kac kisi tsi geciyor yazmis hala acaip yorumlar var:D
1,6 Focuslada deniyelim bu araclari:)
Printable View
kac kisi tsi geciyor yazmis hala acaip yorumlar var:D
1,6 Focuslada deniyelim bu araclari:)
okumayanlara 1 kişi daha ekleyelim
kısaca ozetlıyımde barı bundan sonra yazanlar ona gore yazsın.
jetta fd sorulmus.
bnde ıes fd yı gecıyor. ıesle jettada denk nerdeyse dedım.
dolayısıyla jetta fd yı gecer dedım.
ordan muhabbet dondu dolastı ıyı hondacılar ıcınden gecer yazmamıs dedı.
cıvıcın 2000- oncesı jenerasyonları guzel yurur stok olarak hatta 1.4is bile jettaya denk gıder dedık . hatta vıdeoda koyduk.
o kadar modıfıyeyı jettaya yapsan o zmn jetta cok daha fazla gıder denıldı kı bunu soyleyen arkadas bı aracın n/a bı aracın turbo oldugunun farkında deil.
hadi fsı la deneyin o zaman cıvıc ı ? 115 hp 6 ileri ? o zaman ne oluyo bakalım sonuç?? atmosferik vs atmosferik
siz jetta nın geçiceğinden eminsiniz madem ne diye konu açıyosunuz ki ?
diyoruz işte jetta 160-170 e kadar kesin önde sonra fd devir çevirmesi sayesinde GELEBİLİR diyoruz
hem turbolu hem 7 ileri arabanız var 1.6 atmosferik 5 ileri araçla karşılaştırıp geçince mutlu oluyosunuz işte.. punto 1.4 t-jet le falan deneyin o zaman jetta nın dengi o..
Sen beni anlamıyorsun ki ben ne yapayım?
Kısaca; bu karşılaştırma anlamsız diyorum arkadaşım.
Jetta'nın Civice oranla avantajları fazla diyorum.
7 ileri Dsg tabiki önde bitirecek. Çift milli vites kutusu ile manuel bir olur mu?
Dsg olmasa manuel Golf turbo avantajına rağmen geçemiyor diyorum.
Bence bu da Honda'nın büyük başarısıdır.
Hiç sevmediğim şey fanatiklik kim güzel işler yapmışsa helal olsun derim.
Honda eski teknoloji motorları ile turbo beslemeye kafa tutabiliyorsa bravo adamlara.
benım 206 ikisinide geçer :) deneme istanbul da olursa bende gelir
1.6 16v 110 hp sadace filtre var
anket sonuçu ise 220 lere kadar basılırsa jetta geçer
abicim tamam kabul geçerim ederim dememişsin . ama bizde sana diyoruz ki jetta 1.4 turbo dsg7 ile cıvıc ğın kıyaslanması yanlış 1.6 fsı la karşılaştırılabilir..ben kabul ediyorum cıvıc 170-180 den önce hiç bi şekilde geçemez jetta yı e bi zahmet geçsin artık jetta , 5 ileri atmosferik cıvıc ı..yani jetta nın cıvıc ı geçmesine şaşılacak bi durum yok demeye çalışıyorum.
bide jetta nın golf5 ten hızlı olduğunu eminmisiniz? o dsg6 sizinki dsg7 ama arada kg farkı var
Volkswagen - Golf V - 1.4 TSI (122 Hp) DSG - Teknik özellikler, yakıt tüketimi
bakınız abi golf5 le jettanın arasında 100 kg dan fazla fark var
http://binekarac.vw.com.tr/jetta-teknik-bilgi.aspx
golf 5 dsg 0-100 9.4 max 195.. jetta dsg 0-100 9.8 max 202..
saygılar :)
Sen eskiye neden bakıyorsun ki ? ona bakarsan 96 97 yılında üretilen 106 gti'da 1.6 motor topla hepsini delsin geçsin ne bakıyosun sen eskiye, vw neden 1.4 tsiları ürettiğini düşünmeden araştırmadan motorun amacını anlamadan konuşuyorsun, 1.4 tsi motorlar 122lik 140lık 160lık 170lik 180lik olmak üzere 5 çeşittir.Bu motorlar hem performans hemde yakıt tasarrufuna göre sıralanmıştır.122 hp motoru tamamen yakıt tasarrufuna göre üretilmiş olup aynı zamandada turbo kompresörü sayesinde 1.4 motorun bayılmaması sağlanmıştır.Üzerine dsg koymuşlar ki hem konfor hem serilik hemde yine yakıt tasarrufunda dünyada dikkatleri üzerine çekmiştir.Sen 122lik dışındakileri unutup 98 2000 yılındaki 1.4 isle 122lik 1.4 vw motorunu kıyaslıyorsun, savunduğun dünyadaki en iyi motoru üreten hondanın 98 2000 yılında ürettiği 1.4 motorla getirelim 170lik 1.4 jettayı yada 160lık golfü yada 1.4 180lik poloyu bak bakalım noluyor, yaptığın yorumları at gözlüğüyle bakarak yapma bence.
kardesım senı tanımıyorum ama yaptıgın yorumlara bakınca pekte tanınacak bırı deılsın bana gore. bı kere okudugunu anlamıyorsun.
adam sana guzelce anlatmıs hala daha anlamak ıstemıyorsun.
kırmızı ıle yazılan yazıdakı araclar .
turbomu : turbo
sc varmı bazılarında var.
eee daha neyın derdındesın. 1.4 ise turbo koyarsan oda gider onlar gibi .sacma sapan konusuyosun. duzgunce bı konuyu okusan burdakı ınsanların 1.4 fanatıklıgı yapmadıgını anlıcaksın.
bnm ılk postumu oku bak bnde jetta gecer dedım. sen hala bn jetta gecer demedım dıosun.
jetta gecer dersen bırı gelıp topuguna sıkmıcak gonul rahatlıgıyla dıyebılırsın.
Bende birileriyle tanışıyım diye can atmıyorum ruudvan :) konuyu hondacılar buraya getirdi 1.4is mevzusu açtırlar hondanın dünyanın en büyük motor üreticisinin olduğunu söylediler, ve vw'nin 1.4 motorunu kücümsediler bende dedimki 1.4 sadece 122 hplik yok bak 1.4 olan böyle böyle motorlarıda var hatırlatırım dedim
Adanada milyonlarca fd6 civic var deneyemediniz mi? :)
Deneme yapin artik beni de cagirin cam car olayim
Birincisi ben Hondacı falan değilim. Hangi firma başarılı işler çıkarmışsa takdir ederim.
Hiçbirisi babamın firması değil.
İkincisi dünyanın en büyük motor üreticisi olduğunu ben değil Vikipedi söylüyor.
Bak ne diyor "Dünyanın bir numaralı motor üreticisi olan Honda Japon otomotiv sektörünün gelişmesinde ciddi katkılar sağlamıştır."
http://tr.wikipedia.org/wiki/Honda
Vikipedi den bana ne dersen yada çamur atarsan daha fazla muhattap alamayacam seni.
Kusura bakma.
ee sonuç olarak varmı deneyecek fd6 ?
bende en ağır olan audi tsi var hadi deneyelim dsg filan değil manuel zır stok?