Eksi sayılabilecek ufak şeyleri vites etrafının malzeme kalitesi biraz düşük.
Birde derili olmayan boş versiyonların içi kısmen vasat.
Ben de biraz yorumlarımı katayım,
Eger butceniz yeterliyse M Paket alın derim, yok oyle M paketle işim olmaz derseniz luxury ler cok guzel
Benim de aracım 4 aylık oldu 4000 km deyim su anda, uzun yolda 6 lt lerde geziyor yakıt fakat sehir icinde gazlamalarla birlikte 10 lt leri goruyor, sadece yazılımla 220 hp 340 nm keyifli oluyor.
Yukarıdaki eksi lere el olarak arabanın std muzik sistemi berbat, tam tersi Harman Kardon da muthis...
Coskun ARIKAN
M paketten ziyade bende luxury veya modernline tavsiye ederim klasiklesmis estoril blue yerine de kahverengi lacivert tarzi renklerle beraber ici de guzel kombinlenirse bence guzel olur , bende 520i vardi yakit olarak sehirci biraz gazlamali 8 litre civarindaydim ayrica 5 kasadan midir bilmem 0 km den pek yanlamiyordu biraz hizlanmak gerekiyortabi ceyhunda yazmis 3 kasada isler degisebilir
Yukleme dusunuyorsaniz 316 alin,sadece safe yazilimla 200-210 civarlarina geliyor...
320 ile 316nin motorlari ayni zaten,benim bildigim 520inin motoru farkli(blok olarak,hacimde farkli zaten)
Hic yoktan butcenizi fazla zorlamamis olursunuz,tabi satarken 316-316 dir,320-320dirBen olsam m paket 316 alirdim
![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Hocam zaten kısmet olursa araç m joy plus paket almazsam bu aracı almamın bence çok bi anlamı yok ve renkte kesinlikle estoril blue olacak
race chip+difüzör çift egsoz çıkışı+renkli camlar+siyah jant
Zaten mjoy plus paket in üzerine bu yukarıda yazdıklarım yapılırsa efsane oluyor 3-4 sene bineceğim
Genelde 150 cc motorum varher yere onunla gidiyorum hafta içi işe vs arbaa benim için genel anlamda keyif yakıtı hiç önemli değil de
VERGİSİ ÖNEMLİ tercih sebebim de kesinlikel bu olacak
metalik lacivert + luxury linela gelen dış krom parçalar + taba dakota deri koltuk 3lemesi enfes gözüküyor siddetla tavsiye ederim ancak birazcık yaşlı işine kacıyorbabama sportline almaya diye gittik luxurye aşık oldu tam benlikmiş dedi suratına bakmadı bidaha sportline ın
![]()
mesela
1- Connecting site...
2- Connecting site...
1881 - 193∞
Su mesela bi jant nasilda degistiriyor
Motora bakmayin aklini kaydiriyor insanin bu motor![]()
Connecting site...
dizel cla ,dolu sedan a3 parasına. bedava kalır bu araç donanımı ve motoruyla
Connecting site...
1881 - 193∞
Degil. N13b16 ,1598 cc, n20b16 ise 2.0 litre n20b20 nin Tr pazari icin downsize edilmis hali , 1592cc, turbolari farklimi degilmi vilmiyorum n13 un turbosu meydandayken 520 nin turbo assagida bi yerlerde kaliyor. 175 lik thp n14 diye geciyor ve yavas, ilk cikan r56 cooper s lerdeki motor. Makyajli 2011 sonrasi r56 s ler n18 184 hp.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)