User Tag List

Sonuçlar: iphone 5 mi galaxy s3 mü

Katılımcı sayısı
254. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • iphone 5

137 53.94%
  • galaxy s3

117 46.06%
Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
187 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: iphone 5 mi samsung galaxy s3 mü

Erden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone 1 - 2 - 3 kullandim ve hespinide ilk ciktigi hafta aldim. Kesinlikle bir devrimdi.
    O zamanlar mms gonderemeyen kamerasi olmayan iphonelari ovduk.
    3 den sonrasi estetik disinda benim icin kesinlikle hayal kirikligi.
    5 i bir umut beklemistim ama onunda boyunun uzamasi disinda bir farki yok.

iphone deger kaybetmiyor diyenler icin
    iphone 3 um zaman icinde okadar yavaslamistiki lanet okuyarak sattim ve hic bir telefoncu almadi.

Kimse kusura bakmasin. Teknoloji bu kadar hizli degisirken.
    Yillarca ayni telefonun biraz suslenmis halini ve bir dunya para vererek kullanmak istemiyorum.

Yil 2007 iphone.
    Ayni menu ayni iconlar yillardir...

Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
    Porsche Cayenne 4.2 Diesel S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iPhone sahibi olmak ve tek olmak Etrafınıza baktığınızda kaç kişinin elinde iPhone görüyorsunuz? Sırf bu bile iPhone almamak için bir neden. Keşke Motorola Droid falan olsa buralarda kimsede olmayan şeyler alsak.. Nexus 4 falan.

Pilin çıkması kullanıcı dostu birşeydir, siz pil değişimi için telefonunuzu servise götürmek ve yaklaşık 200 TL ödemek zorundayken, X bir telefona sahip kullanıcı en yakın Turkcell/Media Markt'dan pilini alır,servis ücreti vermeden , uygun fiyatlara değiştirebilir. Yine telefonunuzun arka kapağı zarar gördüğünde komple kasa değiştirmek yerine sadece kapak satın alırsınız Tabiki siz öyle düşünüyorsanız saygım sonsuz ancak mantıklı olan kapağın ve pilin çıkabilmesidir.
    Yine acil bir durumda başka pil alıp arama yapabilirsiniz-tabi telefonunuz iPhone değilse. Veya Turkcell'e giderek 15 dkda şarj edebilirsiniz- iPhone hariç.

Bu arada 3310 , 2000 yılının ilk çeğreginde piyasaya sürülmüştür. Ve halen çalışmaktadır. iPhone 2007'te piyasaya sürüldü. iPhone 1'im artık çalışmıyor.

Alıntıdır; "iPhone pili sınırlı sayıda şarj edilebilir. Pil şarj sayısı (yaklaşık 1000 kere) bittikten sonra pilinin değiştirilmesi gerekir.iPhone'nun pili bittikten sonra kullanıcı tarafından değiştirilemez.."

Yanlış olmasın muhalefet için yazmadım. Keşke iPhone'un pili çıkabiliyor olsaydı ama.
    arkadaşım sen galiba okuduklarını anlayamıyosun.Birine daha bu şekilde garip cevap vermiştin.Tek olmak derken herkezde olmasından bahsetmedim.Pilinin çıkmaması kapak değiştirmek gibi şeylerden bahsettim.Ama sen enteresan bir şekilde herkezde var iphone diyosun(ne alaka?)Bak benim postumu tekrar oku kardeşim.Fanatikliğide bırak bence.Benim ŞAHSİ düşüncem dedim.Senin için pil değiştirmek hoşuna gidiyor olabilir.
    İphone unun arka kapağının çıkmaması pilinin çıkmaması benim elimde sanki basit bir telefondan daha çok bilgisayar gibi duruyo olması ve bu KONUDA TEK olması en büyük güzellik...
    not:Büyük yazılan yazıları daha itinayla okursan boşuna cevap verme çabalarına son verirsin
    Bu arada yine postunda sanki benim nokia yı kötülemişim gibi yazmışsın.Sadece devir değişti bundan bahsetmiştim.Saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c@n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım sen galiba okuduklarını anlayamıyosun.Birine daha bu şekilde garip cevap vermiştin.Tek olmak derken herkezde olmasından bahsetmedim.Pilinin çıkmaması kapak değiştirmek gibi şeylerden bahsettim.Ama sen enteresan bir şekilde herkezde var iphone diyosun(ne alaka?)Bak benim postumu tekrar oku kardeşim.Fanatikliğide bırak bence.Benim ŞAHSİ düşüncem dedim.Senin için pil değiştirmek hoşuna gidiyor olabilir.
    İphone unun arka kapağının çıkmaması pilinin çıkmaması benim elimde sanki basit bir telefondan daha çok bilgisayar gibi duruyo olması ve bu KONUDA TEK olması en büyük güzellik...
    not:Büyük yazılan yazıları daha itinayla okursan boşuna cevap verme çabalarına son verirsin
    Bu arada yine postunda sanki benim nokia yı kötülemişim gibi yazmışsın.Sadece devir değişti bundan bahsetmiştim.Saygılar

Pilin cikmamasi sizin tercihiniz olabilir.
    Telefon kilitlendiginde ne yapiyorsunuz ?
    Kilitlenmiyor demeyin ))4s su an esimde var.

Pili eskiyince ? Servise bir dunya para veriyorsunuz )
    Gecen ay 4s icin verdim ))) Note icin gittim kendim aldim taktim )

mrtsnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pilin cikmamasi sizin tercihiniz olabilir.
    Telefon kilitlendiginde ne yapiyorsunuz ?
    Kilitlenmiyor demeyin ))4s su an esimde var.

Pili eskiyince ? Servise bir dunya para veriyorsunuz )
    Gecen ay 4s icin verdim ))) Note icin gittim kendim aldim taktim )
    Yaklaşık 2buçuk yıldır iphone kullanıyorum. 4 ve 4S. Henüz hiç kilitlenmedi. Eğer nasıl kilitlediğinizi söylerseniz bende aynı şekilde denerim. Ayrıca kilitlendiğinde pili çıkarmanıza gerek yok. Power ve home butonuna aynı anda bastığınızda modu değişiyor telefonun. Araştırdığınızda görebilirsiniz. Kilitlendi diye servise götürcek değiliz.. Nakit rezervi amerikanın nakit rezervinden daha büyük olan bir firmanın mühendisleri bunu akıl edemeyecek kadar salak değildir.

İphone 4'ümü annem kullanmaya devam ediyor. 2 yılı geçti her gece şarja takılır telefon. Hala 1 gün gidiyor. İnternet kapalı şekilde 2 gün gidebiliyor.

Kendi telefonumda aynı şekilde 1 yıldır kullanıyorum hala pili aynı derecede gidiyor. 2-3 yılda bir kere değiştiriyorsanız değer. Ayrıca kullanan bunu göze alarak alıp kullanıyor. Kullanmıyorsanız pilin çıkmaması neden bu kadar dert. Benimde hoşuma gidiyor kapakla vs uğraşmamak..!

Kişisel tercih

Birini överken diğerini yermenin anlamı ne ki.? Sanki samsung yada apple babamızın

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    blackberry 9900 bold kullanan biri olarak kesinlikle ıphone diyorum etrafımda s3 kullananlarda var ama hepsinin bir gözü ıphoneda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtsnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık 2buçuk yıldır iphone kullanıyorum. 4 ve 4S. Henüz hiç kilitlenmedi. Eğer nasıl kilitlediğinizi söylerseniz bende aynı şekilde denerim. Ayrıca kilitlendiğinde pili çıkarmanıza gerek yok. Power ve home butonuna aynı anda bastığınızda modu değişiyor telefonun. Araştırdığınızda görebilirsiniz. Kilitlendi diye servise götürcek değiliz.. Nakit rezervi amerikanın nakit rezervinden daha büyük olan bir firmanın mühendisleri bunu akıl edemeyecek kadar salak değildir.

İphone 4'ümü annem kullanmaya devam ediyor. 2 yılı geçti her gece şarja takılır telefon. Hala 1 gün gidiyor. İnternet kapalı şekilde 2 gün gidebiliyor.

Kendi telefonumda aynı şekilde 1 yıldır kullanıyorum hala pili aynı derecede gidiyor. 2-3 yılda bir kere değiştiriyorsanız değer. Ayrıca kullanan bunu göze alarak alıp kullanıyor. Kullanmıyorsanız pilin çıkmaması neden bu kadar dert. Benimde hoşuma gidiyor kapakla vs uğraşmamak..!

Kişisel tercih

Birini överken diğerini yermenin anlamı ne ki.? Sanki samsung yada apple babamızın
    power + home unda ise yaramadigi oluyor.
    iphone ve note de hic bir programida crakli degil orjinal parasini oder alirim. Program yuzunden kilitlenme sansi yok.
    4si ne zaman aldik hatirlamiyorum ama pili oldu. )
    Note icinde gecen oylesine yedek olsun diye pil aldim. Yeni pille daha once bir gun giden sarj 2 gun gitmeye basladi.) o yuzden simdi onu kullaniyorum
    Note ile cok rom degistirdigim arada beta romlarida yukledigim icin pili cikarmak gerekiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone ve note de hic bir programida crakli degil orjinal parasini oder alirim. Program yuzunden kilitlenme sansi yok.
    Note icinde gecen oylesine yedek olsun diye pil aldim. Yeni pille daha once bir gun giden sarj 2 gun gitmeye basladi.) o yuzden simdi onu kullaniyorum
    Note ile cok rom degistirdigim arada beta romlarida yukledigim icin pili cikarmak gerekiyor.
    valla kardeş işe yaramadığı bi durum olmadı.Iphone 3 den beri kullanıyorum bi kere pil değiştirmedim.Benim anlamdığım fanatikliğe ne gerek var.Ben postlarımda özellikle belirttim benim kişisel görüşüm muhalafet olmak için yazmayın diye.Ne apple benim babamın Ne samsung senin babanın...

jap-10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung ve apple kullanan bırı olarak dan Apple'n sadece para eden tarafı arkasındakı elma logosudur.Bataryanın arka kapağin çıkarılamaması dezavantajdır.Paranızı boşa harcamayın

can_ank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Power+ home tuşu işe yaramadığında ne yaptınız acaba?
    Cihazın pili çıkmıyor, başka tuşu yok nasıl eski haline geldi?

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can_ank Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Power+ home tuşu işe yaramadığında ne yaptınız acaba?
    Cihazın pili çıkmıyor, başka tuşu yok nasıl eski haline geldi?
    Sarji bitince duzelmis olabilir
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jap-10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Samsung ve apple kullanan bırı olarak dan Apple'n sadece para eden tarafı arkasındakı elma logosudur.Bataryanın arka kapağin çıkarılamaması dezavantajdır.Paranızı boşa harcamayın
    Sığ düşüncenin zirvesi.

İcinde enerji olduğu sürece home+power ise yarar.
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fanatik değilim ve tercihim suan olduğu gibi yine ip5 olurdu.
    kolay kullanım, malzeme kalıtesi, işletim sistemi, vs vs bence daha iyi.
    bizzat eşit şartlarda aynı wlan ile birkaç kez yaptığım denemede 5 s3 ten daha hızlı idi.
    güvenlik açısından da androide oranla iOS daha önde.
    daha ele gelen ve telefon olduğunu hissettiren yapısı da bence + sı.

s3 tek iyi yanı müdahale edilebilir olması, onun dışında BENCE bir albenisi yok.

iddia edilenin aksine Itunes bağımlısı olunmuyor.
    şarkı müzik vs vs istendiği gibi atılabiliyor.

can_ank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sarji bitince duzelmis olabilir
    Neyseki şarjı çabuk bitio bu iphone meretinin

C2VTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikisinide kullanmış biri olarak iPhone 5 derim şuanda iPhone 5 kullanıyorum ...

A.Cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malzeme kalitesi 5 i daha albenili hale getiriyor. Çok fazla program yüklerim kurcalarım diyorsan sanırım s3 daha iyi, ama günlük işlerimi yaparım belli uygulamaları yüklerim yeter diyosan ip5.

Ben 3 gün önce ip5 aldım s3 ü hiç kullanmadım karşılaştırma yapamam ama benim için malzeme kalitesi ve telefonun karizması en önemlisi. Biraz işlevinden öte aksesuar olarak görmek lazım telefonu.

Sonuç olarak bence s3 alıp çok program vs yüklemek vti alıp turbolamak gibi, ip5 almak porsche alıp paşa paşa binmek gibi
    Custom Electronic Projects

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ya arkadaş ne kaliteymiş anlayamadım ben altın varaklı falan iphone da haberimizmi yok o çok kaliteli dediğiniz ip5 in griden siyaha dönen çerçevesine bi

bakın pul pul dökülcekmi dökülmicekmi en ufak bi sürttürme düşürmede vs. şuan 3 telefonda aynı problem oldu arkadaşlarımın
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c@n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kardeş işe yaramadığı bi durum olmadı.Iphone 3 den beri kullanıyorum bi kere pil değiştirmedim.Benim anlamdığım fanatikliğe ne gerek var.Ben postlarımda özellikle belirttim benim kişisel görüşüm muhalafet olmak için yazmayın diye.Ne apple benim babamın Ne samsung senin babanın...

Fataniklikle ne alaka anlamadim.
    Kendim yazdim 1-2-3 u ilk ciktigi hafta kendim icin aldim diye.
    2007 yilinda fotografda yukarda yillardir ayni menu ayni iconlar )
    Bana hic bir sekilde hitap etmiyor yillardir ayni sey))
    Evde 4s var, samsung note, var note 10.1 var. Simdi ipad mini sipariside verdim ) 5ide alacagim )
    Windows 8 denemek icinde 8 li tabletde var.
    Neyin fanatikligi zaten hepsi var )) Birini kullanip yazmiyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fataniklikle ne alaka anlamadim.
    Kendim yazdim 1-2-3 u ilk ciktigi hafta kendim icin aldim diye.
    2007 yilinda fotografda yukarda yillardir ayni menu ayni iconlar )
    Bana hic bir sekilde hitap etmiyor yillardir ayni sey))
    Evde 4s var, samsung note, var note 10.1 var. Simdi ipad mini sipariside verdim ) 5ide alacagim )
    Windows 8 denemek icinde 8 li tabletde var.
    Neyin fanatikligi zaten hepsi var )) Birini kullanip yazmiyoruz
    Allah daha çok versin.Okadar yazımdan çıkardığın tek sonuç fanatiklik olmuş yazık.
    Aslında o söz sana değildi."Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla"
    Selametle

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone 5 te hala siyah fotoğraflar lacivert çıkıyor değil mi?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)