User Tag List

Sayfa 5/14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
260 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 208 GTI vs. Ibiza Cupra

cnatkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusuf yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim f1 e yag gelistiren adama yani avrupada yag konusunda 1.isme sordum konuyu cunku o siralar dogus bana test araci gondermisti almaya niyetim vardi adama bu araci almak istiyorum ancak yag yakabiliyormus ne dersiniz dedim adamin soyledigi aynen su bu aracin yag yakmasi normal asil yag yakmazsa telaslanin dedi sorunun ikinci kismina gelirsek 208 beni 1 boy gecti ben yine salaklik edip asr yi kapamadim ve bende o roll de box takiliydi
    Bana box yok demiştiniz neyse zaten sizde görüdünüz box falan kurtarmadı sizi.Gelip sende dp egzoz var biz stock geldik vs vs dediniz.Demekki sizde box vardıya şaşırttı sizi 208 gti.Bende hala videolar duruyo 1 boy olayınada çok gülüyorum valla her seferinde 180 den sonra bırakmanızı ordaki herkes anladı zaten.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bu abi kw konusunda da iddialı konuşan abi değil mi

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle cupra ama makyajsizi makyajlisi makyajsiz kadar haşin durmuyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnatkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana box yok demiştiniz neyse zaten sizde görüdünüz box falan kurtarmadı sizi.Gelip sende dp egzoz var biz stock geldik vs vs dediniz.Demekki sizde box vardıya şaşırttı sizi 208 gti.Bende hala videolar duruyo 1 boy olayınada çok gülüyorum valla her seferinde 180 den sonra bırakmanızı ordaki herkes anladı zaten.
    Arkadasim ozeldende msg attim.kaale alinmadim sanirim saglik olsun ...ben o gece geldigimde zaten konusmalar yapilmis siz sahsen benim agzimdan benim aracim stock diye bir iddaa duydunuzmu kaldiki oyle dedigimi farz edin veya iddaa edin peki burda kolaylikla o yalani devam ettirebilirim oyle degilmi kaldiki o gece ve ertesi gunlerdede sizin aracinizin yazilimli oldugu soylendi ben boyle bir iddaada bulundummu...eger bir zahmette bulunabilirseniz ortak bir noktada 220 -30 km lere kadar denemeyi teklif ediyorum o halde box i gozleriniz onunde cikartarak

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış anlama ama ben bu rakamlara kesınlıkle ınanmıyorum...kendım araca bınmeden denemeden gezmedende ınanmam...benzın 5 lıra benzınlı cıft sarjlı bı aracın bu rakamı yakabılmesı mumkun degıl...bız bosuna dızele bınıyoruz o zaman ?dızel focusum sehırıcınde kasmadan 230 kurus yakıyor...benzın olmus 5 lıra deıdgıne ınansam yarın gıder bunu cok cıddı soluyorum sıfır ıbıza cupra alırım
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu abi kw konusunda da iddialı konuşan abi değil mi
    İsmini her gördüğümde millete 3 set kw borcun vardı demek geliyor içimden ama neyse
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusuf yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasim ozeldende msg attim.kaale alinmadim sanirim saglik olsun ...ben o gece geldigimde zaten konusmalar yapilmis siz sahsen benim agzimdan benim aracim stock diye bir iddaa duydunuzmu kaldiki oyle dedigimi farz edin veya iddaa edin peki burda kolaylikla o yalani devam ettirebilirim oyle degilmi kaldiki o gece ve ertesi gunlerdede sizin aracinizin yazilimli oldugu soylendi ben boyle bir iddaada bulundummu...eger bir zahmette bulunabilirseniz ortak bir noktada 220 -30 km lere kadar denemeyi teklif ediyorum o halde box i gozleriniz onunde cikartarak
    Valla ben o gece özellikle sordum box var mı diye fabia rs i olan yusuf bektas abimiz ac kaputu bak deyince agzimi acmadim.Ayriyetten benim aracımın speclerini ve beni tanıyan cok insan var.Yazılımlı gelipte arabam stock demem ben.Ki yazılımın ne zaman atıldıgını bicok kisi de biliyo.O deneme de sadece egzoz vardı.Bazilari hazmedemeyince boş boş konuşmuş iste yazılımlı olsam gider hd polo nun sahibi cansınla konusurdum onla denerdim niye senle deniyim abi suan yazılım var.Yanlıs anlama yusuf abi ama zevkli olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladim yalniz Cansin rollde gozden kayboluyor onumuzde ...umarim tutunursun..ha bu arada Cansin oyle kibar biriki hicbir zaman kusura bakmayin zevk vermiyorsunuz da demedi Allah i var...

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusuf yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    Eger yigitsen bak telefonumu veriyorum beni ararsin yok ben.kancigim diyorsan soyle bileyim amacin kw ise cik erkekce karsima hadi 0537 685 50 70
    Yusuf bey sinirlenince özelden yardırıyormuş. Ben senin gibi özelden yazmam, neyse derdin buraya yaz. Millete kw sözün var mıydı yok muydu? KW iddiasını kaybettin mi kaybetmedin mi? Bunlara cevap ver 'adam' gibi, ha adres falan mı istiyorsun. Google'a adımı soyadımı yaz, istemediğin kadar bilgiyi oradan bulursun. Bir daha da bana özelden yazıp zamanımı çalma tamam mı yaşını başını almış abim?
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=yusuf yılmaz;7503951]Anladim yalniz Cansin rollde gozden kayboluyor onumuzde ...umarim tutunursun..ha bu arada Cansin oyle kibar biriki hicbir zaman kusura bakmayin zevk vermiyorsunuz da demedi Allah i var...[/QUOTE
    Ben illa cansinla denicem demedim farkindaysan abi.O gün aramizda tek yazilimli cansinin arabasi vardi o yüzden onu örnek verdim.İsimlere takılma yani.Benim icin hiic sorun yok cansın beni tanıyo deneyelim demesi yeterli gecilme korkum yok gider denerim.
    Ben sizle denemem arabamı.Simdi de büyük turbo var dersiniz ben sizle denemeye geldim ama sizin cevrenizden kimse cıkmadı bi sen cıktın sende erken biraktin zaten onu anlayamadım.Bende serkanla denedim gayette zevkli oldu yani.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yusuf bey sinirlenince özelden yardırıyormuş. Ben senin gibi özelden yazmam, neyse derdin buraya yaz. Millete kw sözün var mıydı yok muydu? KW iddiasını kaybettin mi kaybetmedin mi? Bunlara cevap ver 'adam' gibi, ha adres falan mı istiyorsun. Google'a adımı soyadımı yaz, istemediğin kadar bilgiyi oradan bulursun. Bir daha da bana özelden yazıp zamanımı çalma tamam mı yaşını başını almış abim?
    Evet anlasildi delikanli kardes ok kabul ettim iddayi kaybettim simdi once sen gel biliyorsun telefonum googleda degil ozeline yazdim arkada kim varsa deliliyle gelsin bu arada konu sahibinden ozur diliyorum malesef ben konuyu ozele tasidikca cvp lar buraya yaziliyor evet yokmu kw isteyen buyursun gelsin.

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oo ozelden yazmalar falan hos degil yani kancik falan yakismiyor.Muhabbet gereksiz hal almis sakin olun..Araba falan hikaye.Konuyuda saptirmayalim.

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizle denerken de inşallah turbo büyütüp gelmezsiniz

batu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu accayip bir hal almış ben sizin yerinizde olsaydım kırmızı cam tavanlı led far paketli bir cupra alırdım

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes polo ve cupranin yağ yakmasından söz ediyor asıl önemli olan Dsg sıkıntisı bazen bayiden cıkarken bile sıkıntılı cıkıyor ve o bahsettiğiniz yetkili servislere güvenmeyin öyle dümenler dönüyoki inanamassınız
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    THP motor sorunsuz mu ??? Yapmayın TSI ın yag yakmasını mumla ararsınız... İkisi arasında kesinlikle TSI ama bence OPC Nurbirgring edition kesinlikle.. cok cok daha ozel bir araba

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne var THP motorda sorun bahsedermisin ? çok merak ettim. sente deme gülerim
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    THP motor sorunsuz mu ??? Yapmayın TSI ın yag yakmasını mumla ararsınız... İkisi arasında kesinlikle TSI ama bence OPC Nurbirgring edition kesinlikle.. cok cok daha ozel bir araba

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    saç baş yolduk valla thp motorun sorunlarından

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak ettim thp motorun ne sorunlari varmış? Ben 17 bin km dir kullaniyorum allaha sükür sorun yasamadım ama simdi cok kararsız kaldım.Vuruntu yapan yag yakan tsi mi alsam napsam?

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı cnatkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vuruntu yapan yag yakan tsi mi alsam napsam?
    vuruntu yaptığını şimdi duydum. hepsinde varmıymış bu vuruntu problemi?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)