User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
119 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Jetta Vs Civic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kac kisi tsi geciyor yazmis hala acaip yorumlar var

1,6 Focuslada deniyelim bu araclari
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kac kisi tsi geciyor yazmis hala acaip yorumlar var

1,6 Focuslada deniyelim bu araclari
    okumayanlara 1 kişi daha ekleyelim

kısaca ozetlıyımde barı bundan sonra yazanlar ona gore yazsın.
    jetta fd sorulmus.
    bnde ıes fd yı gecıyor. ıesle jettada denk nerdeyse dedım.
    dolayısıyla jetta fd yı gecer dedım.
    ordan muhabbet dondu dolastı ıyı hondacılar ıcınden gecer yazmamıs dedı.
    cıvıcın 2000- oncesı jenerasyonları guzel yurur stok olarak hatta 1.4is bile jettaya denk gıder dedık . hatta vıdeoda koyduk.
    o kadar modıfıyeyı jettaya yapsan o zmn jetta cok daha fazla gıder denıldı kı bunu soyleyen arkadas bı aracın n/a bı aracın turbo oldugunun farkında deil.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

@Jeandan-R filtreli headerslı düz borulu vafcli emmeli 1.4is le 1.4tsi golf geçtim diyosun, arkadaşım ben neyle neyi kıyaslamışım bi okusana ? orjinal fd kasa civicle orjinal 1.4 TSI JETTA DSG 7 İLERİ, ben senin dediklerini arabama yapıyım bide revo yazılım atıyım ayar yapıyım bak bakalım noluyor ?
    Tamam sinirlenme
    .

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soktumunun turbosu var mı bu araçta var.

Bide üstüne Dsgnin avantajını ekliyorsun ondan sonra oturun sevinin atmosferik+manuel Civici geçtik diye.

Neyi savunuyon ki ben videoyu paylaştım izle gör.
    Civic turbolu Golfün içinden geçiyo mu geçiyo daha niye konusuyonuz?

Gel birde Civice turbo takalım bakalım ne olacak?
    Youtubedan izle istersen turbolu civic neler yapıyor?

Atmosferik Civic karşısına çıkar o zaman 102lik atmosferik Jettayı varsa adaletiniz.
    Hala bana gelmiş 6 ileri golfle fd karşılaşmasını söylüyosun, 7 ileri dsg ile 6 ileri manuel şanzıman oranları aynı mı ?

1.6 125 hp arabası yok vw'nin o yüzden 102lik jettayla fd denemenin anlamı yok manasız anlamsız şeyler yazıp duruyosun.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi fsı la deneyin o zaman cıvıc ı ? 115 hp 6 ileri ? o zaman ne oluyo bakalım sonuç?? atmosferik vs atmosferik

siz jetta nın geçiceğinden eminsiniz madem ne diye konu açıyosunuz ki ?

diyoruz işte jetta 160-170 e kadar kesin önde sonra fd devir çevirmesi sayesinde GELEBİLİR diyoruz

hem turbolu hem 7 ileri arabanız var 1.6 atmosferik 5 ileri araçla karşılaştırıp geçince mutlu oluyosunuz işte.. punto 1.4 t-jet le falan deneyin o zaman jetta nın dengi o..

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala bana gelmiş 6 ileri golfle fd karşılaşmasını söylüyosun, 7 ileri dsg ile 6 ileri manuel şanzıman oranları aynı mı ?

1.6 125 hp arabası yok vw'nin o yüzden 102lik jettayla fd denemenin anlamı yok manasız anlamsız şeyler yazıp duruyosun.
    Sen beni anlamıyorsun ki ben ne yapayım?
    Kısaca; bu karşılaştırma anlamsız diyorum arkadaşım.
    Jetta'nın Civice oranla avantajları fazla diyorum.
    7 ileri Dsg tabiki önde bitirecek. Çift milli vites kutusu ile manuel bir olur mu?

Dsg olmasa manuel Golf turbo avantajına rağmen geçemiyor diyorum.
    Bence bu da Honda'nın büyük başarısıdır.
    Hiç sevmediğim şey fanatiklik kim güzel işler yapmışsa helal olsun derim.
    Honda eski teknoloji motorları ile turbo beslemeye kafa tutabiliyorsa bravo adamlara.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi fsı la deneyin o zaman cıvıc ı ? 115 hp 6 ileri ? o zaman ne oluyo bakalım sonuç?? atmosferik vs atmosferik

diyoruz işte jetta 160-170 e kadar kesin önde sonra fd devir çevirmesi sayesinde GELEBİLİR diyoruz

hem turbolu hem 7 ileri arabanız var 1.6 atmosferik 5 ileri araçla karşılaştırıp geçince mutlu oluyosunuz işte.. punto 1.4 t-jet le falan deneyin o zaman jetta nın dengi o..
    Kabullenmek zor geliyor insanlara.
    Honda dünyanın en büyük motor üreticisidir ve olmaya devam edecektir.
    Bir karşılaştırma yapılacaksa adil olmalıdır.
    Oldu olacak 1.8 T ile yarıştırsınlar da sevinsinler.

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benım 206 ikisinide geçer deneme istanbul da olursa bende gelir
    1.6 16v 110 hp sadace filtre var

anket sonuçu ise 220 lere kadar basılırsa jetta geçer
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Canım benim konu başından itibaren bak bakalım benim postlarımdan bir tanesinde benim jettam geçer diye yorum atmışmıyım varsa bi alıntılasana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abicim tamam kabul geçerim ederim dememişsin . ama bizde sana diyoruz ki jetta 1.4 turbo dsg7 ile cıvıc ğın kıyaslanması yanlış 1.6 fsı la karşılaştırılabilir..ben kabul ediyorum cıvıc 170-180 den önce hiç bi şekilde geçemez jetta yı e bi zahmet geçsin artık jetta , 5 ileri atmosferik cıvıc ı..yani jetta nın cıvıc ı geçmesine şaşılacak bi durum yok demeye çalışıyorum.

bide jetta nın golf5 ten hızlı olduğunu eminmisiniz? o dsg6 sizinki dsg7 ama arada kg farkı var

Volkswagen - Golf V - 1.4 TSI (122 Hp) DSG - Teknik özellikler, yakıt tüketimi

bakınız abi golf5 le jettanın arasında 100 kg dan fazla fark var

http://binekarac.vw.com.tr/jetta-teknik-bilgi.aspx

golf 5 dsg 0-100 9.4 max 195.. jetta dsg 0-100 9.8 max 202..

saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hondanın da 1.4 turbo çift kavramalı arabası yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen beni anlamıyorsun ki ben ne yapayım?
    Kısaca; bu karşılaştırma anlamsız diyorum arkadaşım.
    Jetta'nın Civice oranla avantajları fazla diyorum.
    7 ileri Dsg tabiki önde bitirecek. Çift milli vites kutusu ile manuel bir olur mu?

Dsg olmasa manuel Golf turbo avantajına rağmen geçemiyor diyorum.
    Bence bu da Honda'nın büyük başarısıdır.
    Hiç sevmediğim şey fanatiklik kim güzel işler yapmışsa helal olsun derim.
    Honda eski teknoloji motorları ile turbo beslemeye kafa tutabiliyorsa bravo adamlara.
    Sen eskiye neden bakıyorsun ki ? ona bakarsan 96 97 yılında üretilen 106 gti'da 1.6 motor topla hepsini delsin geçsin ne bakıyosun sen eskiye, vw neden 1.4 tsiları ürettiğini düşünmeden araştırmadan motorun amacını anlamadan konuşuyorsun, 1.4 tsi motorlar 122lik 140lık 160lık 170lik 180lik olmak üzere 5 çeşittir.Bu motorlar hem performans hemde yakıt tasarrufuna göre sıralanmıştır.122 hp motoru tamamen yakıt tasarrufuna göre üretilmiş olup aynı zamandada turbo kompresörü sayesinde 1.4 motorun bayılmaması sağlanmıştır.Üzerine dsg koymuşlar ki hem konfor hem serilik hemde yine yakıt tasarrufunda dünyada dikkatleri üzerine çekmiştir.Sen 122lik dışındakileri unutup 98 2000 yılındaki 1.4 isle 122lik 1.4 vw motorunu kıyaslıyorsun, savunduğun dünyadaki en iyi motoru üreten hondanın 98 2000 yılında ürettiği 1.4 motorla getirelim 170lik 1.4 jettayı yada 160lık golfü yada 1.4 180lik poloyu bak bakalım noluyor, yaptığın yorumları at gözlüğüyle bakarak yapma bence.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen eskiye neden bakıyorsun ki ? ona bakarsan 96 97 yılında üretilen 106 gti'da 1.6 motor topla hepsini delsin geçsin ne bakıyosun sen eskiye, vw neden 1.4 tsiları ürettiğini düşünmeden araştırmadan motorun amacını anlamadan konuşuyorsun, 1.4 tsi motorlar 122lik 140lık 160lık 170lik 180lik olmak üzere 5 çeşittir.Bu motorlar hem performans hemde yakıt tasarrufuna göre sıralanmıştır.122 hp motoru tamamen yakıt tasarrufuna göre üretilmiş olup aynı zamandada turbo kompresörü sayesinde 1.4 motorun bayılmaması sağlanmıştır.Üzerine dsg koymuşlar ki hem konfor hem serilik hemde yine yakıt tasarrufunda dünyada dikkatleri üzerine çekmiştir.Sen 122lik dışındakileri unutup 98 2000 yılındaki 1.4 isle 122lik 1.4 vw motorunu kıyaslıyorsun, savunduğun dünyadaki en iyi motoru üreten hondanın 98 2000 yılında ürettiği 1.4 motorla getirelim 170lik 1.4 jettayı yada 160lık golfü yada 1.4 180lik poloyu bak bakalım noluyor, yaptığın yorumları at gözlüğüyle bakarak yapma bence.
    kardesım senı tanımıyorum ama yaptıgın yorumlara bakınca pekte tanınacak bırı deılsın bana gore. bı kere okudugunu anlamıyorsun.
    adam sana guzelce anlatmıs hala daha anlamak ıstemıyorsun.

kırmızı ıle yazılan yazıdakı araclar .
    turbomu : turbo
    sc varmı bazılarında var.
    eee daha neyın derdındesın. 1.4 ise turbo koyarsan oda gider onlar gibi .sacma sapan konusuyosun. duzgunce bı konuyu okusan burdakı ınsanların 1.4 fanatıklıgı yapmadıgını anlıcaksın.
    bnm ılk postumu oku bak bnde jetta gecer dedım. sen hala bn jetta gecer demedım dıosun.
    jetta gecer dersen bırı gelıp topuguna sıkmıcak gonul rahatlıgıyla dıyebılırsın.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım senı tanımıyorum ama yaptıgın yorumlara bakınca pekte tanınacak bırı deılsın bana gore. bı kere okudugunu anlamıyorsun.
    adam sana guzelce anlatmıs hala daha anlamak ıstemıyorsun.

kırmızı ıle yazılan yazıdakı araclar .
    turbomu : turbo
    sc varmı bazılarında var.
    eee daha neyın derdındesın. 1.4 ise turbo koyarsan oda gider onlar gibi .sacma sapan konusuyosun. duzgunce bı konuyu okusan burdakı ınsanların 1.4 fanatıklıgı yapmadıgını anlıcaksın.
    bnm ılk postumu oku bak bnde jetta gecer dedım. sen hala bn jetta gecer demedım dıosun.
    jetta gecer dersen bırı gelıp topuguna sıkmıcak gonul rahatlıgıyla dıyebılırsın.
    Bende birileriyle tanışıyım diye can atmıyorum ruudvan konuyu hondacılar buraya getirdi 1.4is mevzusu açtırlar hondanın dünyanın en büyük motor üreticisinin olduğunu söylediler, ve vw'nin 1.4 motorunu kücümsediler bende dedimki 1.4 sadece 122 hplik yok bak 1.4 olan böyle böyle motorlarıda var hatırlatırım dedim

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adanada milyonlarca fd6 civic var deneyemediniz mi?

Focus4171 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende birileriyle tanışıyım diye can atmıyorum ruudvan konuyu hondacılar buraya getirdi 1.4is mevzusu açtırlar hondanın dünyanın en büyük motor üreticisinin olduğunu söylediler, ve vw'nin 1.4 motorunu kücümsediler bende dedimki 1.4 sadece 122 hplik yok bak 1.4 olan böyle böyle motorlarıda var hatırlatırım dedim
    Boşverin takılmayın böyle şeylere. TSI motor 5 yıl üst üste dünyanın en iyi motoru ödülünü aldı. Honda en son ne zaman aldı? Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
    eleştiri gizli hayranlıktır.

YAVUZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deneme yapin artik beni de cagirin cam car olayim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birincisi ben Hondacı falan değilim. Hangi firma başarılı işler çıkarmışsa takdir ederim.
    Hiçbirisi babamın firması değil.

İkincisi dünyanın en büyük motor üreticisi olduğunu ben değil Vikipedi söylüyor.
    Bak ne diyor "Dünyanın bir numaralı motor üreticisi olan Honda Japon otomotiv sektörünün gelişmesinde ciddi katkılar sağlamıştır."

http://tr.wikipedia.org/wiki/Honda

Vikipedi den bana ne dersen yada çamur atarsan daha fazla muhattap alamayacam seni.
    Kusura bakma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ee sonuç olarak varmı deneyecek fd6 ?
    bende en ağır olan audi tsi var hadi deneyelim dsg filan değil manuel zır stok?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)