Altındakileri ne zannediyorsunuz bilmiyorum, fakat aynı sınıf olduklarından aralarında pek diğerini küçümseyecek kadar fark olduğunu düşünmüyorum.
Bu uçan teneke dediğin;
Crash Test 2012 - Hyundai Accent / Verna / i25 (Frontal Offset) IIHS - YouTube
Bu da sizin("amiral geminiz") aracınız;
Crash Test 2001 - 2005 Honda Civic (Frontal Impact) - YouTube
Instagram: mutusgarage
bırı 2001 2005 model bı aracın kaza testı dıgerı 2012 ustu bı arac aradakı yaklasık 10 senenın otomobıl dunyasındakı teknojısı ,ımkanları ,ekonomıyı,muhendıslıgı, dusunmeden lınkı kopyala yapıstır yaptın heralde
ayrıca cok eskıden berıde herkez tarafından hyundaı n ucan teneke oldugu soylenır ve bılınır buna bukadar alınma kardesım.. son urettıgı modellerle beraber bu dusunceyı azda olsa mılletın aklından sılmeyı basardı hyundaı![]()
kadran sapmasını iyi bilirim ama geçemez diyorsan kendi aracınla dene kim kime ne kadar sapma var görmüş olursun
valla hondanın nsx hariç binmedigin sürmegim modeli kalmadı turbos2k turbo typer swaplar vs
hiçbir 1.6 vtec2 fd6 1.6ies standart egzoz bile olmucak, hiçbir şekilde ciğerli standart erayı geçemez neyine isterseniz girerim iddaya.
Bende tren yolunda denemek istiyorum sinanBenim araba asfaltta sıcaktan bayılıyor :'(
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)