gördüğünüz gibi fotolardan bakınca , clio eziyor poloyu
ben olsam clio alırdım , vw'nin donanımları ile kafa patlatmaya gerek yok diye düşünüyorum
iç kalitesini bilemem ancak bu araçlar b sınıfı , ne kadar fark olabilir ki
gördüğünüz gibi fotolardan bakınca , clio eziyor poloyu
ben olsam clio alırdım , vw'nin donanımları ile kafa patlatmaya gerek yok diye düşünüyorum
iç kalitesini bilemem ancak bu araçlar b sınıfı , ne kadar fark olabilir ki
Livestrong
Arkadaşlar evet polo güzel ama ben bu arabayı aldığımda benim için demir baş olcak uzun yıllar durur , şimdi poloyu aldığımda en geç 2 yıl içinde kasa yeniler insan psikolojisi şimdi eski arabayamı biniyorum olur , birde polo mart'a kadar yok vw'ye soruyom 1.2dsg golf varmı , oda martta dıyo bu adamlar 2 ay ne satcaklar?
GTi'ına bişey demem de, diğer polo modellerinin içi asla clio'dan daha kaliteli değil..
Sarı veya kırmızı en dolusundan clio baya ilgi çeker trafikte![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
Clioyu incelemedim henuz ama Polo almayı dusunuodk baya incelemistim sırf vw'in cılgın satıs stratejisi yuzunden soguduk resmen cruise control istedik 3 ay sonra dediler
Arkadasım yeni kasa Golf Tsi alcak 140'lık Mart basında gelcek diolar
Sırf bu yuzden bile alınmayabilir ama polo yinede guzel bi arac
Gti la comfortline içi aynı ;j
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
clio 4 bir harika ya. ama kesinlikle kırmızı olacak. o özel boyasıyla deli dikkat çekiyor ve harika bir görüntüsü var.. dizel motorda 1 lt tüketim farkı var. bu uzun vade de çok fazla bir kara yol açsa gerek.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
deutschland para çokomel eğrisine göre french i geçiyor...
ama yeni her zaman iyidir ben clio 4 alırdım. 1.5 dci sis farlı 4 cam otomatik ac abs olsun yeter o paket![]()
clio göze çok daha hoş geliyor. 17 jant ve yayla çok daha sıra dışı olur
SEAT SPORT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)