User Tag List

Sayfa 7/21 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
398 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: F30 316i / 320i ED M Pack

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi normal M paket olunca ne kadar istiyorlar?? Yarın kendim gidicem de, bir fiyat karşılaştırması yaparım.

Makyaj olarakta; ön farlara led falan gelecektir sanırım. F10'da keskin bir makyaj yapmadılar, buda öyle olacaktır. Güncel C serisine teknolojik olarak cevap verilir.
    normal derken 3.16i diyorsan, bakmadıgmız için sormadık onu ama konu sahibi arkadas aldı heralde 8-10 oynuyodur (125 -/+2) tam net hatırlayamadım. resimleri vardı ledli far bamko geliyorda içinin spyı daha cıkmadı ama sanmıyorm içini çok hatta hiç mıncırmazlar.
    1881 - 193

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben makyajda buyuk degisiklik beklemiyorum bu yuzden berkanla bitlikte gittim aldim 135.5 a geldi 2 ocak gibi teslim edilecek kismet olursa

playhard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı uğurlu olsun.fiyat gerçekten uygun.keşke bende bekleseymişim biraz daha.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkurler bu arada konu sahibine de hayirli ugurlu olsun. Ayni anda teslim alacagiz heralde Eger 3.20i mpaket kirmizi olsaydi kirmizi alacaktim ama getirmemisler bizde mavi aldik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makyajlı kasalarda 3.20d ler 190 hp olacak, 1.6 motorlar yerine 1.5 motorlar gelecek diye biliyorum ama alabilen şu an almalı fiyatların ne olacağı belli olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben motor ile ilgili her hangi bir degisiklik duymadim baya arastirdik ama hayirlisi tabi bu motor 170 hp tuketim vs baya iddiali

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    normal derken 3.16i diyorsan, bakmadıgmız için sormadık onu ama konu sahibi arkadas aldı heralde 8-10 oynuyodur (125 -/+2) tam net hatırlayamadım. resimleri vardı ledli far bamko geliyorda içinin spyı daha cıkmadı ama sanmıyorm içini çok hatta hiç mıncırmazlar.
    Yok yok o anlamda normal değilde, Mjoy var birde M aero mu ne diyorlar ondan var. Saçma oldu biraz ama böyle bir şeydi. Mjoy'da M süspansiyon yoktu sanırım, M aero'da spor süspansiyon dahildi. O sebeple sormuştum. Yarın gidip yeni isimlerini öğreniyim en iyisi

Cevap içinde ayrıca teşekkür ederim.
    Real Cars, Real Roads.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    makyajlı kasalarda 3.20d ler 190 hp olacak, 1.6 motorlar yerine 1.5 motorlar gelecek diye biliyorum ama alabilen şu an almalı fiyatların ne olacağı belli olmaz.
    aşagı yukarı 1-2 aydır satılan 5.20d ler zaten 190 hp şuan fiyat listesine bakıncada gorebilirsin. 1,5 içinde kesin degil ama girerse en baz model secenek olarak sunulabilirmiş(miş). bukadar efficient dynamics hikayesinden sonra komple 1.6yı kaldırmazlar

Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok yok o anlamda normal değilde, Mjoy var birde M aero mu ne diyorlar ondan var. Saçma oldu biraz ama böyle bir şeydi. Mjoy'da M süspansiyon yoktu sanırım, M aero'da spor süspansiyon dahildi. O sebeple sormuştum. Yarın gidip yeni isimlerini öğreniyim en iyisi

Cevap içinde ayrıca teşekkür ederim.
    heh şimdi anladım 3.20ied nin m joy'u ceyhunun aldığı. m plus'tu galiba elektrikli hafızalı koltuk gelişmiş gösterge ekranı gibi ıvır zıvırları var (tam joydan yazardımda unuttum ) farkıda yine 8-10 arası üst donanım 145 cıvarlarındaydı
    spor süspansiyon dahil olup olma olayıda (joy yada plus(aero) m pakette fark etmio m olması yeter) tamamen fabrikadan cıkarken yakalamana baglı . gümrükte yada yolda yada showroomdaki arac isterse Mplus oğlu plus olsada malesef koymuyolar ama yapılmadan üretim tarihine kendine gore sekillendirip istiyorum dersen koyar gonderirler süspansiyonu.
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su anda m plus pakette mavi renk kalmadi onu belirteyim yoksa m plus alirdim

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler herkese gunaydın, dun Borusan'dan aradılar, benim aracın geliş tarihi Ocak sonu subat basına kalmıs, size baska bir arac bulduk dediler, baska bir musterisi kaporasını geri alıp 316 almaktan vazgeçmiş, o aracı bana veriyorlar, ayrıca aracta gelismis gosterge de var, 900 tl farkla pazartesi gunu teslim alıyorum aracı inşallah, soranlar için tekrar yazayım, arac m joy, ekstra ggp ve sunroof var 127900 e geldi arac bana.

Aynen Berkan arac bana 127900 e geldi.

Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben makyajda buyuk degisiklik beklemiyorum bu yuzden berkanla bitlikte gittim aldim 135.5 a geldi 2 ocak gibi teslim edilecek kismet olursa
    Tesekkurler bu arada konu sahibine de hayirli ugurlu olsun. Ayni anda teslim alacagiz heralde Eger 3.20i mpaket kirmizi olsaydi kirmizi alacaktim ama getirmemisler bizde mavi aldik
    Kardesim sana da hayırlı ugurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Kırmızı olarak 316 da m paket vardı, m joy + sunroof, katlanır ayna ve ggp, 130 a birakmıslardı bana. Ama estoril de cok guzel renk, piyasada biraz fazla gorucez ama olsun

aşagı yukarı 1-2 aydır satılan 5.20d ler zaten 190 hp şuan fiyat listesine bakıncada gorebilirsin. 1,5 içinde kesin degil ama girerse en baz model secenek olarak sunulabilirmiş(miş). bukadar efficient dynamics hikayesinden sonra komple 1.6yı kaldırmazlar

heh şimdi anladım 3.20ied nin m joy'u ceyhunun aldığı. m plus'tu galiba elektrikli hafızalı koltuk gelişmiş gösterge ekranı gibi ıvır zıvırları var (tam joydan yazardımda unuttum ) farkıda yine 8-10 arası üst donanım 145 cıvarlarındaydı
    spor süspansiyon dahil olup olma olayıda (joy yada plus(aero) m pakette fark etmio m olması yeter) tamamen fabrikadan cıkarken yakalamana baglı . gümrükte yada yolda yada showroomdaki arac isterse Mplus oğlu plus olsada malesef koymuyolar ama yapılmadan üretim tarihine kendine gore sekillendirip istiyorum dersen koyar gonderirler süspansiyonu.
    Berkan, m joyla m plus arasında 7 bin tl fark var, m joy a artı olarak farkları ise;
    GGP
    Katlanır elektrokrom dıs aynalar
    Hifi müzik sistemi
    Hafızalı elektrikli koltuklar var
    Bence 7 bin tl ye kesinlikle degerdi ama m plus olarak sadece beyaz vardı ellerinde ben de tercih etmedim.
    Coskun ARIKAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkurler kardesim sana da hayirli olsun kazasiz belasiz insallah. Hediye olarak ne aldim pm atabilir misin m plusta mavi olsaydi bende m plus alicaktim bana 3.16 biraz agir geldi o yuzden 3.20 tercih ettim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tesekkurler kardesim sana da hayirli olsun kazasiz belasiz insallah. Hediye olarak ne aldim pm atabilir misin m plusta mavi olsaydi bende m plus alicaktim bana 3.16 biraz agir geldi o yuzden 3.20 tercih ettim
    çirkef spor
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çirkef spor
    Yürü çayimizi icmeye gidelim

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    316i makyajla cok yüksek ihtimal 3 silindir 1,5 motorla gelir hatta kesin gelir diyebilirim bir cok yerde bu sekilde haberler 320i ed nin akibeti belli degil kaldirilarsa sasirmam
    Bu arada hepnize hayirli olsun guzel secim su an 316 veya 320i nin rakibi bile yok fiyat fayda orani sonsuz

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah sagolasın, bende ilk başta 320 diye dusundum ama arada 9 bin fark var, o paraya yazılım, eksoz, gorsel bikaç bişeyini hallederim diye düsündüm pm attım...
    Coskun ARIKAN

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Haahahaha. Ne çirkef adamsın sen ya

Sen ne aldın hediye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haahahaha. Ne çirkef adamsın sen ya

Sen ne aldın hediye
    ne almadıki diye sorman lazım
    1881 - 193

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bende yeni yıla bir f30 la gireyim istiyorum. Peki şuan en alınabilir aldığınız fiyatlar nedir. m pakete ben kendim çeviririm çünkü komple dış 2000tl boya dahil. geriye sanırım birtek direksyon kalıyor. Bu şekilde aldığınız fiyatlar varsa paylaşırmısınız. sunroof şart.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F Serisi Dizeller icin yazılım dusunen olursa yardımcı olabılırım Ankara dayım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler