay hep filmlerde olur sanıyordum

Erden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    androidin yeni multitasking ozelliginide unutmamak gerekir
    Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
    Porsche Cayenne 4.2 Diesel S

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    soner senin için nfs most wanted / gta vice city / amazing spider man den karelar alıcam s3 de oynuyorm canavar spec (hepside torrenten )

heleki most wanted telefon için çok fazla su birikintileri blur yaşaması falan
    Vallaha mı

Alayım bari anasını satim, en azından itunes kabusu sona ersin.
    Tango-1 never dies.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün bende indirdim most wanted, görüntüler felan efsane rahat oynuyosun ama ekran küçük oyun için.
    Tango-1 never dies.

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece o dandik kasası bile s3den vazgeçmeme yetti benim için.

Iphone 5 kullanıyorum ve inanılmaz memnunum,herşeyi ile bana yetiyor sadece şarj ömrü dışında

Bu tamamen kişisel tercih meselesi androidi savunanların ıphone 5 den üstün gördüğü birçok özellik benim ilgimi çekmiyor.boyut olarakta tam kararında olmuş bir inç daha büyük olsa ekranı kullanışsız olurmuş.note II filan bana palet gibi geliyor ayak başparmağıyla kullanmak lazım onları
    Dr.Ecu

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3G S ilk çıktığı gün aldım herhalde 3 sene olmuştur değiştirmeden kullandım.
    4-4S almadım ***** çekme problemi, mikrofon problemi ana ekran tuşu bozulma problemi vs diye bekledim 5 çıkınca aldım.
    Almadan öncede bizim sultanoğlunun S3 üne yazın bakmıştım. Özgünlede konuştuk o mesela memnun ama ben elime alıp incelediğim zaman kim ne derse desin bikere o menü geçişlerindeki iPhonedaki response yok. Çok hızlı olsun rami 5 katı olsun vs ama o menü arası kaydırmadaki latency benim gözüme batıyor. Hepsinin dışında ben ne arabada ne motorda nede herhangi birşeyde marka fanatikliği asla yapmam yapandanda nefret ederim. Onun için Samsungu kötüleyip Apple ı yüceltmek bana birşey kazandırmaz ama gerçekten ben iPhone5 i elime aldığım zaman beni heyecanlandırdı. Bir telefonun beni heyecanlandırması kulağa komik geliyor ama gerçekten hafifliği, inceliği, materyali olsun finishingi olsun hakikaten çok hoş. Şuan bakıyorum ekran kapalı konumda simsiyah durması bile güzel duruyor. (4 e göre ekran kapalı konumdayken renkte fark var 5 inki daha siyah)
    Bunların dışındada ben zaten telefon olarak kullanıyorum çok fazla oyun vs oynadığım söylenemez ihtiyacını duyupta eksikliğini hissettiğim birşey olmadı ki 3GS den sonra zaten çok ciddi fark var arada gerek hız olsun gerek ekran kalitesi olsun..
    Özet olarak ben aslında Apple ın o basitliğini ve dingin kaliteli duruşunu seviyorum.
    Benim telefonumun 4 bir köşesinden aplikasyon veya kısa yol fırlamasın klavyesi değişmesin bluetoothu çalışmasın ne biliyim ana ekranı customize olmasın ramleri daha düşük olsun falan ama beni gerçekten mutlu ediyor. Zaten Türkiyede iPhone 5 alan herkes S3 alabiliyor fiyat olarak. Bende almadan önce düşündüm ama hiç öyle arada kalmadım, biraz da alıştığım düzenden kolay vazgeçebilen biri değilim belki de Xor Koray gibi alıp 1 ay kullandıktan sonra fikirlerim değişicekti bilemiyorum.. En nihayetinde telefon ikiside aynı işi görüyor.
    Benim tek eleştirim olabilir oda artık bu şarj işinin çaresine bakmaları şart.
    Şarj yetiştiricez diye telefon kullanamaz olduk artık..
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s3........
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Metin Bilen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    note 2 deil.. s3 ve iphone5 di konu ... o tarafdan bakarsan bende note2 yı tel dıe cebınden biri cıkardıgında gülesim gelıyo. yanı o konu farklı kardesım.. suanki konu s3 ve iphone 5
    Konunun Note 2 olmadıgının farkındayım. Konu iPhone 5 - Galaxy S3 den de öte. Konu iOS vs Android zaten. Bu sebeple deneyimlerimin kısa bir bölümünü paylaştım.
    S3 ile N2 arasında bir fark yok sayılır. Kalem yok; RAM 1GB eksik (iPhone 5 ile eşdeğer) , işlemci 200 MHz daha yavaş. Yani benim yazdıklarımın hemen hepsi S3 için de geçerli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tür tellerde işletim sistemi alıyorsun telefon değil esasen.. karar verilmesi gereken şey samsungmu iphone mu dışında android mi ios mu.. bence smart phone alınıcaksa ios bu konuda çok başarılı haliyle iphone..

Android hiç bir telde stabil değil nedenide hiç bir tele özel yapılmıyor android piyasada alternatif yaygın işletim sistemi olmadığı için bütün firmalar mecburi androide şu anda yükleniyorlar s3 de bile bir sürü buglar var..

iphone ile diğer tellerin temel farkı.

normal telefon üreten firmalar sonradan yazılımı tellerine eklerken
    apple da tam aksine yazılım telefon için tasarlanıp üretiliyor haliyle telefon yazılımla kemikle deri gibi uyumlu senkronize çalışıyor..

bunu şimdi yıksa yıksa google yıkıcak.. google motorolayı satın aldı.. şimdi google da apple gibi androidi motorola telleri için %100 uyumlu ve senkronize bir hale getirirseo zaman apple ın tekeli kırılır iki kutup olur bir yanda google motorola cephesi bir yanda apple iphone cephesi samsung falanda yalan olur onlarda büyük ihtimal windows 8 e yüklenirler..
    Altı çizili bölüme katılmıyorum. Apple yazılımı telefon için üretiyor doğru. Ama eski telefonları unutuyor. iPhone 4 iOS 6 da kağnı gibi. Herşey takılıyor. Kasıyor.

Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    htc oneX'i ve s3 işlemci olarak iyi gözüksede internet'de videolarda çok yavaş kalıyorlar.

iphone 3g S bile onlardan daha iyi, bıktırdı beni android telefonlar..

Böyle birşey yok. Gerçekten bol keseden atmak bu sizin yaptığınız. iPhone 4S dahi HTC One X veya S3 ün sundugu performansa ulaşamaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3G S ilk çıktığı gün aldım herhalde 3 sene olmuştur değiştirmeden kullandım.
    4-4S almadım ***** çekme problemi, mikrofon problemi ana ekran tuşu bozulma problemi vs diye bekledim 5 çıkınca aldım.
    Almadan öncede bizim sultanoğlunun S3 üne yazın bakmıştım. Özgünlede konuştuk o mesela memnun ama ben elime alıp incelediğim zaman kim ne derse desin bikere o menü geçişlerindeki iPhonedaki response yok. Çok hızlı olsun rami 5 katı olsun vs ama o menü arası kaydırmadaki latency benim gözüme batıyor. Hepsinin dışında ben ne arabada ne motorda nede herhangi birşeyde marka fanatikliği asla yapmam yapandanda nefret ederim. Onun için Samsungu kötüleyip Apple ı yüceltmek bana birşey kazandırmaz ama gerçekten ben iPhone5 i elime aldığım zaman beni heyecanlandırdı. Bir telefonun beni heyecanlandırması kulağa komik geliyor ama gerçekten hafifliği, inceliği, materyali olsun finishingi olsun hakikaten çok hoş. Şuan bakıyorum ekran kapalı konumda simsiyah durması bile güzel duruyor. (4 e göre ekran kapalı konumdayken renkte fark var 5 inki daha siyah)
    Bunların dışındada ben zaten telefon olarak kullanıyorum çok fazla oyun vs oynadığım söylenemez ihtiyacını duyupta eksikliğini hissettiğim birşey olmadı ki 3GS den sonra zaten çok ciddi fark var arada gerek hız olsun gerek ekran kalitesi olsun..
    Özet olarak ben aslında Apple ın o basitliğini ve dingin kaliteli duruşunu seviyorum.
    Benim telefonumun 4 bir köşesinden aplikasyon veya kısa yol fırlamasın klavyesi değişmesin bluetoothu çalışmasın ne biliyim ana ekranı customize olmasın ramleri daha düşük olsun falan ama beni gerçekten mutlu ediyor. Zaten Türkiyede iPhone 5 alan herkes S3 alabiliyor fiyat olarak. Bende almadan önce düşündüm ama hiç öyle arada kalmadım, biraz da alıştığım düzenden kolay vazgeçebilen biri değilim belki de Xor Koray gibi alıp 1 ay kullandıktan sonra fikirlerim değişicekti bilemiyorum.. En nihayetinde telefon ikiside aynı işi görüyor.
    Benim tek eleştirim olabilir oda artık bu şarj işinin çaresine bakmaları şart.
    Şarj yetiştiricez diye telefon kullanamaz olduk artık..
    Bence gerçek bir kullanıcı böyle olmalı. Bana bunlar lazım değil şunlar lazım değil diyip gerçekten gerekli olanı seçmişsin. Telefon böyle alınmalı. Başkası gibi yok o daha pahalı, daha karizma alalım yaparak değil.. Tekrar tebrik ederim.

-------------------------------

Bu arada şöyle bir tesbitim var; evet iPhone 5 in üretim kalitesi,materyali,finishi,işte ne bileyim aluminyum kenarları ve arka kapagı vs vs cok daha şık ; fakat en ufak bir darbe durumunda bu telefonların özellikle yan kısımlar yamuluyor. Ve öylece kalıyor. Arka kapak üstüne taşa düşse arka kapak anında yamulacaktır. Zira renkli de olduğu için çizikler çok belirgin görünecektir .. Note 2 plastik falan evet; ancak düştüğü an eski nokialar gibi paramparça oluyor. Arka kapak fırlıyor pil çıkıyor. Ben ekranı tam sivri bir taşın üstüne düşürmüştüm bu sebeple kırıldı fakat sadece ekran kırıldı. iPhone olsaydı düşen şu an ekranı değişmiş,sağı solu yamuk bir iPhone 'um olacaktı elimde. Bence bir telefonun plastik olması dayanıklılık açısından ve daha sonra malzemesinin değiştirilmesi açısından çok daha iyi.

iPad'de böyle. İki köşesi de içine göçmüş duurmda bendekinin. Gerçekten berbat bir görüntü bu. Arka kapak çizik içinde.Değişmiyor,değişse de yüzlerce TL para verme durumundayım. Galaxy Note 2 yi istediğim gibi kılıfsız kullanıyorum.Arka kapak çizilirse 50 TL ye yeni kapak alabilirim.

Son olarak konu multimedya ise (oyun,film,müzik) gerçekten Note 2 tavsiye ediyorum. iPhoneda o ekranda oyun falan oynanmaz. Müzik için iTunes şart. Ben istediğim yerde tek dokunusla istediğim şarkıyı 50 saniyede indirip dinleyebiliyorum. Filmler alt yazılı. .mkv dosyalarını oynatabiliyor. Amacınız oyun ise ; GTA Vice City'de mesela grafik ayarları var. Draw distance, quality, shadows, screen resolution gibi. Oyun için ya S3/Note2 alın ya da PSP.

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Metin Bilen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    note 2 deil.. s3 ve iphone5 di konu ... o tarafdan bakarsan bende note2 yı tel dıe cebınden biri cıkardıgında gülesim gelıyo. yanı o konu farklı kardesım.. suanki konu s3 ve iphone 5
    mesela neden gülüyorsun ? çok merak ettim.
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    iphone nun neyi gösteriş görende s3 ü bevaya veriyorlar sanır.. arkadaşım 1 ay önce aldı 1500tl ye..
    s3 iphone aynı fiyat dilimlerinde 1500 ü veren üstüne 200-300 de ekler iphone 5 de alır o fiyat aralıklarını bir telefona verebildikden sonra.. burda 200-300 tl lik tellerden bahsetmiyoruz..
    kim neye neyin gösterişini yapıcak..

Kaldıki iphone alamayan bire bir 150-200tl ye replikasını alıyor o egosunu gene hallediyor.. yani iphone a ulaşmak isteyen bir şekilde çakma yada orjinal çok rahat ulaşıyor... ilk defa iphone un gösteriş olduğunu duydum

Gösteriş dersin hani vertu falan olur derimki adam 10 bin euro ya vertu almış sertifikalı helal olsun..gösteriş benim için odur..

Bin tl lik iki bin tl lik telin neyi gösteriş zaten kampanya ile 150 tl - 200 tl taksitlerle veriyorlar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şahsen bende o bit kadar ekranda internette gezinmeye çalışan,makale okumaya uğraşan ve oyunlarda kafayı ekrana sokup o ne ya diyen insanlara çok gülüyorum

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kulakta hoş durmuyo mesela..

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şahsen bende o bit kadar ekranda internette gezinmeye çalışan,makale okumaya uğraşan ve oyunlarda kafayı ekrana sokup o ne ya diyen insanlara çok gülüyorum
    telefon ile iped i ayırmak lazım cepte bir ipad ile gezıyorsun sanki yanı gecen bırısı kullanıyordu tel cal dı cepten bi çıkardı bismillah dedim one ..

egerki öyle nette fılan gezıneceksen sörf ıcınse ipad daha mantıklı ne gerek var onla ugrasmaya cepte sankı bı notebook la gezıyomussun durumu bana komık gelen..
    istekler ne olduguna baglı deısır neye göre kullanacagın ben tel de kalkıpta tez hazırlamıyorm o anki ufak tefek işlerim mesela sahıbınden.com facebook twter vs vs.. gibi

zaten sörf ıcın ipad alıp hat takıp tel die kullanmak mantıklı deıl..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada gerçekten çok can sıkıcı olan bir durum daha var iPhone için.

30-pin connector yerine kullanılan Lightning connector içinde bir chip ihtiva etmekte ve bu bir aktif kablo. Yani?
    Yolda giderken şarjınız bitmeye başladıgınızda birincisi çok zor kablo bulacaksınız. Çünkü replika kablolar olmayacak. İçinde chip olamayacağı için telefon bu kablolar ile cihazı şarj etmeyecek. Ve replikaları yapılsa bile eminimki şu an satılan 5 TL uyduruk kablolar gibi değil çok daha pahalı olacaklar. USB kabloyu geçtim, çok yaygın kullanılan 30pin kablo da olmadıgı için bence ciddi bir sıkıntı bu. İlla orjinal Apple kablosu edinmek zorunda ve onu yanınzda tasımak zorundasınız.

İkinci olarak eski hiçbir aksesuarınız iPhone ile çalışmayacak. Aldığım onlarca şarj aleti,dock vs. çöp oldu. Ha hoş zaten Samsung kullanıyorum ama en azından satmam da çok zor artık.
    Apple bunu gidermek için 30$'a adaptör satıyor ama o adaptör birçok aksesuara olmayacaktır zira çoğu firma iPhone 4-4S boyutuna birebir oturan tasarımlar yaptılar.

Kullanıcıyı söğüşlemeye çalışan bir firma ile kesinlikle işim olmaz diye düşünüyorum. Her aksesuar uçuk fiyat.

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiki iphone5

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)