mz4 coupe asırı tipsiz geliyor bana.coupe'a karsı s2000 derim ama cabriosunda tabiki mz4 bana gore.arabadan zerafet akıyor bana gore.
Mz4
s2000
mz4 coupe asırı tipsiz geliyor bana.coupe'a karsı s2000 derim ama cabriosunda tabiki mz4 bana gore.arabadan zerafet akıyor bana gore.
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
z4m fazla gelir z4 3.0si yeterli bence.![]()
yetmez dün denedik kıçını kaldıramıyo
Mz4 s2000ne bikac beden buyuk gelir. bikere MADE IN GERMANY.
Bence 2 arabanın tek ortak yanı ustu acılıyo olması, Mz4 luxury.
hani s2000 bence e46 me cabriodan da daha guzelcunku s2000ne ulabalirlik cok kolay, sıfır honda civic fiyatına 2. el s2000 alıyo artık insanlar, caddede 106tıdan cok s2000 var artık.
ses kullanım cok zevkli ama dedigim gibi kals bi oto alıp, gazlamak amacıyla 2. oto s2000 alınır
mukayese bile edilmez honda nere BmW nere ?
mz4 uzunda s2000 pistte delebilir kanımca
mz4 şeklini beyenmediğim ancak güzel bir araç gidiş vs bakımından ...
240 hp ile 321 hp yi kıyaslıyoruz burda tabiki yakın kilo ve özelliklerde 321 hp olan kimse o alır ancakkkkk 321 hp yapılmış bir s2000 öle böle deil acı deler benden sölemesi ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
fiyat olarak bakıldıgı zmn aralarında ucurum var...z4 bındım ıcınde rahat edemedım
s2000 ondada darlandım...ama tip olarak s2k yı sewıyorum...mz4e o kdr para vermezdım yenı kasa 335ci alırdım mesela![]()
İkisi pistte kapılştırılabilecek arabalar en fazla. O da aslında tam değil zira Z4 teknoloji olarak önde, bir takım şeyleri daha gelişmiş olarak yapıyor, kontrol etmesi daha rahat olacaktır, limitleri daha yukarıda olacaktır.
Diğer hiç bir açıdan aslında rakip araçlar değiller. S2K tamamen safkan bırakılmış bir araç Tavanı elle müdahele olmadan açamıyorsunuz, konfora yönelik ekipmanlardan uzak durulmuş, içeriden takırtı tukurtu eksik olmuyor falan. Çok keyifli bir araç.
Bana göre tek eksik yanı motoru. Üzerime çullanmayın kötü bir motor falan demedik. Bana göre çok eğlenceli değil sadece. 2,5l 240bhp olmasını tercih ederdim ben.
Z4M daha konforlu, daha donanımlı, daha otomobil bir araba. Ancak Z4M bütün bunların yanında deli fişek gibi duran-dönen, mükemmel sürüş dinamikleri olan bir araba.
İşin sonu, param hangisine yetiyorsa onu alırım. İkinci araca ayıracağım bütçe 60bin tl civarında ise, S2K'yı çok ciddi bir şekilde düşünürüm, ilk aracımın ne olduğu da bunda önemli etken olur, ama 100k eur'um varsa da gider Z4M alırım tabii.
bugune kadar içinde bulunduğum s2k lerin içinde tık yoktuhatta bir tanesi ki sahibi buraya üye yol tutuş namına herşey vardı genede tık yoktu içinde
İlginç. Çok sakınarak mı kullandı ne yaptı.
Tavan kapalıyken biraz da bozuk zeminde baya ses geliyor yahu, bayağı yani. Dağılmış 206'larla falan karşılaştırmıyorum tabii ki.
rahatsız etmiyor orası ayrı, öyle bir araçta umursamaz insan onu, ama geliyor yani.senin ağzın kulaklarında olduğundan anlamamışsındır
![]()
valla pek sakınan biride değil ki genelinde böyle çok tıkırtılı hani şu yola abidik kubidik şerit çekilolar ya tırrrrrrrr yapıo onların üstündeyken çok az ses geliyordu ki o kadar kadı kızında da olur
![]()
ataşehir'e gelsene sen![]()
ahahhaölüm orası
hızlı gidince kesilio ama ehüe bu arada z4 te o kadar sessiz diil
cabriosu
ön konsolunun kalitesini beğenmedim ben z4 ün
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)