Ona bende takıldım Avrupa'da ki 320i ler genellikle 135kw yani 184ps olarak geçiyor ve 1998 , Türkiye'deki m joy 320i paketine daha hiç denk gelemedim
Ona bende takıldım Avrupa'da ki 320i ler genellikle 135kw yani 184ps olarak geçiyor ve 1998 , Türkiye'deki m joy 320i paketine daha hiç denk gelemedim
https://www.bmw.de/de/neufahrzeuge/3...1/motoren.html
ED lerin hepsi 1,6 T 170 HP dir onda sıkıntı yok fakat M paket olayını geçen sene Borusan M fest diye sattığı neredeyse bütün araçları M paket yapması ile oldu...
Babama 3 hafta önce. 3.20i luxury aldım.
30.yıl. paket. Girtlak dolu kardeşim
Ben babama dedim 3,16 i m paket 30. Yıl al dedim.
Adam 50 kusur yaşında olunca istemedi.
Motorlar ayni yazılım farkı var.Her ne kadar farklı deselerde
Boşuna para bayılma.
Kasa makyaj yiyecek seneye bunuda kenarda tut.
Öznur hanım yada satış müdürü mert bey var.
Yardımcı olurum istersende.
320i ED sadece TR pazarı için ulkemizdeki vergilendirme sistemi dolayısıyla uretilmiş bir model, tıpkı 520i 1.6 170 hp gibi.
Ben almadan once cok araştırdım, 316i ile 316i ed birebir aynı motor, motor kodları N13B16, ikisi de yazılımla 220 hp oluyor, ki buna ragmen hala aynı motor degil diyenler var.
Yurtdışındaki 320i ler 2.0 184 hp N20B20 motor kodlu versiyon, bu motor ise ulkemize 2012 yılında 2012 model olarak geldi ama 2013 de 1.6 motor olan 320i ed ye donduler.
Kagıt ustunde performansta 320i ed ile 2.0 320i arasında cok fark gozukmese, 2.0 olan versiyon bariz daha ustun, hacim var bir kere.
Bir de ben arabayı 127.700 tl ye aldım, ben alırken bire bir özelliklerde 320i ed m paket icin 9 bin tl fark istediler, dolayısı ile bu konuyu acmıstım, o paraya hem gorsel hem de motor olarak bana yetecek kadar doldururum diye
dusunmustum, iyi ki de oyle yapmısım...
Coskun ARIKAN
M paket Türkiye'ye özel getirildi çünkü , ülkemiz şekile Önem verdiği için m paket patlaması Yaşadı bayiler ve bunun üzerine böyle ürettirdiler fabrikaya araçları
İyi günler öncelikle
Kısmetse elime kısa zaman içerisinde bi miktar para geçecek ve tek bi araba alma şansım var öyle al sat vs olayları biraz sıkıntı benim için ve aldığım araba en az 3-4 sene bende oluyor.
Şu anda bmw 3 serisi ve 5 serisinde 1.6 motor seçeneğini sunuyor 170 hp olarak ve racechip ile bu rakamlar çok güzel artıyor.
Bu araç hakkında bilgi deneyim tecrübe eleştirisi vs si olan varsa bilgilendirise çok sevinirim.
Bende var daha alalı birkaç ay oldu henüz 4.000 km kullandım estoril blue m paket aldım çok memnunum tam fiyat performans aracı bana göre ve tüketimden konfordan çok memnunum şu anda 8.2 ile 7.8 arasında tüketimim var uzun yolda ciddi Düşüyor bu Değerler.
Bizde kiralamasını yapıyoruz. Araç gerçekten güzel fiyatının hakkı ama biraz fazla yakıyor gibi geldi bana.bizimki stock biraz kurcalanırsa bu araç biçilmiş kaftan olabilir diye düşünüyorum.
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
6-7 ay oldu neredeyse alalı bu konuda biraz subjektifimdir eskiden beri BMW ci olduğum için, yine de yorumlarımı yazayım iyi ve kötü:
motor çok güzel, 3 tane sürüş modunun her biri hakkını veriyor, sport modu ile arkadaşımın biraz sorunlu da olsa iyi giden FN2 typeR ını geçmiştim (polemik amaçlı yazmadım)
kasa bence e36 sedandan itibaren en güzel kasa
konfor olarak yol tutuş olarak üst sınıfların ayarında
şanzumanı yeni jenerasyon, sorunsuz hızlı sessiz
M-tech dış aksesuarlar başarılı
fiyat olarak rakibi olan mercedesten daha iyi
olumsuz yanları:
eski BMW lerdeki sürüş zevki kesinlikle yok
aynalar çok büyük, dönüşlerde açıyı kapatıyor
jant seçenekleri yetersiz
renk seçenekleri yetersiz
yakıtı unuttum, şu anda 9.000 km yol yaptık, bunun 2.500 km si uzun yol, 6,6 litre toplam ortalamamız var... Ankara trafiğinin daha sakin olduğunu göz önünde bulundurun tabii ki...
5 serisindeki 1.6 motor ile 3 ve 1 serisinde kullanılan 1.6 motor farklı haberiniz olsun.
a3 sedan fiyatına alabilinecek her yönden basarılı bir araç gazın dibine dibine abanmadıgın sürecede gayet makul seviyelerde yakıtı.
imkan varsa 5 almak daha mantıklıda olabilir tercihe göre. 3 normalde 6-8 arası yakarken 5 8-10'larda geziyor cokta farkı yok acıkcası yakıtta.
tek olarak 3 ile 5 arasındaki 1.6da motorda muhtemelen ufak farklar var 3 ler 1598 5ler 1592 cc cünkü
1881 - 193∞
Fiyat-fayda oranı çok çok yüksek
Herşeyiyle başarılı ufak tefek dezavantajları yazılabilir ama almamak için en ufak bi neden yazılamaz.
Tek eksisi benim gözümde özellikle büyük şehirlerde o kadar çok sattı ki görsel albenisi azaldı.
Onun dışında çok güzel bir araba her yönden yakın arkadaşımda var M paket değil Sportline baya dolu ektra opsiyonlarla aldı çok memnun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)