bir daha düşünelim
![]()
Mz4
s2000
Valla Bir S2000 Sahibi Olarak Ve S2000 E Karşı çok Büyük Bi Sevgim Olmasına Rağmen Bir Kosifler Oto Satış Temsilcisi Olup Bmw Markasını Iyi Tanıyan Biriyim Tip Olarak Kesinlikle S2000 Tartışmasız .ama Genel Olarak Bakıldığında Kesinlikle Mz4 Gerçekten Herkese Her Istediğini Verebilecek Bir Otomobil...
S2000 eşittir kıçını yırt yanla
Mz4 eşittir ver gaz dön 3 te bile
ben buna bakarım Mz4
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Yav bu karşılaşmada tabiki M Z4. otomobillerin gucü farklı her bişeyi farklı. s2000in bunun la karşılaştırılıyor olması bile beni sevindirdi bir s2000 sahibi olarak![]()
S2000 hafife alınacak bir otomobil değilki neden sevindin anlamadım bence klasikleşicek bir otomobil s2000 ama Mz4 bambaşka bir dünya.Bu karşılaştırmayı birazda kim fanatik kim arabadan anlıyor onu anlamak için actım![]()
mz4 çok fena bir araba, s2000 den bence üstün tabii fiyatıda öyle. Gidişi ise tahmin edilemeyecek kadar iyi. Stock s2k vs mz4 denemiştik, sadece 1. viteste 3 boy3. vitese atmamıştım bile
e46m3 gibi gittiğini düşünmeyin yani bu arabada fazlası var
e39m5 den hızlı bir araba ayrıca. Kısacası çok başarılı. Fakat bence s2000'in oturma pozisyonu daha güzel bir de z4 ün içine çok gömülüyorsun daha doğrusu kokpit üstüne üstüne geliyor dünyanı karartıyor
![]()
z4 lerin içi yayla gibi s2k ile kıyasla neden üstüne üstüne gelmiş anlamadım kanka.Spor otomobillerde istenilen pozisyon gömük pozisyondur zatenBasarın kulakları çınlasın deli alet...
memlunum aletten iki araçta verilen paranın hakkını fazlasıyla veriyor ...
Buda hızlanma vidyosu
http://videos.streetfire.net/video/T...kmh_167126.htm
Dediklerime hala katılıyorum daha özel bir araç klasikleşicek bir otomobil z4 tip olarak beğenmiyorum s2k daha yarıcı duruyor diyorum hala.Ne demek istediğini anlamadımki, Mz4 cok daha iyi bir otomobil diyorum sadece.benim dediğim başka sen başka anlamışsın canum kasıpta forumda dediklerimi aramana gerek yoktu![]()
MZ4 ile TS2K karşılaştırmak lazım bence gidiş açısındanlüks olarak ise bmwnin farkı çok çok fazla tabii ki..
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Genel olarak kıyaslayın dedim başlıktada ama herkez yine rolling hızlanma o şu bu beygir oralara kaymış.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)