K serisi olsun B serisi olsun bende hayranım hondanın bu motorlarına, lakin diğerlerinide elimi açıp alkışlamam.
Printable View
Yine honda yine 1.4 is leri k20 falan sanarak övmeler etmeler :D
d14 ile k20 nin tek ortak yanı ikiside honda üretimi olmasıdır.
kimse d14 ü k20 zannetmıyor.sadece denılen 1.4 is in 122 lik tsi a kendini ezdirmeyeceğiydı. ama snn gibi okudugunu anlamayan arkadaslarımız konuyu boyle sacma sapan yerlere getırıp polemik yaratıyor.
jetta tsı 122 dsg7 golf tsı 122 dsg6 dan hızlı mı ?
verilere göre golf 100 kg dan fazla hafif gözüküyo
napıldı denendimi araçlar bu kadar diyalotan sonra sonuç ne çıktı acaba :D
ben sana bi söverim adam gibi yaz benim asabımı boz ma .. ben sana soru sordum hangisi hızlı diye nerenle okuyon ? tutturmussun yok 7 oranl zırvalayıp duruyosun bi şeyden anladığın yok cıvıc ın gelip sapladığı o golf senin aracından teknik verilerde 0-100 de hem hızlı hem 100 kg hafif..
çık gel antalyaya bizzat ben denicem senle bi abimde var cıvıc fd6 200 den önce gaz kesen namerttir hadi
antalya aksudayım ben
özel e gel usta
Jetta her viteste her devirde önde olur, rollde dragda topspeed de. İki aracın torklarını karşılaştırın
sen cok yanlıs gelmişsin.aradıgın yer asagıda
http://www.yildizpark.net/images/YIL...havuzu_b01.jpg
madem konu okumaya niyetin yok ne 1.4tsi jettayla kumda oynayabilirsin.
12. 1.4 tsi 122 jettamız var manuel stock eğer denemek isteyen fd6 , 1.4 , 1.6ies filan varsa lütfen deniyelim :D
şu konu bıkkınlık getirdi..
honda civic ister 1.6 olsun ister 1.4 olsun fark etmez tork fakiri , ve tork fakiri olduğunu bilip tork'taki ayıbını yüksek rpm ile kapatmaya calısan daha doğrusu kapattığını sanan bi araç :)
konunun geçmiş postlarındada söyledim gene soyluyorum , civic zaten eskidende gitmiyordu yüksek devir cevirdigi için çıkan ciğer sesi insanları etkiliyordu gel gelelim drag yada roll fark etmez bir tık yada beş tık ilerde olmanın çözümü motordan gelen ciğer sesi değildir :)
civic'in kapışabileceği eşdeğer motor 1.2 tsi'dir..
ayrıca konuda bazı sapmalar mevcut , kimisi demişki adaletli değil tak bakalım civic'e turbo die ;
şöyle yorumlara gülüyorum :) bakın gene güldüm :D
iyi ozmn tak bakalım tsi'da bitane daha turbo :)
?
ne oldu gene olmadı neden olmadı şimdide onda 2 turbo var dersiniz , kısacası bahane bulmayın stock olarak yani anlamayan için soyluyorum fabrikadan cıkmıs olan 1.6 ies yada 1.4is yada 1.4si ile 1.4tsi jettanın karşılaştırılması olmaz , sonuç her zaman vw'den yana olur..
zaten konuyu açan arkadaşta rollingte ne olur yazmış , merak meselesi..
rollingtede jetta alır.. heleki yüksek hızlarda herkes civic gelebilir yazmış ama tam tersi olur jettanın yüksek hızlardaki ivmelenmesi cok cok yavaş düşerken civic'in yüksek hızlardaki ivmelenmesi oldukça hızlı bir şekilde düşecektir ve nitekim belli bir müddet sonra jetta görünmez olur :D
bi d14 ü turbo yapman yarım gününü bilemedin 1 gününü alırda sen fantezidede sınır tanımıyorsun sanırım . twin turbo 1.4 tsi mı olur 1.4ttsi :D
götünden anlamak bu olsa gerek adaletli deil tak bakalım 1.4 e turbo dediğimiz yerde.
1.4 is eger 1.4 tsi golfu gecebılıyorsa uzerındekı mod dan gecıyor denılmıstı. yanı bahaneyı once vagcılar sundu.
he konunun basıda 1.4 is kendini ezdirmez 1.4 tsi a denmişti.
1.6 iesim var. 1.4tsi stok 122 lik var ise manuel otomatık farketmez beklerim .
Öncelikle insan gibi edebli adablı üsturublu konuşmayı bi deneyin :)
bahaneyi once vagcılar bulmadı , oradan neidiü belirsiz bir vidyo paylaşmışsınız , araçlar size ait deil , araçları gerçek hayatta görmediniz bile , o vidyoya gore yorum yapmışsınız dolayısı ile vagcılarbu duruma dur demiş ;)
kaçak oynamayı bırak hem suçlu hem güçlülük yapmayın ; önce saçma bi vidyo paylaş sonra at kafadan gönder gitsin , sonrada vagcılar konuyu uzattı , konuyu uzatmaları iyi oldu ;
1.4 is 1.4tsi 'a kendini ezdirmezmiş , yok ya :) vay anasını be :hahaha:
neyse konuyu dallanıp bulandarmayalım ;
bekleme konusuna gelince , 1.4 tsi aracım yok , 1.4 tjet yazılımlı aracım var ;
istersen yazılımı orjinale çevirip bi geliyim ;sonra uzulme ama ;)
Arkadaşımdada 1.4tsi leon var 125lik , benim araç hafif olduğundan fark buyuk olur isterseniz onunlada gelebiliriz hatta bursada varsa 1.6ies stock oylede deneriz ama tekrar diyorum benzin israfı başka hiçbirşey degil ;
Sinirlenmemek elde değil sanki typer kullanıyor allah muhafaza typer falan olsa altınızda demekki Ferrari ile eşdeğer tutacaksınız kendinizi :)
ozmnda ferrarinin valfleri fazla dersinizya neyse :heyoo:
he aklıma gelmişken sen önce git o arka tekerleklerinde bulunan kampanaları sök güvenliğini bi sağla gerisine sonra bakarız :)