User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: 2009 cooper clubman S vs 2010 Scirocco tavsiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec_2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Roccodan daha uygun fiyatli,parcasi ucuz. Kose basinda surekli goremeyeceginiz turden bir arac. Go kart hissiyati verir.Yol tutusu guzeldir. Cukurlara lak luk girmeyeceginiz surece sizi uzmez. clubman s olarak bakin derim.
    Clubman S otomatik düşünüyorum zaten bir araç buldum bugün bakmaya gidecektim ama önce görüşleriniz almak istedim. Teşekkürederim.

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uyguna alip uyguna sattiginiz surece kumes falan olmaz, ikinci eli geberik o da ayri gercek. Clubman S bakmaniz daha mantikli olur. Guzel yol tutar, yapilirsa feci ilgi ceker. Tercih onceliginiz arabanin elden cikarma kolayligi ise almayin.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

yasindemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım ölünün ölüsü fiyata 5,5 6 ayda ancak elden çıkardı arabayı... Aldığı araba 13bin km çok tatlı mavi renk boyasız araçtı hemde. Sonra tövbe etti. Clubman macera olur söyleyeyim. Burada tavsiye edenlerin diline kolay, bir kişi almış mı bakayım? DSG konusunda da ölü rocco alırsanır 50ye tabiki sıkıntılı çıkar, 2012 ve üstü az km hep servis bakımlı roccoda sıkıntı yaşamazsınız. R56 hoş araba küçüklüğünü dert etmeyen için ideal hothatch.
    VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı yasindemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım ölünün ölüsü fiyata 5,5 6 ayda ancak elden çıkardı arabayı... Aldığı araba 13bin km çok tatlı mavi renk boyasız araçtı hemde. Sonra tövbe etti. Clubman macera olur söyleyeyim. Burada tavsiye edenlerin diline kolay, bir kişi almış mı bakayım? DSG konusunda da ölü rocco alırsanır 50ye tabiki sıkıntılı çıkar, 2012 ve üstü az km hep servis bakımlı roccoda sıkıntı yaşamazsınız. R56 hoş araba küçüklüğünü dert etmeyen için ideal hothatch.
    Verilen örnek model yılına bakarsak başlıktan, konuyu açan kişinin bütçesi 2012 + Rocco almaya müsait olmayabilir, bunu göz ardı etmemek lazım.

2009 Clubman S 45-50 lira aralığında genelde ilanlardayken, 2012 model düzgün Rocco 60 tan kapı açıyor ortalama..

vanished - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar alın alın diyorsunuz ama vebali var hakikatten çok zarar eder ikinci elinden evlat olur. sahibinden de hepi topu 35 tane clubman var bunun da yarısı 2014 ten kalma ilanlar. yine de kafan hangisine yatıyorsa onu al dostum onu al bunu al demem ama durum budur.
    Ferhat SEZER

VW Golf V 1.4 TSI 140

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence en uygununu ve dusuk kmlisini alin, boyasina vs takilmayin. Komple JCW falan yapildiginda, coil over ve duzgun jantla ekolde duruyor

Ama daha para harcayan gormedim TRde
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vanished Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar alın alın diyorsunuz ama vebali var hakikatten çok zarar eder ikinci elinden evlat olur. sahibinden de hepi topu 35 tane clubman var bunun da yarısı 2014 ten kalma ilanlar. yine de kafan hangisine yatıyorsa onu al dostum onu al bunu al demem ama durum budur.
    Bütçe yaklaşık 50.000 clubmandan vazgeçtim tavsiyeler doğrultusunda. Rocco nun düzgününü 50 ye bulmak çok zor. Nasip artık. Tavsiyelerinizden ötürü hepinize çok teşekkür ederim.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bana galerici arkadaşımın getridiği clubman'de 37 bin tlye getirilmişdi tam dolu paket otomatik boyasız değişensiz kazasız belasız cam tavan deri v.b daha yeni bir iki ay önce düşünüyordum açıkcası o kadar ucuz olmasa yani 45-50 civarında olsa hayatta vermezdim zaten elden zor çıkıcak bir araç..
    sahibinden fiyatlarına aldanmayın arkadaşlar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)