User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
67 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: dci megane mi tdi polomu?

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Segment farkı olmasa vw grubu derim ama her zaman üst segment iyidir .

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pardon ama hangi kalite hangi sürüş zevki ? polo 1.6 dizelin gidişini bilmiyorum ama diğer her kulvarda megane diyorum ben
    ıc malzeme kalitesi,surus kalitesi yanı kullanmadıgınız ıcın sanırım bılmıyosunuz ama ben magane de kullandım polo cok zevklı bır arac her ne kadar megane ust segment olsada polo megane dan cok daha kalıtelı bır arac

abdullahduymaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıc malzeme kalitesi,surus kalitesi yanı kullanmadıgınız ıcın sanırım bılmıyosunuz ama ben magane de kullandım polo cok zevklı bır arac her ne kadar megane ust segment olsada polo megane dan cok daha kalıtelı bır arac
    bende ikisinide kullandım ikisindede uzun süre yolculuk yaptım ama bana tam tersi geldi,polo iç mekanda hangi konuda megane dan daha üstün?
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ilk kuralımızdır önce bunu öğren,ATATÜRK ü sev. Tanı Öğren.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı abdullahduymaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende ikisinide kullandım ikisindede uzun süre yolculuk yaptım ama bana tam tersi geldi,polo iç mekanda hangi konuda megane dan daha üstün?
    ıc plastık kalitesi olarak bence megane dan ustun malzeme kalıtesı olarakta ustun bende ıkısylede uzun yola gıttım 1000 km polo bana cok daha rahat geldı...bıkere esnemesı bıle bı vw oldugunu hatırlarıyor ınsana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı abdullahduymaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende kullandım ikisini de. Eski aracım Fransız üretimi megane coupe idi, abimdede 1.6 dizel polo var. Polo'nun içi malzeme ve işçilik kalitesi olarak daha başarılı. İç mekandan gelen tıkırtı sesleride megane a göre daha az.

Şunu belirtmekte fayda var; polonun 1.2 trendline versiyonun malzeme kalitesi comfortline a göre daha düşük. Konsolda comfortline'ın aksine sert plastik kullanılmış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abı bı kere kıyas araclar bırı reno bırı vw bırakında malzeme kalıtesı ıscılık plastık kalıtesı ustun olsun renodan...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buda eskı aracım suan 2008 focus var 1.6 tdci ıscılık kalıtesı malzeme kalıtesı ve konforu focustanda ustun bunuda belırtıyım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu iş zevk işidir kişiye göre değişir bence dijital klima yağmur far sensörü vs hiçbişey olmayan boşline poloya o kadar para vermenin anlamı nedir ? Vw kaliteli araba üretiyor diye bu imajı kafanızdan silmezseniz yakında jant direksiyon falan onlarıda opsiyon haline getirip 1 sene sıra verirler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu iş zevk işidir kişiye göre değişir bence dijital klima yağmur far sensörü vs hiçbişey olmayan boşline poloya o kadar para vermenin anlamı nedir ? Vw kaliteli araba üretiyor diye bu imajı kafanızdan silmezseniz yakında jant direksiyon falan onlarıda opsiyon haline getirip 1 sene sıra verirler
    o konuda haklısınız bısıy dıyemem dedıgınız gıbı yakında dıreksıyon far fln opsıyonel olucak vw de

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plonun arka koltuklarıyla meganenınkiler arasında sütüdyo daire dubleks daire kadar fark var. Her türlü megane tercih ederdim bende. Artıık bir çok markanın segment bazında aşağı yukarı aynı kalitede araçlar ürettiğine inanıyorum şahsen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane'ın geniş olması normal polo b segmenti sonuçta megane ise c segmenti bende düşünüyorum değişmeyi yaza doğru ama ne alıcaz kafamda deli sorular

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane la poloyu kıyaslamayın.2 tane plastik parçası kaliteli diye poloya megane dan daha kaliteli mi diyoruz yani?

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ek olarak polo yu bir çok kez kullandım , direksiyon tepkileri vs benim için gerçekten başarısız bir araç polo. Megane alın üzülmezsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Plonun arka koltuklarıyla meganenınkiler arasında sütüdyo daire dubleks daire kadar fark var. Her türlü megane tercih ederdim bende. Artıık bir çok markanın segment bazında aşağı yukarı aynı kalitede araçlar ürettiğine inanıyorum şahsen.
    bende megane'ın daha mantıklı olacağını düşünüyorum ama kalite konusunda aynı fikirde değilim. Renault firması ceo sunun marka hedefinin vw kalitesini yakalamak olduğunu söylemesi ve yeni peugeot 308'in vw kadar kaliteli iddaa sıyla pazarlandığı düşünüldüğünde vw ve renault kalitesini tartışmak bana göre anlamsız. Ayrıca malzeme ve işçilik kalitesi segmente göre doğru orantılı artacak diye bir durum söz konusu değil(bir çok firmada durum bu şekilde olsada). Mesela a1 in iç mekan kalitesi Premium olmayan bir çok markanın d segmenti araçlarından çok daha kaliteli

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende megane'ın daha mantıklı olacağını düşünüyorum ama kalite konusunda aynı fikirde değilim. Renault firması ceo sunun marka hedefinin vw kalitesini yakalamak olduğunu söylemesi ve yeni peugeot 308'in vw kadar kaliteli iddaa sıyla pazarlandığı düşünüldüğünde vw ve renault kalitesini tartışmak bana göre anlamsız. Ayrıca malzeme ve işçilik kalitesi segmente göre doğru orantılı artacak diye bir durum söz konusu değil(bir çok firmada durum bu şekilde olsada). Mesela a1 in iç mekan kalitesi Premium olmayan bir çok markanın d segmenti araçlarından çok daha kaliteli
    bazı markalar ve belli segmentler için söyledim onu. Tabiki passatla latitütü kıyaslamak çok mantıklı olmaz düşününce. Ama polo clio 207 208 punto gibi arraçlarda çok fark yok gibi. Fiyatlarını düşününce poloya binmektense 207 daha mantıklı geliyor bana mesela. Belirli bir miktarın üstünü armaya veriyorsunuz çünkü poloda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazı markalar ve belli segmentler için söyledim onu. Tabiki passatla latitütü kıyaslamak çok mantıklı olmaz düşününce. Ama polo clio 207 208 punto gibi arraçlarda çok fark yok gibi. Fiyatlarını düşününce poloya binmektense 207 daha mantıklı geliyor bana mesela. Belirli bir miktarın üstünü armaya veriyorsunuz çünkü poloda.
    polo iç mekan olarak gerçekten kaliteli bir araç, c ve d segmentinde vw kalitesi ni sunabilen araçlar var, mesela 508 malzeme ve işçilik olarak passatı aratmaz. Ama b segmenti içerisinde Premium markalar haricinde bu kaliteyi sunabilen bir marka yok. Mantık olarak bakarsak vw almak bana görede mantıklı değil, sunduğu donanıma göre fiyatları oldukça yüksek. vw'nin fiyat olarak mantıklı sunduğu tek araba polo gti sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    megane la poloyu kıyaslamayın.2 tane plastik parçası kaliteli diye poloya megane dan daha kaliteli mi diyoruz yani?
    2 tane plastık kalıtesı degıl polo her turlu megane dan kalıtelı bır arac gerek alt takım gerek ıc mekan gerek kaporta gerek saglamlık gerek motor olarak konu 2 tane plastık kalıtesı degıl yanı ha donanımına bıısy dıyemem ama abartmayın 2 sene megane kullandım 1 senede 2012 polo kullandım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fıyat konusundada gercekten poloya en fazla verılebılecek rakam bence 32 33 bın...daha fazlasını haketmıyo benım gozumde...

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 tane plastık kalıtesı degıl polo her turlu megane dan kalıtelı bır arac gerek alt takım gerek ıc mekan gerek kaporta gerek saglamlık gerek motor olarak konu 2 tane plastık kalıtesı degıl yanı ha donanımına bıısy dıyemem ama abartmayın 2 sene megane kullandım 1 senede 2012 polo kullandım...
    yok artık megane derken hangi megane la poloyu kıyasladın çok merak ettim megane 3 deme kafama sıkarım burda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)