bir soru sordum kaynadı gitti :D şimdi fabia cupradan hızlımı cavlarda? :D
Printable View
bir soru sordum kaynadı gitti :D şimdi fabia cupradan hızlımı cavlarda? :D
Yusuf abi bu kadar donanimi
Goz ardi edip bi xenon demek marka fanatikligi sadece. Erol bi xenon yapti bir gir araci kendi aydinlatmandan sogursun o kadar diyorum. Otomatik
Hot hatch bana gore dogru degil tabi kisisel tercih. Ama
Bu kadar kaliteyi ve donanimi goz ardi edebilmek sadece fanatikliktir. Fren konusunda cok yaniliyorsun sitelerin verdigi veri ortada ze perf teki bilgiler gercek bilgiler ve arada yuksek hizlarda 10 m kadar birfark var bu fark cok ciddi . Cupranin frenlerine iyi demek
Icin sahinden falan
Binmek lazim
Abi ki sen bu isin icindesin yillardir.
valla Ceyhun cum biz defalarca çağırdık Erol u gelmedi buluşmalara 3 kişi mutabık kaldık 1-2 saat bekleriz dedik yine gelmedi artık seni bekliyorum hem fren testi yaparız hem güçlere bakarız ben pro ceed i beğenmeyen biri değilim ancak lafım fiyatına bugün dsg ye vw minumum 5500 tl istiyor ben manuelciyim ama konu otomatikse dsg tartışılmaz bence... manuel hothach lede uzun yola çok gittim dsg ilede
aradaki farkı benim gibi iki seçeneğide uzun süre deneyimleyenlere sormak gerek neyse aracın güzel iyi günlerde kullan inşallah kazasız belasız
biz kia ya bu fiyatlara satın almayız dedik ve almadıkta satışıda az görüldüğü üzere
böyle oluncada modifiye seçeneğide azalır tuning firmaları parça çıkarmaz ama diğer hothatch lerin kılını tüyünü dahi bulursun
bizim gibi sonra bir coil için almanya ile yıllarca temas kurup eli boş dönersin
ben yinde kia diyorum ama gt değil
dizel pro ceed euro 4
orda 2003-2008 arası cupra verileri yle karşılaştırılmış ben o siteye güvenmiyorum çok yerde saçmalıyor ama madem sen doğru diyorsun birde 2013 cupra ile karşılaştırmasına bak derim
Seat Ibiza IV Cupra 2013 vs Kia Pro Ceed GT -> Duel 45584819
Cupra'nın en zayıf yanı frenler. Araç bendeyken de söylüyordum, 288mm disk nedir abi diye. Fren testini de kendimiz yapamayız açıklayıcı olmaz, hiç bir işe yaramaz. Ukku'yla beraber körfeze çıktığımızda fark çok net ortaya çıktı zaten. Ben pirelli'ye geldiğimde fren namına hiçbir şey kalmamış oluyordu ki zaten yoldan da çıktım bir kere. Durali'ye de aldığı gün demiştim git frenlere birşey yap diye. Cupra'lara o frenlerle binilmez.
siteye güvenmiyorum ama burda 33 kusur diyor
bencede Cupra nın frenleri yetersiz diğer araçlarınkilerin olduğu gibi
seat sport frenler 3 ay bekleme süresi vermeseydi ben obsiyona koymuştum
Seat Ibiza IV Cupra 2013 vs Kia Pro Ceed GT -> Duel 45584819
Cupra ve GTI a herşeyi koymuşlar ama fren koymayı unutmuşlar bence :)
Yüksek süratte fren var mı yok mu belli değil..
Test verileri anlamsız 100 km den sonrası lazım vede ısınınca ki tepkileri
Ön diskin küçüklüğünü geçtim arkada disk var mı yokmu gözükmüyor :D
oktavia rs inkilerde oluyor bildiğim üzere 312 mm disk büyük kaliper 1100 tl fakat tek piston ne derece faydası olur bilinmez
Sadece diskle çok şey değişiceğine ben pek ihtimal vermiyorum
Mesela 2013 GTI larda ön disk 305 mm 11-12 modellerde 288mm var mı hisseden ?
Sanmam
Cupra 288 gti 312 mm ve standart frenlerinde hissedilir fark oldugu soyleniyor ikisinide tecrube edenler arasinda.Ben reklam gibi olmasin diye elimdeki parcayi yazmadim da araba ile beraber vermeyi dusunuyorum zaten :) tabi birde su var 100km/h dan sonrasi cok daha onemli 100e kadar illaki 40 metre altinda duran iyi sayiliyor.Ben 250 civari o hiza gore sert sayilacak bir fren yapmak zorunda kaldim gti la yavaslamasina yavasladi ama asil duran benim kalbim oldu :D istediginiz kadar fren koyun arabalar ufak ozellikle gti durmasina duruyor biraz daha iyi bir sekilde ama onemli olan o durma sekliniz.Bu tarz durumlarda bu arabalari daha guvenli kilmak icin yapilacak seyler fren kadar araci alcaltmak ve down force denen etkiyi verebilecek spoiler kullanmak.
Seat Ibiza IV Cupra 2013 vs VW Polo V R -> Duel 45584503
cupra polo r dan bile iyi frenlere sahip burdan anlayın sitenin güvensizliğini
buda polo ile karşılaştırma yine Cupra önde
Seat Ibiza IV Cupra 2013 vs VW Polo V GTI -> Duel 45583278