atarından değil passat bilmediğimiz araba değil. eksik 1 vites ve 100 150 kilo fazlası olan bir arabanın 6 ileri bir arabayı geçmesi öyle kağıt üzerinde yazdığı gibi değil.
atarından değil passat bilmediğimiz araba değil. eksik 1 vites ve 100 150 kilo fazlası olan bir arabanın 6 ileri bir arabayı geçmesi öyle kağıt üzerinde yazdığı gibi değil.
bilemiyorum artık. lagunanın o-100 ü 7 sn filan sa ayrı konu. zaten 5 vites oluşuyla ara hızlanmalarda kakası gelir.
kağıt üzerinden araba geçmeye devam edin
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
bir mal bizim olunca onu ölümüne savunmak nedendir bunu anlamış değilim?
ben artık bıraktım diyemiyorum bıktım
yahu vti dan 1-1.5 boy yedim 7 kere denedik sustum...
ben vtec2 ile 1.6fsı a feci sapladım ama hala gets ide 1.6fsı ı da 1.4is ide 1.4tsı 125lığı de olan bana saplamaya geliyorbenzinime yazık diyip uğraşmıyorum =)
ben kendimden üstün aracla denemişim ne oldugunu görmüşüm atar tutarlarla araba yürümüyor=)
1,4tsı ın hangı versynu ıcın konustunuz bılmıyorum ama 120lık yurumuyor benım yanımda. 140lık ıle deneyemedım ama 160 ın benı gecıcegı kesın.
komik
tamam hiç denemem![]()
Passat deler
ufuk bu vag cılarla hiç deneme. zaten geçsen de kabullenmezler.
seni muhatap kabul etmezler ama 3,0 TDi da diş biler 1,4 180 hp olanı da![]()
la konunun başından beri deneme yapmadınız mı ? burda kağıt üzerinden değerlerle yok ben saplarım yok o saplar.. madem iddialısınız deneyin bir tane sağlıklı 1.8T ile
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
totosuna güvenen stock passat varsa deneriz. öyle bi şahıs çıkmadı henüz. sadece yazılıyor çiziliyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)