User Tag List

Sonuçlar: iphone 5 mi galaxy s3 mü

Katılımcı sayısı
254. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • iphone 5

137 53.94%
  • galaxy s3

117 46.06%
Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
187 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: iphone 5 mi samsung galaxy s3 mü

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu iş tamamiyle beklenti meselesidir. S3/Note 2/iPhone 5 en iyisi demek doğru değil. Zaten bunlardan biri en iyisi olsaydı herkes onu alırdı. Ben iPhone 5'i tercih ettim ama S3 kötü bir telefon demem. Hatta büyük ekranı hala cezbediyor. Kabaca iPhone tercihimin sebeplerine gelirsek,

-iOS akıcılığı/basitliği
    -Uygulama zenginliği; Bunu öyle 100 binler milyonlar bazında söylemiyorum, kullandığım uygulamalara bakarak konuşuyorum ve şu an iPhone'umda kurulu olan uygulamaların yarısı Android'te yok
    -iTunes gibi çok kullanışlı bir online market
    ..
    diye gider. Kağıt üzerinde S3 daha güçlü olsa da iPhone kadar smooth değil. Telefonlarda donanım 1. öncelik değildir, olmamalı; 1GB ram 200mHZ işlemci farkından daha önemli bir şey var ki o da yazılım. Ben her yerden widgetlar fırlasın, 15 yerde kısayol olsun istemem tek bir yol olsun mükemmel işlesin. Gereksiz detayları at gitsin. iOS bunu çok iyi bir şekilde yapıyor.

Başka biri büyük ekran ister, rom atarım cart atarım curt atarım ben uğraşırım ayarlarım der, Android arayüzünü seviyorum der, iTunes'la uğraşmak sıkıntı veriyor der(ki bunu çoğunlukla crackli yazılım kullananlar der) saygı duyarım.

Ayrıca S3 ilk çıktığında 2000 liraydı, 6 ayda 1300 liralara indi. iPhone 4 hala 1200 lira ki 2.5 seneyi doldurmuş bir cihaz. Değer kaybı yönünden uçurum var. iPhone belki daha pahalı ancak her sene 1 model çıkıyor ve paranız erimiyor. Bu akşam satmaya karar verin yarın değerinde satarsınız.

Şimdi yukarıda gözüme çarpan yanlışlıkları düzeltmek isterim ortaya karışık,

-iPhone 5'in ekranı S3'ten daha canlı ve parlak. Güneş altında bariz bir üstünlük mevcut
    -İnternet performansı olarak 5 daha hızlı, yanyana denedim
    -Müzik için iTunes şart, evet şart ancak yine yattığım yerden telefonu bir yere bağlamadan tek dokunuşla şarkı indirebiliyorum
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu iş tamamiyle beklenti meselesidir. S3/Note 2/iPhone 5 en iyisi demek doğru değil. Zaten bunlardan biri en iyisi olsaydı herkes onu alırdı. Ben iPhone 5'i tercih ettim ama S3 kötü bir telefon demem. Hatta büyük ekranı hala cezbediyor. Kabaca iPhone tercihimin sebeplerine gelirsek,

-iOS akıcılığı/basitliği
    -Uygulama zenginliği; Bunu öyle 100 binler milyonlar bazında söylemiyorum, kullandığım uygulamalara bakarak konuşuyorum ve şu an iPhone'umda kurulu olan uygulamaların yarısı Android'te yok
    -iTunes gibi çok kullanışlı bir online market
    ..
    diye gider. Kağıt üzerinde S3 daha güçlü olsa da iPhone kadar smooth değil. Telefonlarda donanım 1. öncelik değildir, olmamalı; 1GB ram 200mHZ işlemci farkından daha önemli bir şey var ki o da yazılım. Ben her yerden widgetlar fırlasın, 15 yerde kısayol olsun istemem tek bir yol olsun mükemmel işlesin. Gereksiz detayları at gitsin. iOS bunu çok iyi bir şekilde yapıyor.

Başka biri büyük ekran ister, rom atarım cart atarım curt atarım ben uğraşırım ayarlarım der, Android arayüzünü seviyorum der, iTunes'la uğraşmak sıkıntı veriyor der(ki bunu çoğunlukla crackli yazılım kullananlar der) saygı duyarım.

Ayrıca S3 ilk çıktığında 2000 liraydı, 6 ayda 1300 liralara indi. iPhone 4 hala 1200 lira ki 2.5 seneyi doldurmuş bir cihaz. Değer kaybı yönünden uçurum var. iPhone belki daha pahalı ancak her sene 1 model çıkıyor ve paranız erimiyor. Bu akşam satmaya karar verin yarın değerinde satarsınız.

Şimdi yukarıda gözüme çarpan yanlışlıkları düzeltmek isterim ortaya karışık,

-iPhone 5'in ekranı S3'ten daha canlı ve parlak. Güneş altında bariz bir üstünlük mevcut
    -İnternet performansı olarak 5 daha hızlı, yanyana denedim
    -Müzik için iTunes şart, evet şart ancak yine yattığım yerden telefonu bir yere bağlamadan tek dokunuşla şarkı indirebiliyorum
    Aynen katiliyorum. S3 un ekranindan cok daha net oldugnu butun testlerde gorebilirsiniz. Tek elimle kullanabiliyorsam benim icin bitmistir. En sevdigim ozelliklerinden biride arka kapaginin cikmiyor olusu. Eskidendi o yok pil aliyim yok kapak aliyim. Bana artik komik geliyor bunlar ne bu 3310 mu ? Tek olmak farkli olmak herzaman benim icin daha iyidir. (Kimse muhalefet olmak icin bisey yazmasin,bunlar benim sahsi dusuncemdir). İphone diyorum gerisi yalan. Saygilar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KGüneyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    - 1 yıl kadar iphone4 ve 3 ay 4s kullandım.

Suan Galaxys3 kullanıyorum sarjı cok cabuk bitmesine raamen. Ben cok cok memnunum cıhazda. iPhone u aratmadı bana. + larını gördüm - lerini görmedim henuz.
    kanka sen satılık s3 var iphone takaslı demiyo muydun
    Alıntı fastuncle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ONLY MODS CAN JUDGE ME

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c@n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen katiliyorum. S3 un ekranindan cok daha net oldugnu butun testlerde gorebilirsiniz. Tek elimle kullanabiliyorsam benim icin bitmistir. En sevdigim ozelliklerinden biride arka kapaginin cikmiyor olusu. Eskidendi o yok pil aliyim yok kapak aliyim. Bana artik komik geliyor bunlar ne bu 3310 mu ? Tek olmak farkli olmak herzaman benim icin daha iyidir. (Kimse muhalefet olmak icin bisey yazmasin,bunlar benim sahsi dusuncemdir). İphone diyorum gerisi yalan. Saygilar
    iPhone sahibi olmak ve tek olmak Etrafınıza baktığınızda kaç kişinin elinde iPhone görüyorsunuz? Sırf bu bile iPhone almamak için bir neden. Keşke Motorola Droid falan olsa buralarda kimsede olmayan şeyler alsak.. Nexus 4 falan.

Pilin çıkması kullanıcı dostu birşeydir, siz pil değişimi için telefonunuzu servise götürmek ve yaklaşık 200 TL ödemek zorundayken, X bir telefona sahip kullanıcı en yakın Turkcell/Media Markt'dan pilini alır,servis ücreti vermeden , uygun fiyatlara değiştirebilir. Yine telefonunuzun arka kapağı zarar gördüğünde komple kasa değiştirmek yerine sadece kapak satın alırsınız Tabiki siz öyle düşünüyorsanız saygım sonsuz ancak mantıklı olan kapağın ve pilin çıkabilmesidir.
    Yine acil bir durumda başka pil alıp arama yapabilirsiniz-tabi telefonunuz iPhone değilse. Veya Turkcell'e giderek 15 dkda şarj edebilirsiniz- iPhone hariç.

Bu arada 3310 , 2000 yılının ilk çeğreginde piyasaya sürülmüştür. Ve halen çalışmaktadır. iPhone 2007'te piyasaya sürüldü. iPhone 1'im artık çalışmıyor.

Alıntıdır; "iPhone pili sınırlı sayıda şarj edilebilir. Pil şarj sayısı (yaklaşık 1000 kere) bittikten sonra pilinin değiştirilmesi gerekir.iPhone'nun pili bittikten sonra kullanıcı tarafından değiştirilemez.."

Yanlış olmasın muhalefet için yazmadım. Keşke iPhone'un pili çıkabiliyor olsaydı ama.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İphone um vardı S3 aldım çok memnunum

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    iphone benim gözümde para/çokomel eğrisinde başarısız bir cihaz.

3,4 saat sarjı gidecek onla uğraşıcak sarjı ile yokya

note 2 kullanıyorum bugüne kadar aldığım en iyi telefon ben böyle bir cihaz görmedim. itunesdan nefret edenlerdenim elmanın işi bitti bence bu saatten sonra...

hergün metroda 4s 4 gormekten bıktım belediye dağıtmış gibi...

sarjım en kötü 2 gün gidiyor yedek bataryası 45 TL mis eko kullannımda 4 gün rekorum var ki akıllı telefonda süper bir süre ben s3 yerine ya s4 dü beklerim yada note 2 alırım...

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2013 de coğu akıllı tel ler 5" ve üstü ekrana sahip olacak. Ben ne i5 nede s3 alırdım. Şuan piyasada alınabilecek en iyi akıllı tel note2 dir. ki öyle yaptım. Android e kötü diyenler evdeki pclerinde notebooklarında windows işletim sistemi kullanmıyormu ? windows çokmu iyi bi işletim sistemi
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

*AddO* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2013 de coğu akıllı tel ler 5" ve üstü ekrana sahip olacak. Ben ne i5 nede s3 alırdım. Şuan piyasada alınabilecek en iyi akıllı tel note2 dir. ki öyle yaptım. Android e kötü diyenler evdeki pclerinde notebooklarında windows işletim sistemi kullanmıyormu ? windows çokmu iyi bi işletim sistemi
    Windows'un kendinden daha üstün olup en az kendi kadar yaygın bir alternatifi varsa geçelim

Ek olarak Windows 8 ile beraber stabilitede ciddi anlamda iyileşme var.
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

goldbergbrk
    Misafir
    ıphonenın tek üstün yanı az daha dayanıklı düşmelere ve 2.elinin çok canlı olması çok fiyatının düşmemesi. s3 kullanıcısı olarak ıphone 5 i kim aldıysa hiç beğenmedi ya elindekini satıp not 2 aldı yada 4 s e geçti

cenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumlarda genelde s3 demişisz, ama anketde hala iphone 5 önde gidiyor.
    şikemi yapıyosunuz adminler

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Henüz iphone 5 kullanmadım fakat s3 alalı 4 ay oldu çokta memnunum şarz olsun ekran kalitesi olsun programların rahatlığı olsun iphone 5 için bişey diyemem fakat 4 kullanacağıma direk s3 alırım ..
    Peugeot Sport

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iPhone sahibi olmak ve tek olmak Etrafınıza baktığınızda kaç kişinin elinde iPhone görüyorsunuz? Sırf bu bile iPhone almamak için bir neden. Keşke Motorola Droid falan olsa buralarda kimsede olmayan şeyler alsak.. Nexus 4 falan.
    Sırf bu bile bir neden , bir sohbet ortamında masada 10 kişi varsa 9 kişide beyaz iphone , bir bende BB oluyor..Farklılık iyidir

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu S3'ün tipi S2 gibi biraz daha karizmatik olsa, daha köşeli hatları olsa kesinlikle almıştım. HTC de sevemedim bi türlü. S4 bekleyelim bari

mrtsnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben iphone diyorum nedenlerim çok nettir, apple ürünlerinden iphone ipad ve macbook pro ya sahibim. Evde macbookta bir belge yazıyorum ve bunu hiçbir harici diske atmadan iphone ve ipadimde görebiliyorum. İcloud sayesinde. Evde yazıyorum okulda gidip direk çıkarabiliyorum yada iphoneda yada ipadde fotoğraf çekiyorum bunları bilgisayara atmakiçin kablo kullanmıyorum uğraşmıyorum bile kendi kendine fotoğraf yayınına ekliyor ve direk macte görüyorum. 3 cihazda birbirine bağlı gibi.
    Zamanında samsung omniayı çıkardığında iphone 3g çıkmıştı. Ve internette araştırmalarım sonucu omnia'nın daha iyi daha hızlı ve daha çok özelliğe sahip olduğunu kanısına vardım ve gidip omnia aldım. Ardından 1 ay geçti amcam kendine iphone aldı ve kullanamadığı için bana hediye etti. İkisini de elime alıp araştırdığımda kontrol ettiğimde internette yazılanın aksine iphone'un daha akıcı ve iyi olduğunu anladım. Omnia'yı bir sinir havliyle kırdım(bunun iphone ile ilgisi yok tamamen special life). İphone'unda şarj soketi nanay olunca başka maceralara girdim. Nokia e71,e72 kullandım. Ardından BB kullandım. Hiçbiri tutmadı tekrar iphone'a geçtim. Önce 4 şimdi 4S olarak. Arada s3 kontrol ettim fakat banane deklanşörü hızlı kameradan, fotoğraf çekmek için telefonu nadiren kullanırım. Gözlerimi kapattığımda videonun durması da ilgilendirmiyo güzel özellikler ama benim için temel şeyler önemli. Ve androidi sevemedim bir türlü.

Kısaca, eğer elimde hiç apple ürünü olmasa belki başka telefon düşünebilirim. Ama her cihazım birbirine bağlı ve böyle rahatlık sunan mükemmel sistem varken kolay kolay ayrılmam gibi geliyor.

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dropbox yandex disk ve gdrive denen naneler ile o saydıkların adroidde de mevcut. kısaca ios da ne kadar bağlan-tı özgürlüğü varsa androidde 10 katı özgürsün. en basitinden blutooth ile dosya transferi veya tak kullan özelliği iosda native olarak yok. sonradan eklemen gerekir.

ben şu an cihaz alacak olsam nexus makina alırdım düşünmeden.

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    galaxy s3 benım gozumde full+full reno iphone ise mercedestir okadar

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Mesela şuanda spiderman'i torrent'den aldım bluetooth üzerinden s3'e atıyorum birazdan oynamaya başlıycam

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kopenhaglı kızların hepsinde iPhone var.. ha mini ha iphone..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)