vuruntu???
yağ eksiltme???
208bence cok guzel ıbızaya gore cok zevklı rahat
seat daha sert bı araba bana cok rahatsız gelıyor
polo 208 karşılaştırılması daha mantıklı gelıyor bana
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
sente demiyim.. piston eritme demiyim.. sacma sapan elektronik arızaları demiyim (yetkili servis bile artık bıkmıs durumda).. daha ne diyim bilemedim.. ESP problemi mi diyim..
Arkadaslar aracları seviyo olabilirsiniz, sıkıntı da yasamamıs olabilirsiniz, bu agırlıkla yasanan ve surekli bu sıkıntılarla servislerin ugrastıgı gercegini malesef değiştirmiyor. polemik yaratmak değil amacım ama bir motor kavrama ve yag eksiltme problemi yasıyor diye elestiriliyorsa, karsısındaki arabanın da ondan daha cok probleme sahip oldugunu da unutmamak gerekir..
ibizanın içi çok kötü ama dıştan arkadan görünüşü harika. polodan da iyi. agresif bir görünümü var.208 ise o direksiyonu ve kadranları acele değiştirmesi lazım. direksiyonun kötü pozisyonundan dolayı kadranları okumak çok zor. tasarımcı bunu yaparken sanırım ayranı fazla kaçırmış
![]()
Sözüm kimseye değil genel![]()
6-7 yıl sonra görüşürüz bu TSicılarlaDaha yeni sayılır arabalar
Ya su tsi lar ne dandik arabalarmisaracimla 11 ayda 30 bin km yol yaptim.Bu sure zarfinda kac kere roll yaptigim zaten biliniyodur.Peki benim aracim neden daha hic yag yakmadi? Veya benim aracimda neden dsg vs sorun cikmadi.herzaman soyluyorum yine soylicem arabalar sorunlu degil sadece biraz daha hassas.Ya kimse kusura bakmasinda en basiti siz manuel araclarinizda 7.viteste 90 la giderken bianda 3 e atin bakalim.ve bunu surekli yapin gundelik?veya saniyenin bilmem kacinda yada soyle soyliyim sehir icinde bile powershift yapin gundelik kullaniminizda? Ya bu aracta rodaj yapilacak bikere dsg icinse abi trafikte kaliyorsan dur kalk aticaksin triptronige 1 de gidiceksin.isiklarda n ye aticaksin.Bunlari yapmak cokmu zor?Su tsilar bilincsiz, arabayi tutku olarak degilde seklim olsun parasini verdim ne dikkat edicem diyen tiplerin eline geciyo ya yazik.Ondan sonra Tsi sikintili.Anladim.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
wallaha size ozaman çöp arabalar gelmiş.piston eriten daha duymadım, kıranı gördüm yaşadım, yüzde 90 yazılımdan,stoc arabada sorun yok yani,sente sacma muhabbet, birkez değişdinmi güncel olan ile sorun kalkıyor, elektronik arıza ise bilinçsiz ustalardan kaynaklanıyor, hiç bir araba dört dörtlük değildir, kendim 8 yıldır doğuş markasındayım sıfır araç satıyorum, sana tsi şikayet listelerini göstersem oturur ağlarsın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)