User Tag List

Sayfa 5/21 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
398 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: F30 316i / 320i ED M Pack

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harman Kardon yaptirmayi dusunuyosaniz durmayin yaptirin. Std Bmw ses sistemleri cok kotu, hifi kotunun iyisi.

Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maslak'ta Ata Motors var. Onlara bi uğra istersen. Hi-end music sistemleri olabilir ellerinde.
    Ata kalin fiyatlariyla unludur, disarda iyi biyerde cok daha uyguna halledilir.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

FaruKsvs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim F10'da standart ses sistemi var. Ses kalitesi çok kötü. VW'le yarışamaz. İsterseniz sıfır alırken, isterseniz sonradan piyasada ekleterek de olsa, her halükarda ses sisteminde iyileştirmeye gitmek şart.

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önce ki aracımda Harman&Kardon, şimdi ki aracımda ise hi-fi sistem var. Çok müzik düşkünü değilseniz hi-fi yeterli performansı sunuyor, ama Harman ayrı bir güzellik tabi ki. Standart sistemler hakkında ise gerekenler söylenmiş zaten
    Real Cars, Real Roads.

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese hayırlı işler, hayırlı haftalar dilerim.

Alıntı FaruKsvs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim F10'da standart ses sistemi var. Ses kalitesi çok kötü. VW'le yarışamaz. İsterseniz sıfır alırken, isterseniz sonradan piyasada ekleterek de olsa, her halükarda ses sisteminde iyileştirmeye gitmek şart.
    Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önce ki aracımda Harman&Kardon, şimdi ki aracımda ise hi-fi sistem var. Çok müzik düşkünü değilseniz hi-fi yeterli performansı sunuyor, ama Harman ayrı bir güzellik tabi ki. Standart sistemler hakkında ise gerekenler söylenmiş zaten
    BMW 2014 model araçlarda hem i-drive menusunde, hem hoparlorlerde, hem de yalıtımda revizyona gitmiş, aracı inceledim, müzik kalitesi Audi kalitesine yaklasamasa da benim için yeterli geldi, eger yetinemezsem yaza dogru eklemeler yaparım...
    Coskun ARIKAN

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haftasonu derince limanindaydim, m paket 320i leri tirlara yukluyorlardi... sanirim bir kac gune bayilerde olur

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk sayfada yazmak istediğim şuydu aslında. 2 araç var birini alıyorsunuz 10 liraya birini alıyorsunuz 15 liraya. sonra satmayı düşünüyorsunuz. 10 liraya aldıgınız 7 liraya düşüyor. 15 liraya aldıgınız hala 13 liraya alıcı buluyor. yani satarken deger kaybı daha az oluyor. 316 insanların hep gözünü korkuttu bu güne kadar. bundan sonra da bence bunun olması muhtemel.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben katılmıyorum zarar edeceğine.

Şu an sahibinden.coma girip 2014 316 M paketlere bakın hepsi sıfırıyla aynı paraya satılıyor hatta sıfırından çok para isteyen bile var

Ben de 320i ED alma taraftarıyım tabiki ama neredeyse Adanadan kırmızı bir 316i M getirtiyordum son anda vazgeçtim

Hiç 320i ED M yoktu ellerinde, tırlara yükleniyorsa yakındır gelmesi, o zaman bi daha borusanın yolunu tutabilirim ben de.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben katılmıyorum zarar edeceğine.

Şu an sahibinden.coma girip 2014 316 M paketlere bakın hepsi sıfırıyla aynı paraya satılıyor hatta sıfırından çok para isteyen bile var

Ben de 320i ED alma taraftarıyım tabiki ama neredeyse Adanadan kırmızı bir 316i M getirtiyordum son anda vazgeçtim

Hiç 320i ED M yoktu ellerinde, tırlara yükleniyorsa yakındır gelmesi, o zaman bi daha borusanın yolunu tutabilirim ben de.
    daha dün Sezainin yanındaydım Yavuz kırmızı M yok (320ied için bahsediyorm)

gelişmiş göstergeli elektrik hafızalı koltuklu vs olan üst paket (mplus du galiba bunsuz olanı (mjoy) diye geçiyor ve üst paket olanın alayı beyaz m olarak getirmişler.145 lerde fiyatı

mjoy olanları ise 136 gibi bundada kırmızı yok buarada niyey hala tercih eden yok.(üretlidigi için spor süsp. sansıda yok bunlarda)

düsünen varsa elini cabuk tutsun cunku 2014 daha gelmeyecek subat üretimi alırım diyenede içinde hiç hoş şeyler duymadım %45 olan ötv %60 a fırlarsa sadece 6-7bin euro ordan pahalılancak 2015 bmwnin kendi zammını katmıyorm daha

ayırca buarada cosekar teslim aldınmı bilmiyorm ama almadıysan seni bekliyor garajda teslim kısmındaydı

1881 - 193

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Berkan

Ötv % 60a cikarsa yine fiyatlar firlayacak yani. Resmi bi aciklama vs var mi bu konuda acaba
    TB4BSA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha dün Sezainin yanındaydım Yavuz kırmızı M yok (320ied için bahsediyorm)

gelişmiş göstergeli elektrik hafızalı koltuklu vs olan üst paket (mplus du galiba bunsuz olanı (mjoy) diye geçiyor ve üst paket olanın alayı beyaz m olarak getirmişler.145 lerde fiyatı

mjoy olanları ise 136 gibi bundada kırmızı yok buarada niyey hala tercih eden yok.(üretlidigi için spor süsp. sansıda yok bunlarda)

düsünen varsa elini cabuk tutsun cunku 2014 daha gelmeyecek subat üretimi alırım diyenede içinde hiç hoş şeyler duymadım %45 olan ötv %60 a fırlarsa sadece 6-7bin euro ordan pahalılancak 2015 bmwnin kendi zammını katmıyorm daha

ayırca buarada cosekar teslim aldınmı bilmiyorm ama almadıysan seni bekliyor garajda teslim kısmındaydı

Berkanım saol aracı daha teslim almadım, 24 unde varıs yapacakmıs bizimkiler, fatura aralık ayında kesilecek ama ben ocak 2 de teslim alıcam, giren girdi bari mtv den yırtalım

Eger gercekten OTV yuzde 60 a cikarsa benim aldigim 127 lik arabayı 140 tan asagi vermezler diye dusunuyorum.

Yanlız gercekten dusunen varsa acele etsin cunku 316 larda plus olarak sadece beyaz var Berkanın dedigi gibi, joylarda da estoril bitti, siyah, kırmızı, mineral gri ve beyaz var yine...
    Coskun ARIKAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TayfunS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Berkan

Ötv % 60a cikarsa yine fiyatlar firlayacak yani. Resmi bi aciklama vs var mi bu konuda acaba
    valla resmi birşey yok kimse net konuşmuyor ihtimaller üstünde herkes ama olurda artarsa mok olur piyasa. 15-20 güne görürüz artık nolacagını.

Alıntı cosekar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Berkanım saol aracı daha teslim almadım, 24 unde varıs yapacakmıs bizimkiler, fatura aralık ayında kesilecek ama ben ocak 2 de teslim alıcam, giren girdi bari mtv den yırtalım

Eger gercekten OTV yuzde 60 a cikarsa benim aldigim 127 lik arabayı 140 tan asagi vermezler diye dusunuyorum.

Yanlız gercekten dusunen varsa acele etsin cunku 316 larda plus olarak sadece beyaz var Berkanın dedigi gibi, joylarda da estoril bitti, siyah, kırmızı, mineral gri ve beyaz var yine...
    ozaman bu başkasınınkiymiş
    1881 - 193

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yuzde 60 otv otomobil satislarini ciddi oranda etkiler bence o kadar yuksek artis olmayacak

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu konuyu gordukce daha zor sabredıyorum Mayısta makyayjlı 3 serisi satışa çıkacak dedıler avrupa'da. Turkiye'ye ne zaman gelir acaba ? 5 ay ıcın makyajsız araç almak ıstemıyorum cunku

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlarda 2 gram akıl olmadığının belirtisi 1.6 motordaki vergi oranını arttırma düşüncesidir
    Bmw-Mercedes 1.6 kullanıyor hadi anladık lux e Audi 1.4 kullanıyor ne olacak şimdi
    Türkiyenin en çok satan otomobil markası VW nin nerdeyse şu an tüm motor gamı 1.4 ten oluşuyor
    Ben pek ihtimal vermiyorum da bunu ortaya atmak acaba bile demek mantıksızlığın en uç noktasıdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu konuyu gordukce daha zor sabredıyorum Mayısta makyayjlı 3 serisi satışa çıkacak dedıler avrupa'da. Turkiye'ye ne zaman gelir acaba ? 5 ay ıcın makyajsız araç almak ıstemıyorum cunku
    doğru avrupada bizden daha once cıkıyor ordan bize kadar gelmesi Ağustos veya sonrasında heran olabilir
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla resmi birşey yok kimse net konuşmuyor ihtimaller üstünde herkes ama olurda artarsa mok olur piyasa. 15-20 güne görürüz artık nolacagını.

ozaman bu başkasınınkiymiş
    Aynen, onada Allah kaza bela vermesin o zaman
    Coskun ARIKAN

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel araba aldın pişman olmazsın güle güle kullan
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turkerrr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel araba aldın pişman olmazsın güle güle kullan
    Eyvallah saolasın, senin de araban guzelmiş
    Coskun ARIKAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunlarda 2 gram akıl olmadığının belirtisi 1.6 motordaki vergi oranını arttırma düşüncesidir
    Bmw-Mercedes 1.6 kullanıyor hadi anladık lux e Audi 1.4 kullanıyor ne olacak şimdi
    Türkiyenin en çok satan otomobil markası VW nin nerdeyse şu an tüm motor gamı 1.4 ten oluşuyor
    Ben pek ihtimal vermiyorum da bunu ortaya atmak acaba bile demek mantıksızlığın en uç noktasıdır.
    eğer artırım olursa doğuş gruba sormak lazım balla mı besliyorsunuz hükümeti diye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler