User Tag List

Sayfa 4/21 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
398 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: F30 316i / 320i ED M Pack

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de bir sorum olacak, Borusanda 1000 euro + kdv ye Alpine in BMW logolu muzik sistemini veriyorlar, içerigi;
    On kapı kolonları,
    On kapı tweeterları,
    Bir adet on sag koltuk altı subwoofer ı,

Sizce deger mi yoksa asagıdaki linkte paylaştıgım harman kardon sistemi mi yaptırıyım dısardan? Ikısı de aynı fiyata geliyor ve arasında muzık kalitesi olarak baya bir fark var,
    Onerilerinizi bekliyorum...

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...4916400/detay/
    Coskun ARIKAN

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Harman Kardon ise linkteki onu tercih ederim, yok normal Hifi ise ki onda twitlerde harman kardon yazmaz o zaman Alpine almak daha mantıklı.

Ama bildiğim kadarı ile markaların F30 a özel kitleri var direk al tak 4 hoperlor şeklinde daha ucuza dışarıda çözülebilir, orjinallikte bozulmaz.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harman Kardon ise linkteki onu tercih ederim, yok normal Hifi ise ki onda twitlerde harman kardon yazmaz o zaman Alpine almak daha mantıklı.

Ama bildiğim kadarı ile markaların F30 a özel kitleri var direk al tak 4 hoperlor şeklinde daha ucuza dışarıda çözülebilir, orjinallikte bozulmaz.
    Harman kardon cok baska, sıkılmanız imkansız gibi, 3000 tl ye deger gibi,
    Borusan ın test aracında bu hifi li muzik sistemi guzeldi ama subwoofer değişmedigi icin baslar yetersiz kalıyordu, 3000 tl yuksek gibi gozukse de deger bence kesinlikle,

Yok mu baska onerisi olan?
    Coskun ARIKAN

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı cosekar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harman kardon cok baska, sıkılmanız imkansız gibi, 3000 tl ye deger gibi,
    Borusan ın test aracında bu hifi li muzik sistemi guzeldi ama subwoofer değişmedigi icin baslar yetersiz kalıyordu, 3000 tl yuksek gibi gozukse de deger bence kesinlikle,

Yok mu baska onerisi olan?
    Maslak'ta Ata Motors var. Onlara bi uğra istersen. Hi-end music sistemleri olabilir ellerinde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maslak'ta Ata Motors var. Onlara bi uğra istersen. Hi-end music sistemleri olabilir ellerinde.
    Sahibinden sayfasında f30 için yok ama araç gelince bi ugrayacagim, ama fiyatları cok pahalı
    Yine de cok tesekkurler.
    Coskun ARIKAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi-fi kitte midbaslar değişmiyor ön koltukların altında 2 adet midbas var.
    Markası alpine.
    Ankarada satılan ise hifi kit üzerine harman kardon Logic 7 sistemin wooferlarının eklenmiş hali.
    Aynı yerde yalnız hi-fi kitte var 1900 lira civarı olması lazım fiyatı.
    Sonradan harman kardon takamazsınız, kafaya koyarsanız takılır ama aracın konsoluna kadar değişiyor. Maliyeti de ciddi yükseliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Postu değiştiremediğim için tekrar yazıyorum yani hi-fi kit takıldıgında 1 adet alpine amplifier
    ön kapılara component takımı geliyor, coaxiel hoparlörler sökülüyor tweeter lar geliyor, tweeter direkleri geliyor.
    Koltuk altındaki midbaslar da amplifier dan beslendiği için eskisinden daha iyi çalıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hi-fi kitte midbaslar değişmiyor ön koltukların altında 2 adet midbas var.
    Markası alpine.
    Ankarada satılan ise hifi kit üzerine harman kardon Logic 7 sistemin wooferlarının eklenmiş hali.
    Aynı yerde yalnız hi-fi kitte var 1900 lira civarı olması lazım fiyatı.
    Sonradan harman kardon takamazsınız, kafaya koyarsanız takılır ama aracın konsoluna kadar değişiyor. Maliyeti de ciddi yükseliyor.
    Postu değiştiremediğim için tekrar yazıyorum yani hi-fi kit takıldıgında 1 adet alpine amplifier
    ön kapılara component takımı geliyor, coaxiel hoparlörler sökülüyor tweeter lar geliyor, tweeter direkleri geliyor.
    Koltuk altındaki midbaslar da amplifier dan beslendiği için eskisinden daha iyi çalıyor.
    Kardesim cok saol detaylı bilgin için, sence hangisi mantıklı peki? Yani 2 tane subwoofer ı değiştirerek o aradaki farkı vermeye deger mi?
    Yuksek kalitede ses dinlemeyi seviyorum, yani harman kardon kalitesine yaklaşır mı bu sub larla müziğin kalitesi?
    Coskun ARIKAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cosekar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim cok saol detaylı bilgin için, sence hangisi mantıklı peki? Yani 2 tane subwoofer ı değiştirerek o aradaki farkı vermeye deger mi?
    Yuksek kalitede ses dinlemeyi seviyorum, yani harman kardon kalitesine yaklaşır mı bu sub larla müziğin kalitesi?
    İlk aşama hi-fi takılabilir basları tatmin etmezse o sublar alınabilir veya ankaradaki arkadasımız montajını da yapıyor tanıyorum kendisini, orada hifi ı da dinletir, harman subları da dinletir kararı siz verebilirsiniz.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su bmw herseyi cozmus ama su std ses sistemi olayini hic cozemedi
    Professional dedigi sistemler cok basariz hele hele business lar facia
    Hi fi larda pek aman aman degil eh iste
    bende mesela professional var ama sesi acasim bile gelmiyor
    Bu konuda audi ye yanasmalari bile imkansiz opsiyon bang&olufsen leri gectim std gelenler bile harika keza vw de cok basarili

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuda audi ye yanasmalari bile imkansiz opsiyon bang&olufsen leri gectim std gelenler bile harika keza vw de cok basarili
    8P olan bir önceki a3 le kıyaslarsam ses kalitesi bmw de daha yüksek, ses şiddeti audi de daha yüksek. Audi midrange leri daha başarılı ancak bmw nin hoparlör konumu ve çapı sebebiyle daha kalite bi ses veriyor berraklığı daha iyi ancak azcık ses açayım diyorsunuz orta seste dinlediğinizi sanarken biraz daha ses açayım son ses dinleyim derseniz aslında sesin sonda olması insanı üzüyor
    hi-fi tatmin eder a3 ten iyi kesinlikle. Ben taktıracaktım kapılar vs sökülecek diye girmedim ve şöyle bi fark var fabrikasyon hi-fi ile gelen bmw lerde orta ekranın arkasında center hoparlörü var konsolda ancak sonradan böyle retrofit yapınca o olay olmuyor.

muratGT643 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun öncelikle, tabiki tek fark yazılım değil iki araç arasındaki ama 316 da yazılımla çok keyifli bir araç lakin bilmeniz gereken 320ied de o gücü sağlıklı desteklemek için kullanılan farklı tip parçalar var, daa büyük cooler vs tarzında tabi en net bilgi bi BMW servisine gidip iki araç arası farklı tüm parçaları çıkartmanızla olur bknz (1.4 tsi aynı blokta 5 e yakın farklı güçle karşımızda ) . 9000 kesinlikle değer bir miktar. bi çok kasa BMW kullanmış biri olarak çok güç odaklı bi yazılım önermem illaki bi süre sonra üzmeye başlıcaktır sizi ( turbo korumaya almasıyla başlar onu yazılmla çözseniz en iyi ihtimal paller sorun olur ve bi egt takmanızı öneririm yazılımla sıkıştırarak kullandığım çoğu araçta egt çok yüksek değerlere ulaştı, sonuçta soğutma sistemi o beygirlere uygun değil.) . 0 bir araca en azından biraz yıpratmadan hiç dokunmasanız daha iyi olur. illaki sınırları zorlıcam dersenizde kenar da en az bi 15- 20 niz bulunsun derim. yanlış anlaşılmasın güncelde kullandığım araçlarda yazılımlı (şirket araçları dahi) ama ona göre değiştirdiğim parçalarda oldu uzun süreler sorun yaşamamak adına.
    GRUP TEKEL

İNŞAAT MÜHENDİSLİK VE MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ. KONUT, UNIVERSİTE, OKUL VE HASTAHANE İNŞAATLARI, KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELENDİRME

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw nin std sisteminde tweeter yok kalite seviyesi cok dusuk premium arac olmasini gectim normal bir arac icin dahi vasatin altinda sesi duymak ve anlasilir olmasini saglamak icin surekli ses acmak gerekli cok ses olup olmamasi muhim degil kalite yok
    Bende b7 a4 vardi std opsiyonsuz ondada on konsolun ortasinda hoparlor vardi ve su anki aracimin ses kalitesiyle arasinda ucurum var diyebilirim mukemmeldi

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Standart hali o kadar kötü ki kesinlikle iyileştirme yapmak zorundasınız... Eworen audi ile karşılaştırmış ama BMW nin standart sistemi Golf'ün ses sisteminin bile çok gerisinde...
    Everyday I ** Çapulling!!!

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    320i ed kullanıcısıyım. Kasım 2013 de aldım. Ben çok komik rakamlara aldım. Ama maalesef eski rakamlar yok. O sebeple rakamsal olarak konuşmak istemiyorum. Otomobile gelince, performans olarak fazlasıyla tatminkar. Şanzıman ile motorun uyumu mükemmel. Konfor olarak biraz sert gelebilir. Muhtemelen run on flat lerden dolayı. Ama rahatsız edici değil. Şehir içi yakıt tüketimim 7.8 . Hızlı bir adam değilim. Ama aman az yaksın gibi bir uğraşımda yok. Benzinimi şirket karşılıyor. Yani ortalama kullanımım 7.8 . Şehir dışı ortalamam 5.9 . Klima açık 4 kişi 140-160 km ortalamayla giderek 5.9 yaktım. ( Uzun yola çok sık çıkarım. Sadece bir kere ne yaktığını merak ettim. Onun haricinde dediğim gibi az yaksın gibi bir uğraşım yok. Bu sebeple çoook daha az yakan insanlar mutlaka vardır. Belki de en fazla ben yakıyorumdur bilemem ). Aradaki farktan bahsedersek; Ben mutlaka o farkı verme taraftarıyım. 2. elde 316 fiyatına satmayacaksınız sonuçta 320 yi. İnanın aradaki gücü hissedersiniz ikisini de kullandığınız taktirde. Ben şiddetle 320i ed tavsiye ederm. Ki ben 320i ed tercih ettim. 316i alırsanızda bu bir hata değil tabiiki. Hayırlısı olsun. Kazasız belasız sürüşler şimdiden.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de F30un ses sistemini hiç beğenmedim, standartı rezalet hifi de eh işte...

Onur 8p audiden daha kaliteli demiş ama ben katılmıyorum. Audi Concert var bende her türlü daha iyi.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8p de olan audi concertler gayet iyi.O sınıfta bir araba standart olarak sunulması gerçekten ilginç

Focus4171 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı facia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Standart hali o kadar kötü ki kesinlikle iyileştirme yapmak zorundasınız... Eworen audi ile karşılaştırmış ama BMW nin standart sistemi Golf'ün ses sisteminin bile çok gerisinde...
    Aynen benimde F20 BMW'nin ses sistemi çok kötüydü. Şimdi Polo'da aldık. BMW'nin yanında Harman Kardon gibi Maşallah
    eleştiri gizli hayranlıktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk aşama hi-fi takılabilir basları tatmin etmezse o sublar alınabilir veya ankaradaki arkadasımız montajını da yapıyor tanıyorum kendisini, orada hifi ı da dinletir, harman subları da dinletir kararı siz verebilirsiniz.
    8P olan bir önceki a3 le kıyaslarsam ses kalitesi bmw de daha yüksek, ses şiddeti audi de daha yüksek. Audi midrange leri daha başarılı ancak bmw nin hoparlör konumu ve çapı sebebiyle daha kalite bi ses veriyor berraklığı daha iyi ancak azcık ses açayım diyorsunuz orta seste dinlediğinizi sanarken biraz daha ses açayım son ses dinleyim derseniz aslında sesin sonda olması insanı üzüyor
    hi-fi tatmin eder a3 ten iyi kesinlikle. Ben taktıracaktım kapılar vs sökülecek diye girmedim ve şöyle bi fark var fabrikasyon hi-fi ile gelen bmw lerde orta ekranın arkasında center hoparlörü var konsolda ancak sonradan böyle retrofit yapınca o olay olmuyor.
    Aynen oyle, eşimde polo var, daha guclu bir ses çıkışı varmış gibi hissettiriyor
    Ayrica ben istanbuldayım, Ankara'da olması da dezavantaj, istanbul'da bir yerde olsa cok daha iyiydi, herneyse, arac gelince sizinle kontaga geceri

Bmw nin std sisteminde tweeter yok kalite seviyesi cok dusuk premium arac olmasini gectim normal bir arac icin dahi vasatin altinda sesi duymak ve anlasilir olmasini saglamak icin surekli ses acmak gerekli cok ses olup olmamasi muhim degil kalite yok
    Bende b7 a4 vardi std opsiyonsuz ondada on konsolun ortasinda hoparlor vardi ve su anki aracimin ses kalitesiyle arasinda ucurum var diyebilirim mukemmeldi
    Benim kuzenimde Bang&Olufsen li A5 var, arabaya her bindigimde resmen kendimden geçiyorum, bangır bangır çalıyor.
    Bir arkadasımın da 2013 525 x drive var, std ses sistemli, resmen ayıpladım, bu kadar kotu bir ses kalitesi olamaz, fakat 2014 BMW ler de ses sistemini guncellemişler ama yine de yeterli degil.

Alıntı muratGT643 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun öncelikle, tabiki tek fark yazılım değil iki araç arasındaki ama 316 da yazılımla çok keyifli bir araç lakin bilmeniz gereken 320ied de o gücü sağlıklı desteklemek için kullanılan farklı tip parçalar var, daa büyük cooler vs tarzında tabi en net bilgi bi BMW servisine gidip iki araç arası farklı tüm parçaları çıkartmanızla olur bknz (1.4 tsi aynı blokta 5 e yakın farklı güçle karşımızda ) . 9000 kesinlikle değer bir miktar. bi çok kasa BMW kullanmış biri olarak çok güç odaklı bi yazılım önermem illaki bi süre sonra üzmeye başlıcaktır sizi ( turbo korumaya almasıyla başlar onu yazılmla çözseniz en iyi ihtimal paller sorun olur ve bi egt takmanızı öneririm yazılımla sıkıştırarak kullandığım çoğu araçta egt çok yüksek değerlere ulaştı, sonuçta soğutma sistemi o beygirlere uygun değil.) . 0 bir araca en azından biraz yıpratmadan hiç dokunmasanız daha iyi olur. illaki sınırları zorlıcam dersenizde kenar da en az bi 15- 20 niz bulunsun derim. yanlış anlaşılmasın güncelde kullandığım araçlarda yazılımlı (şirket araçları dahi) ama ona göre değiştirdiğim parçalarda oldu uzun süreler sorun yaşamamak adına.
    Acıkcası yılda sadece 5000 km yaptıgım için yazılımın ilerki donemlerde cok sorun cıkartacagını zannetmiyorum, benim de bundan once yazılımlı astra 1.4 gtc'm vardı, 2 sene boyunca beni hiç üzmedi.
    320ied konusuna gelirsek, cooler'ın birebir 316 ile aynı oldugunu bazı kaynaklarda okudum, sadece downpipe capı farklıydı. Bu tüketiciye baglı, mesela ben yaza kadar std kullanıp yaza girerken yazılım yaptırmak istiyorum, hem arac biraz km yapmış olur, hem de yaza dogru 136 hp artık zevk vermememeye başlar Verdigniz bilgiler için cok tesekkur ederim.

Alıntı facia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle...

Alıntı leventrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    320i ed kullanıcısıyım. Kasım 2013 de aldım. Ben çok komik rakamlara aldım. Ama maalesef eski rakamlar yok. O sebeple rakamsal olarak konuşmak istemiyorum. Otomobile gelince, performans olarak fazlasıyla tatminkar. Şanzıman ile motorun uyumu mükemmel. Konfor olarak biraz sert gelebilir. Muhtemelen run on flat lerden dolayı. Ama rahatsız edici değil. Şehir içi yakıt tüketimim 7.8 . Hızlı bir adam değilim. Ama aman az yaksın gibi bir uğraşımda yok. Benzinimi şirket karşılıyor. Yani ortalama kullanımım 7.8 . Şehir dışı ortalamam 5.9 . Klima açık 4 kişi 140-160 km ortalamayla giderek 5.9 yaktım. ( Uzun yola çok sık çıkarım. Sadece bir kere ne yaktığını merak ettim. Onun haricinde dediğim gibi az yaksın gibi bir uğraşım yok. Bu sebeple çoook daha az yakan insanlar mutlaka vardır. Belki de en fazla ben yakıyorumdur bilemem ). Aradaki farktan bahsedersek; Ben mutlaka o farkı verme taraftarıyım. 2. elde 316 fiyatına satmayacaksınız sonuçta 320 yi. İnanın aradaki gücü hissedersiniz ikisini de kullandığınız taktirde. Ben şiddetle 320i ed tavsiye ederm. Ki ben 320i ed tercih ettim. 316i alırsanızda bu bir hata değil tabiiki. Hayırlısı olsun. Kazasız belasız sürüşler şimdiden.
    Cok tesekkur ederim, size de kazasız belasız surusler, 320ied nin daha az yaktıgını biliyorum, yukarıda da soyledigim gibi yılda sadece 5000 km yapan birisi için yakıt soz konusu olmamalı,
    316 için kaporamı verdim, 9000 tl cogu kişiye az gibi gozukse de ben 316 ile 320 arasındaki farklar için vermek istemedim açıkçası, ha 320 halk arasında daha yaygın oldugundan daha hızlı satılabilir oldugunu dusunuyorum, yine de cok tesekkurler verdiginiz bilgiler ve paylaştıgınız deneyimler için...

Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de F30un ses sistemini hiç beğenmedim, standartı rezalet hifi de eh işte...

Onur 8p audiden daha kaliteli demiş ama ben katılmıyorum. Audi Concert var bende her türlü daha iyi.
    Malesef oyle, kesinlikle değiştirecegim müzik sistemini...

Alıntı Ssamet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8p de olan audi concertler gayet iyi.O sınıfta bir araba standart olarak sunulması gerçekten ilginç
    Gercekten cok iyi, golf 7 deki müzik sistemini de test etmiştim, kat ve kat daha iyiydi...

Alıntı Focus4171 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen benimde F20 BMW'nin ses sistemi çok kötüydü. Şimdi Polo'da aldık. BMW'nin yanında Harman Kardon gibi Maşallah
    Aynen benim eşimde de polo var, yukarda da soyledim, verdigi his cok cok daha kaliteli
    Coskun ARIKAN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler