Kardan hatasını merak ediyorum vw grubunda kardan hatası baya ünlü 250 gösterdiğinde hız kaç oluyor benim tahminim 235 civarıdır. Bu arada yanlış anlamayın biz arkadaşın mk3 Leon 1.6 tdi Manuel aracı ile 180 190 civarı çok zorlanmaya başlıyor daha 4.000 de araç normal mi siz 235 gördüm yazmışsınız aynı motoru kullanıyorlar
Lafini bilde konus yada yazma bu konuya kocum kivirin mivirin hyrdir askerlik arkadasimiyiz bn neyi kivirmisim sebin golf 235 e yarim saatte cikar polo gti 20 sn yede cikar misal bu heryerde budur dahasi yok iyice sacmalama aslinda senin gibilere hklsn deyip gcmk lazim arkdsn dedigi gibi.
stock degılkı o arac yazılım var kaldıkı stock 1.6 tdi poloda dahıl o hızlara zaten cıkamaz 199 da lımıtör var...leonunda 190 da kesılmeye baslaması normal bı durum yanı kardesım bendede focus 1.6 tdci var duzlukte 200 u cok az bısıy gecıyo dahada gıtmıyo belkı 202 203 felandırkadran hatasıyla 180 190 arasıdır
leon golf polo 1.6 tdi lar 199 da kesılır lımıtor var fabrıka koymuş
asıl hızıda 180 185 felandır
Geçen hafta çarşamba günü Ankara çevre yolunda 251 i gördüm,öyle dedikleri gıdım gıdım da değildi zaten öyle fazla bir zamanını da almadı gti ın..kadran hatası vardır,gerçekte kaçtır bilemem ama gördüğüm rakam buydu,keşke video çekseydimbaşka gti kullanan arkadaşlarda bana hak vereceklerdir.
Stok polo gti egim bulamazsa 240 civari kalir dahasi icin egim lazim asagi.Hizlari yazarken kimse gps bakmaz kadrandan gitmek lazim.Tdi in 235 gormesi icin ciddi bir egim lazim.Keza stok polonunda 240 i asmasi icin aerodinamik gelisimler veya hafifletme lazim cunku motor yapisi geregi 6.viteste 240ta gordugu devir daha fazla hizlanmasini engelliyor 1.4 hacimden sebep.Bende 2 kisi bavullu gun 248 gordum ama duz degildi yol cok hafif asagi egimliydi.Olaya asagi egim ve gps hizi karistirmadan karsilastirin bence.Sonuc olarak 1.4 diye son hizi yavas birsey yok motorun guc egrisi ve o hizdaki devirlerine bakin.Ecoboostu uzundada kisadada gececektir stok vs stokta.
yok ole bısıy kardesım stock 1.6 tdı larda 199 da lımıtor vaar sızın leonunda 190 da kesılmesı normal 1.6 dizellerın alayı ole...kadrandada sapma olayını tam bılmıyorum ama aractan araca degısıyor sanırım benım focusta 10 km sapma payı var mesela vw de ne kadardır bılemem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)