Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Benim F10'da standart ses sistemi var. Ses kalitesi çok kötü. VW'le yarışamaz. İsterseniz sıfır alırken, isterseniz sonradan piyasada ekleterek de olsa, her halükarda ses sisteminde iyileştirmeye gitmek şart.
Önce ki aracımda Harman&Kardon, şimdi ki aracımda ise hi-fi sistem var. Çok müzik düşkünü değilseniz hi-fi yeterli performansı sunuyor, ama Harman ayrı bir güzellik tabi ki. Standart sistemler hakkında ise gerekenler söylenmiş zaten![]()
Real Cars, Real Roads.
Herkese hayırlı işler, hayırlı haftalar dilerim.
BMW 2014 model araçlarda hem i-drive menusunde, hem hoparlorlerde, hem de yalıtımda revizyona gitmiş, aracı inceledim, müzik kalitesi Audi kalitesine yaklasamasa da benim için yeterli geldi, eger yetinemezsem yaza dogru eklemeler yaparım...
Coskun ARIKAN
haftasonu derince limanindaydim, m paket 320i leri tirlara yukluyorlardi... sanirim bir kac gune bayilerde olur
ilk sayfada yazmak istediğim şuydu aslında. 2 araç var birini alıyorsunuz 10 liraya birini alıyorsunuz 15 liraya. sonra satmayı düşünüyorsunuz. 10 liraya aldıgınız 7 liraya düşüyor. 15 liraya aldıgınız hala 13 liraya alıcı buluyor. yani satarken deger kaybı daha az oluyor. 316 insanların hep gözünü korkuttu bu güne kadar. bundan sonra da bence bunun olması muhtemel.
Valla ben katılmıyorum zarar edeceğine.
Şu an sahibinden.coma girip 2014 316 M paketlere bakın hepsi sıfırıyla aynı paraya satılıyor hatta sıfırından çok para isteyen bile var
Ben de 320i ED alma taraftarıyım tabiki ama neredeyse Adanadan kırmızı bir 316i M getirtiyordum son anda vazgeçtim![]()
Hiç 320i ED M yoktu ellerinde, tırlara yükleniyorsa yakındır gelmesi, o zaman bi daha borusanın yolunu tutabilirim ben de.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
daha dün Sezainin yanındaydım Yavuz kırmızı M yok (320ied için bahsediyorm)
gelişmiş göstergeli elektrik hafızalı koltuklu vs olan üst paket (mplus du galiba bunsuz olanı (mjoy) diye geçiyor ve üst paket olanın alayı beyaz m olarak getirmişler.145 lerde fiyatı
mjoy olanları ise 136 gibi bundada kırmızı yok buarada niyey hala tercih eden yok.(üretlidigi için spor süsp. sansıda yok bunlarda)
düsünen varsa elini cabuk tutsun cunku 2014 daha gelmeyecek subat üretimi alırım diyenede içinde hiç hoş şeyler duymadım %45 olan ötv %60 a fırlarsa sadece 6-7bin euro ordan pahalılancak 2015 bmwnin kendi zammını katmıyorm daha
ayırca buarada cosekar teslim aldınmı bilmiyorm ama almadıysan seni bekliyor garajda teslim kısmındaydı
![]()
1881 - 193∞
@Berkan
Ötv % 60a cikarsa yine fiyatlar firlayacak yani. Resmi bi aciklama vs var mi bu konuda acaba
TB4BSA
Berkanım saolaracı daha teslim almadım, 24 unde varıs yapacakmıs bizimkiler, fatura aralık ayında kesilecek ama ben ocak 2 de teslim alıcam, giren girdi bari mtv den yırtalım
Eger gercekten OTV yuzde 60 a cikarsa benim aldigim 127 lik arabayı 140 tan asagi vermezler diye dusunuyorum.
Yanlız gercekten dusunen varsa acele etsin cunku 316 larda plus olarak sadece beyaz var Berkanın dedigi gibi, joylarda da estoril bitti, siyah, kırmızı, mineral gri ve beyaz var yine...
Coskun ARIKAN
Şu konuyu gordukce daha zor sabredıyorumMayısta makyayjlı 3 serisi satışa çıkacak dedıler avrupa'da. Turkiye'ye ne zaman gelir acaba ? 5 ay ıcın makyajsız araç almak ıstemıyorum cunku
Bunlarda 2 gram akıl olmadığının belirtisi 1.6 motordaki vergi oranını arttırma düşüncesidir
Bmw-Mercedes 1.6 kullanıyor hadi anladık lux e Audi 1.4 kullanıyor ne olacak şimdi
Türkiyenin en çok satan otomobil markası VW nin nerdeyse şu an tüm motor gamı 1.4 ten oluşuyor
Ben pek ihtimal vermiyorum da bunu ortaya atmak acaba bile demek mantıksızlığın en uç noktasıdır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)