Bende mekanik kilit yok diye biliyorum bu sınıfta bir tek Nur edition opc de var benim bildiğim kilitli
Cupra kullanıcısı değilim, aracımı sattım. F1'de çalıştığım dönemde var idi 2013 modeli. Bir kaç yanlışınızı düzeltmek isterim.
1-Aracımı 11.000 km'de sattım, üstün alman mühendisliği tsi motora gram yağ eklemedim. Siz eklemişsiniz
2-Boş dediğiniz cupra standart donanım olarak sizin aracınızdan dolu geliyor. Alabileceğiniz opsiyonlar sadece cam tavan, deri koltuk, 4 piston fren. Yani sizin aracın boşu cupra'nın dolusundan 12.000 tl pahalı
3-Merhan bir konuda haklı, dsg konusuna bende güvenemedim, hiçbir problem yoktu ama kafama yatmadı pek, ısınamadım.
4-Yol güvenliği uzmanıyım, bırakın da doğru sürüş pozisyonumu sizden öğrenmeyeyim değil mi? İdeal sürüş pozisyonunda kadranlar görünmüyor. Gayet basit.
5-208 gti keyifli makine, esp'si kapanması çok hoş. Şekil olarak bana hitap etmiyor ama zevk meselesi.
edit: merak eden arkadaşlar için 1.4 tsi birçok makinede xds denen 'elektronik kilit' mevcut. Mekanik değil. Beyinden 5 dakikada köklenebilen bir ayarı var, oldukça farkettiriyor.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
far sensörü ve yağmur sensörü mevcut 208 lerde... dsg bırakın olmasın zaten ruhuna ters benim için, mekanik şanzımanın keyfi bir başkadır... 208 gti ın cupradan kilitli diff. ve bixenon olmaması eksikliktir, onun dışında donanım olarak, heleki multimedya malzeme konusunda cuprayla çok fark var...
Xds sistemi fabrikasyon orta ayarda ama siz high levela alabiliyorsunuz.Ciddi fark ediyor,mudahalesi daha cabuk oluyor ve bu sayede cok daha kontrollu oluyor on taraf farki ozellikle islak zeminde daha net anliyorsunuz.Yaga takilanlara tekrar tekrar soyluyorum eksiltse eksiltiyor demekten korkacak halimiz yok ozellikle surekli kontrol ediyorum sikistirdigimda dahil eksiltme yok beyler ne yapalim kanitlamak icin.Ben bu araclarda yag eksiltme yok demem bu kadar insan var diyorsa ama Orcunda hic eklemedi cuprasina bende hic ekleme geregi duymadim ya sans ya rodaj+sans bunun sebebi.Dsg de daha hic bir problem yok km 18.xxx bakalim umarim olmaz su an kusursuz calisiyor.He ben motor kadar frenlere ve kavramayada ilk zamanlarda cok hassas davrandim rampada kalkis hic yaptirmadim duz yolda cok sakin kalkislar yaptim halada launch tarzi kalkis yapmam.Bu da demekki suursuzca kullanmayinca sorun yasatmiyor en azindan 2013ler icin tecrubem bu yonde.
Cuprada kilit % 25 e ayarlı
rocco R larda örneğin % 50 ye ayarlı Cupra dada % 50 ye çıkaranlar bir hayli fark ettiğini söylüyorlar
yağmur sensörü yok demedim far sensörü donanımda yazmıyor
sanırım birde lastik basınç göstergesi yok 208 de buna rağmen hemde peugeot 12 bin tl pahalı ben bunu vurgulamak istedim yani bu 4 özellik olsa peugeot 208 bir 10 bin daha en az oda koyacak arada 20 bin tl fark olacaktı
mevzusu geçen konum bu galiba
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68864776/detay
1881 - 193∞
ceyhunda demiş zaten. valla sansa senin aracın denk gelmiş ordan bişey dediğim yok, ben sadece pozisyon acısından koymustum ilanınındaki resminde cok belli diye 2.örnek olmuştu
1881 - 193∞
konudan anladığım 208 pahalı diye alınmaz iç ve dışı pek hoş olmadığı için alınmaz
fiyatı iyi ama cupra dsg sorunları yüzünden alınmaz
polo tsi motor ise yag eksiltmeden dolayı alınmaz
yani bu üç arabada alınmaz mı?
ben bişey anlamadım bu işten (:
Never Back Down
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)