User Tag List

Sonuçlar: iphone 5 mi galaxy s3 mü

Katılımcı sayısı
254. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • iphone 5

137 53.94%
  • galaxy s3

117 46.06%
Sayfa 9/10 İlkİlk ... 78910 SonSon
187 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: iphone 5 mi samsung galaxy s3 mü

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun oldu yazı biraz kusura bakmayın..
    Valla iphone5 aldım, 3gs'ten direk geçtim, çok memnun değilim.
    Aklında hep bir S3 ya da Note2 vardı ama cesaret edemedim.
    Hep dışarıdayım, boyutlar çok büyük samsungda.
    Arada bir düşünüyorum 5'i satıp alsam mı diye..
    İphone'da ki şarj sıkıntısı bitiriyor beni, çok görüşme yapıyorum gün içinde.
    Saat 3-4 oldumu şarj yüzde 20, bir de onun stresini yaşıyorum.
    Bu kadar zor mu şu telefonlara 2 gün giden pil yapmak anlamıyorum.
    Iphone'da benim için en önemli noktalardan biri mesela, banka applicationlarının tutarlılığı ve düzgün çalışması.
    Geliştiriciler sanırım iphone için biraz daha özenli oluyorlar.
    Mesela, Turkcell Yedek halen Android için sorunsuz çalışan programı çıkarmadı.
    BB'ye bile iphone'daki tüm numaraları sorunsuzca aktarabiliyorsunuz ama Anroid için böyle bir şans yoktu 1 ay evvel.
    Tüm bunlara rağmen, iphone'nun basit akıcı ve kullanışlı arayüzü sıkıyor bir zaman sonra.
    Note2 cebimde taşımak için çok büyük olmasa denerdim, ama sabahtan akşama şantiyede zor..
    Geçen gün bir sebeple 3gs kullanmak durumunda kaldım, boyut olarak 5'ten çok daha kullanışlı.. TV'de reklamda ince ince ölçtük biçtik hikayesi yalan. Sağ el kullananlar, genellikle sol üstte çıkan "geri" tuşlarına uzanamıyor... 6-7 kişide test ettim onayladım.
    Iphone'nın ilk koptuğu yer 3'tü, sonra da 4... 4s ve devamında çok bir numara görmedim ben açıkçası...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı fore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen gün bir sebeple 3gs kullanmak durumunda kaldım, boyut olarak 5'ten çok daha kullanışlı.. TV'de reklamda ince ince ölçtük biçtik hikayesi yalan. Sağ el kullananlar, genellikle sol üstte çıkan "geri" tuşlarına uzanamıyor... 6-7 kişide test ettim onayladım.

Aynen reklamı izlerken bile anlıyorsun adamlar bilhassa tam telefona uygun hand model diyorlar avrupa amerikada bolcana el modelleri olur onlardan birini bulmuşlar adamın baş parmağı benim iki baş parmağım kadar

onun dışında bende geçenlerde konu açmışdım bende çok rahatsızım yeni telefonların boyutlarından bana göre en ideal boyut 3.5-4.0 inç olan boyut yani iphone 4 boyutu.. hem kullanılabilirlik hem taşınabilirlik açısından uygun.. onun üstü artık tablete doğru gidiyor..

uzun süredir bu boyutlarda tel arıyorum bende ya iphone4 alıcam yada samsung mini çıkmış ondan alıcam bazende kaliteli birinci kalite retina ekranlı falan android 4.1 jelly beam li çakma bile olsa bir iphone clone u bile düşünüyorum.. piyasada tel yok o boyutlarda.. olanlarda çok verimsiz kalitesiz..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayfoncular 5i alanlar aldıklarına bin pişman 4 le aynı

özellikle galaxy s2 ve galaxy3 miniyi tavsiye ederim şiddetle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung dış aksam kalitesini artırırsa fiyat da bir o kadar artar kafa kafaya gelir herhalde iphone la
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncer M. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu biliyorum yüklendiğini. Benim de evde 3gs var şuan 6.0.1 mevcut. Son güncelleme bug fix olarak sadece ip5 ve ipad mini için çıktı o sebeple belirttim onu.
    Tamam da 3GS'inizde wi-fi sıkıntısı mı vardı da güncelleme bekliyorsunuz? Adı üstünde bug fix. Sadece sıkıntılı cihazlar için yapılmış bir yama. Bu güncelleme alamamak olmuyor.

Alıntı jap-10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sığ düşünce derken
    ikisinide kullandım diyorum İphone da herşey paraya bakar i tunes bunun iyi bi örneği
    Kullandınız kullanmadınız bir şey diyemem ama arkasındaki logodan ibaret demeniz sığ düşündüğünüzü gösteriyor. Gözüme takılan her uygulamayı indiriyorum, 20 lira çıkmadı cebimden. Nasıl bir paraymış bu?

Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayfoncular 5i alanlar aldıklarına bin pişman 4 le aynı

özellikle galaxy s2 ve galaxy3 miniyi tavsiye ederim şiddetle
    Ne konuda pişmanlarmış merak ettim. 4'le alakası yok, arayüz aynı sadece. Ciddi hız farkı var. S2 ve S3 mini, M5 varken 328i önermek gibi bir şey oluyor
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değilde komik olan apple 1 model çıkarıyor lg htc samsung nokia falan filan dünya kadar telefon çıkartıp apple la karşılaştırılıyor?

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı hondafit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o değilde komik olan apple 1 model çıkarıyor lg htc samsung nokia falan filan dünya kadar telefon çıkartıp apple la karşılaştırılıyor?
    Burada şair bize ne anlatmak istiyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Karşı yaka memleket, sesleniyorum Varna'dan, işitiyor musun? Memet! Memet! Karadeniz akıyor durmadan, deli hasret, deli hasret, oğlum, sana sesleniyorum, ...

Nazım Hikmet Ran Saygıyla...
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

sweatcaptain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kıyaslamada s3 bıraz basıt kalmıs ozellık vs olarak ama note 2 dersen kesınlıkle note 2
    34 KPT 60 e93 M3
    34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)

Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 ay falan daha beklersek iphone5 kayitlilari 1500 civarina inecek sanirim beklenen patlama olmadi 4s fiyatlari dusmuyor fakat 4 un piyasasi yerlerde su an

Ben samsung alacak olsam s3 yerine s4 u beklerdim

Ayrica forever apple

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 ay falan daha beklersek iphone5 kayitlilari 1500 civarina inecek sanirim beklenen patlama olmadi 4s fiyatlari dusmuyor fakat 4 un piyasasi yerlerde su an

Ben samsung alacak olsam s3 yerine s4 u beklerdim

Ayrica forever apple
    s4 cıkıcak bu seferde 5s de cıkar.. yine karısacak ama heralde bu işi apple yapıyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Metin Bilen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s4 cıkıcak bu seferde 5s de cıkar.. yine karısacak ama heralde bu işi apple yapıyor..
    5s yaz ortası çıkıcak deniyordu bazı hi tech sitelerinde ipad 5 de öyle..

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c@n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım sen galiba okuduklarını anlayamıyosun.Birine daha bu şekilde garip cevap vermiştin.Tek olmak derken herkezde olmasından bahsetmedim.Pilinin çıkmaması kapak değiştirmek gibi şeylerden bahsettim.Ama sen enteresan bir şekilde herkezde var iphone diyosun(ne alaka?)Bak benim postumu tekrar oku kardeşim.Fanatikliğide bırak bence.Benim ŞAHSİ düşüncem dedim.Senin için pil değiştirmek hoşuna gidiyor olabilir.
    İphone unun arka kapağının çıkmaması pilinin çıkmaması benim elimde sanki basit bir telefondan daha çok bilgisayar gibi duruyo olması ve bu KONUDA TEK olması en büyük güzellik...
    not:Büyük yazılan yazıları daha itinayla okursan boşuna cevap verme çabalarına son verirsin
    Bu arada yine postunda sanki benim nokia yı kötülemişim gibi yazmışsın.Sadece devir değişti bundan bahsetmiştim.Saygılar
    Fanatiklik mi? İlk yazdığım post'u okursanız bahsettiğiniz ''dikkatli'' şekilde; tüm iPhone'ları kullandığımı ve hayatımda en uzun süre de 4 kullandıgımı yazdım. Evimde iPadden Mac'e kadar her türlü Apple aygıt da mevcut. Ayrıca iPhone u tek sanıyorsanız bu pil çıkmaması konusunda yanılıyorsunuz. Nokia'yı kötülediniz demedim. Ben iPhone'u kötüledim. Bence okuduklarınızı siz anlamıyorsunuz; veya çok fevri davranıp yazıyorsunuz. Fanatik olsam gidip iPhone5 alıp 1 gün sonra geri götürmezdim.Edit : yazıyı da iPadden yazdım Samsung fanatiği olarak...

Bu arada karşılaştırma S3 ile değil bence artık Note2 ile yapılmalı. S3 bir tık geride kalıyor i5e göre.
    Note 2 diğer hiçbir Android gibi değil. S3 de dahi menü geçişlerinde takılmalar varken Note 2 de hiç rastlamadım hala. Fakat aynı durumu tabletler için söyleyemeyeceğim. Konu iPad vs X tablet olsaydı hiç düşünmez iPad derdim- rakipsiz bir apple ürünü varsa o da iPad'dir.

Ve tabi şuna da değinmemek olmaz , iPhone 5 her ne kadar pek bir yenilik getirmemiş olsa da, işlemci hızı, GPU hızı, kamera sensör kalitesi, mikrofon sayısı ve ekran boyutu artarken incelen,hafifleyen ve daha da kaliteli hale gelen (bence) / veya kalitesinden taviz vermeyen bir telefon. Bu sebeple tasarlayan mühendis ve tasarımcıyı tebrik etmek lazım.İmkanım olsaydı hem Galaxy Note 2 hem de iPhone 5 taşımak isterdim. Evet Note 2 kesinlikle bana göre i5 ten iyi bir cihaz ancak nasıl birşeydir bilemiyorum ama insanın kötü bile olsa Apple / iPhone 5 alası geliyor sürekli..

@C@n : Artık hala fanatik olduğumu düşünmüyorsunuzdur herhalde.

Providence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    galaxy s1 , iphone 4s , s3 ve son olarak note 2 kullanan biri olarak yorum yapmam gerekirse , note 2 kullanabilirim diyorsanız kesinlikle note 2 derim . 720 p çözünürlük ve 5.5 inch ekran cidden cuk oluyor özellikle web browsing ve vid için 10 numara pil de 2 güne yakın gidiyor . Kamera performansı da cidden çok iyi. i5 mağlesef istediği kadar işlemci yi geliştirmiş olsun , yeni gpu ünitesi olsun mağlesef o ufacık ekran ile hiçbir işe yaramıyor. Sizin işlemciyi ve gpu dan faydalanıcağınız nokta ekran iken ufacık ekranda web browsing olsun vid olsun bişey yapamıyorsunuz. Hele ki note 2 ve şimdi s3 e de gelen split screen olayı cidden keyifli. Tavsiyem eğer ki android kullanmaktan zewk alıyorsanız s3 hatta note 2 yönünde olur. Eğer ki i5 diyorsanız jailbreak gelmeden iphone almak cidden saçmalık derim. Tabi bir seçenek de nexus 4 onu da değerlendirin bence eğer 16 gb yeter diyorsanız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha hızlı bir işlemcisi ve rami var samsung un, iphoneun sadece ismi var. Yapay zekasında türkçe desteği hala yok. Bence S3 yerine note 2 al pişman olmassın. apple ın sadece ismi var özellik donanım bakımından samsung çok üstün
    hüloooooooooooooo

mrtsnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha hızlı bir işlemcisi ve rami var samsung un, iphoneun sadece ismi var. Yapay zekasında türkçe desteği hala yok. Bence S3 yerine note 2 al pişman olmassın. apple ın sadece ismi var özellik donanım bakımından samsung çok üstün
    Özellik olarak üstün evet, fakat hangi biri kullanılıyor ki temel olarak. Birde işlemci ve rami teknik olarak daha iyi, fakat bu hızı yazılım öldürüyor. iphone5 yada daha eski serilerde basit kullanım arayüzü olduğu için hız sıkıntısı olmadı ki 1080i video izlemediğiniz sürece telefonda işlemci ram farkı belli olmayacaktır.
    Ki o kadarcık ekranda o kadar pikselli film izlemek neden Örneğin, ipad3 ile ipad4 arasında işlemci farkı göze çarpıyor, ve ipad4 daha hızlı deniyor. Elimde ipad3 te var ipad4'te. Sadece 1080i film izlerken ipad3 oynatırken kesilme yaşıyor. ipad4 sorunsuz oynatıyor. Onun dışında aman aman bir fark görmedim ben.
    Bu bilgisayarda da şuna benziyor Windows ve Linux yada Mac OS yüklü olan aynı sistemlerde işletim sistemi dolayısıyla farklar oluşuyor. Windows çok fazla dosya barındırdığı için sistemi MacOS kadar verimli kullanamıyor. O nedenle sadece teknik detaylar önem arz etmiyor telefonda.

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4s aldım inanıyorum prim yapacak

Erden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fanatiklik diyenler icin. O zamanlarda iphone fanatigi diye sucluyorlardi.

Zamaninda butun millet iphonu yerden yere vururken savunanlarda bizdik.
    Emre ninde bu tarz yazilarini hatirliyorum.
    iphone 3 den sonrasi ne yazik tekrar ve sadece goz boyama.

widget ve yeni gelen multitasking destegi ile andriid kesinlik bir adim ondedir.
    Android satis rakamlari ile ios satis rakamlarini karsilastirmaya gerek bile yok.

Yazilar 2007 yilindan. Baska bir forumun arsivinden

Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
    Porsche Cayenne 4.2 Diesel S

Mert- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 4s 'i satıp androide geçeceğim. Bıktım bu itunes zorluğundan.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)