3.16i deki 1598cc lik motor ile 3.20i deki 1598 cclik motor arasında
Hp ve nm farkı neyden oluşuyor turbo yazılım yada motor sıkıştırma oranı filan mi farkli
Printable View
3.16i deki 1598cc lik motor ile 3.20i deki 1598 cclik motor arasında
Hp ve nm farkı neyden oluşuyor turbo yazılım yada motor sıkıştırma oranı filan mi farkli
40. Yılda
Harman
Navi Prof büyük ekran
Dakota deri
Spor koltuklar baldır destekli olan
Antrasit tavan
Ön park sensörü
Sunroof
Xenon
M paket
Vs var.Gırtlağına kadar dolu.
Bmw nin bu arabayı kasası bitmeden bu derece doldurup satmaya çalışması da bir garip. E90 larda kasa bitiminde navi Prof hediyesi gelmişti. F30 henüz makyaj zamanı gelen bir model. Bu aracı bu kadar doldurmaları enteresan. Benim aklıma , makyajın bir çok kişinin beklediğinin aksine büyük değişiklikler sunacağı geliyor.
Yurtdışı fotograflarına baktığımızda gizleme yapılsa da çok ciddi fark olmayacağa benziyor ama bilmiyorum bekleyip göreceğiz , ben aldıktan sonra aracı etrafımda benden beğenip alan 4 kişi daha var biri 40.yıl aldı daha yeni 154 e ciddi dolu araç.
Amaç bence c cla serisi ve a4 alacağına gel 3 al ben sana kıyak yapicam diyor bence bmw
Acayip satış yapıyorlar borusan çok arac getirdi bu yuzden beklemeden araci hemen alabiliyorsunuz eger extreme birsey ekletmez iseniz
1.5 ay önce ıstinye Borusan'a gittiğimde 40.yılların satışına yeni başlanmıştı ve 152.000 TL indirimsiz fiyat almıştım.Dışı gri içi kırmızı Dakota'lı olan aracı Mart sonu teslim edebileceklerini söylediler.O an için renk konusunda da sıkıntı yoktu bir çok seçenek sundular iç dış renk kombinasyonu olarak.En geç Nisan sonu teslim olacak sekilde.
Dün tekrar uğradığımda Estoril de sıra oldugunu ve fiyatın 155.000 TL civarında olduğunu öğrendim.
40. Yıldaki opsiyonları normal şekilde doldurdugunuz zaman araç fiyati 188.000 TL civarında oluyordu.Bu açıdan bakıldığı zaman gayet mantıklı geliyor 40. yıl paketliler.
Makyaj operasyonunu cok arastirdim araci alirken.M pakette jant dizayni stoplar ve farlara led eklentisi disinda bir fark olmayacagi kanaatine vardim.
40.yıl donanımı çok iyi olmuş fena aklım kaldı...
Buda bahsettiğim gri,içi kırmızı dakota deri olan aracın donanım listesi.40. yıl paketler bu donanımla geliyor.
http://i.hizliresim.com/BMoA2L.jpg
155-160 bin TL 320i icin sinirda bir rakam donanim fiyat guzel kesin ama ben almazdim
Cunku 520i yi 320d yi X3 20i yi taciz ediyor
Hatta ve hatta daha neleri neleri taciz ediyor
130 lu rakamlar cok mantikli idi ama simdi bence o mantik seviyesini asiyor..
Zevk meselesi donanim cok onemli ise guzel donanimlar..
almayı düşünenler bence de kesinlikle lacivert luxury içi taba kombinasyonunu almalılar.M Paketten çok daha şık :)
520i için özel fiyatlar varmı peki
yanlız f30 baya iyi satıldı . :)