Valla ben makyajda buyuk degisiklik beklemiyorum bu yuzden berkanla bitlikte gittim aldim 135.5 a geldi 2 ocak gibi teslim edilecek kismet olursa
Tesekkurler bu arada konu sahibine de hayirli ugurlu olsun. Ayni anda teslim alacagiz heraldeEger 3.20i mpaket kirmizi olsaydi kirmizi alacaktim ama getirmemisler bizde mavi aldik
![]()
makyajlı kasalarda 3.20d ler 190 hp olacak, 1.6 motorlar yerine 1.5 motorlar gelecek diye biliyorum ama alabilen şu an almalı fiyatların ne olacağı belli olmaz.
Ben motor ile ilgili her hangi bir degisiklik duymadim baya arastirdik ama hayirlisi tabi bu motor 170 hp tuketim vs baya iddiali
Yok yok o anlamda normal değilde, Mjoy var birde M aero mu ne diyorlar ondan var. Saçma oldu biraz ama böyle bir şeydi. Mjoy'da M süspansiyon yoktu sanırım, M aero'da spor süspansiyon dahildi. O sebeple sormuştum. Yarın gidip yeni isimlerini öğreniyim en iyisi![]()
Cevap içinde ayrıca teşekkür ederim.
Real Cars, Real Roads.
aşagı yukarı 1-2 aydır satılan 5.20d ler zaten 190 hp şuan fiyat listesine bakıncada gorebilirsin. 1,5 içinde kesin degil ama girerse en baz model secenek olarak sunulabilirmiş(miş). bukadar efficient dynamics hikayesinden sonra komple 1.6yı kaldırmazlar
heh şimdi anladım 3.20ied nin m joy'u ceyhunun aldığı. m plus'tu galiba elektrikli hafızalı koltuk gelişmiş gösterge ekranı gibi ıvır zıvırları var (tam joydan yazardımda unuttum) farkıda yine 8-10 arası üst donanım 145 cıvarlarındaydı
spor süspansiyon dahil olup olma olayıda (joy yada plus(aero) m pakette fark etmio m olması yeter) tamamen fabrikadan cıkarken yakalamana baglı . gümrükte yada yolda yada showroomdaki arac isterse Mplus oğlu plus olsada malesef koymuyolarama yapılmadan üretim tarihine kendine gore sekillendirip istiyorum dersen koyar gonderirler süspansiyonu.
1881 - 193∞
Beyler herkese gunaydın, dun Borusan'dan aradılar, benim aracın geliş tarihi Ocak sonu subat basına kalmıs, size baska bir arac bulduk dediler, baska bir musterisi kaporasını geri alıp 316 almaktan vazgeçmiş, o aracı bana veriyorlar, ayrıca aracta gelismis gosterge de var, 900 tl farkla pazartesi gunu teslim alıyorum aracı inşallah, soranlar için tekrar yazayım, arac m joy, ekstra ggp ve sunroof var 127900 e geldi arac bana.
Aynen Berkan arac bana 127900 e geldi.
Kardesim sana da hayırlı ugurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Kırmızı olarak 316 da m paket vardı, m joy + sunroof, katlanır ayna ve ggp, 130 a birakmıslardı bana. Ama estoril de cok guzel renk, piyasada biraz fazla gorucez ama olsun
Berkan, m joyla m plus arasında 7 bin tl fark var, m joy a artı olarak farkları ise;
GGP
Katlanır elektrokrom dıs aynalar
Hifi müzik sistemi
Hafızalı elektrikli koltuklar var
Bence 7 bin tl ye kesinlikle degerdi ama m plus olarak sadece beyaz vardı ellerinde ben de tercih etmedim.
Coskun ARIKAN
Tesekkurler kardesim sana da hayirli olsun kazasiz belasiz insallah. Hediye olarak ne aldim pm atabilir misinm plusta mavi olsaydi bende m plus alicaktim bana 3.16 biraz agir geldi o yuzden 3.20 tercih ettim
316i makyajla cok yüksek ihtimal 3 silindir 1,5 motorla gelir hatta kesin gelir diyebilirim bir cok yerde bu sekilde haberler 320i ed nin akibeti belli degil kaldirilarsa sasirmam
Bu arada hepnize hayirli olsun guzel secim su an 316 veya 320i nin rakibi bile yok fiyat fayda orani sonsuz
Arkadaşlar bende yeni yıla bir f30 la gireyim istiyorum. Peki şuan en alınabilir aldığınız fiyatlar nedir. m pakete ben kendim çeviririm çünkü komple dış 2000tl boya dahil. geriye sanırım birtek direksyon kalıyor. Bu şekilde aldığınız fiyatlar varsa paylaşırmısınız. sunroof şart.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)