Zaten biz bu deneyi yaptıktan sonra az çok şekillenir.sizinkide bu araca yakın bi araç değil mi ?
Dr.Ecu
Benim araç orjinali 0-100 6.2, Brabus ile 5.9 oluyor. 4 matic lerin orjinali 6.4s ve arkadaşımdaki e3504matice baya bir fark koyuyorum hem kalkışta hem ara hızlanmalarda.
Audiler hakkında bir bilgim yok ama 245 lik A7yi rahat geçerim diye düşünüyorum yeni tip 310 luk motorla keyifli bir deneme olur...
Deniyecegim motor 245lik değil ki310luk zaten o yüzden şekillenir iş diorum
Dr.Ecu
245 cipli ile denemrk isterdim eskisehire yolunuz duserse yazin tek sartim var sifirdan kalkcaz![]()
Ok anladım, fakat şimdi baktım sizin araç 160lık sirocco ise std 0-100 8 saniye, hadi siz yüklediniz fln 6 ya 7 ye düştü, ee zaten bu arabanın 2.0 210ps liği 6.9 saniyeymiş. Yani std üzerine en az 100ps koymuş olmanız lazım. Ne var sizin araçta?
A7 ile yürürseniz gerçekten tebrikler
1.6 dizel c30 la gelsem olur mu , camaroyla 2 de 40 ta basarız dersen miamiyede geliriz biliyon abi![]()
Cls 350 4 matic in mercedes turkiye sayfasindaki resmi 0-100 degeri 6.7 sn
A7 3.0 tdi 320 hp nin audi turkiye sayfasindaki resmi 0-100 degeri 5.2 sn
Eger reel de Audi icin underrated durumu yoksa herkese cok zor bir rakip..
Rocco muhtelemen alacaktır. Yazılımlı 1.20d, A7 yi gayet rahat ayırıyordu.O günden sonra a7'lere olan inancımı kaybettimAma sanırım 245'likti araç.
Sizin modifikasyon ve araba bilginiz bu kadarla sınırlıysa hiç denemeyin bence size hüsran olmasın. 2litre 210 hpler kaç kg 1.4tsi lar kaç kg. Semihin arabası rahat şu anda 240hp çıkarıyordur. Bi de roll de 0 dan kalkmıyorsun. Önden çeker arabalar 0 dan kalkarken her zaman dezavantajlıdır.
IN BOOST WE TRUST
Ben sadece 0-100 ü bir gösterge olduğu için söyledim, yoksa tabiki biliyorum tek başına bir ölçüt değil. Mesela benim için aracın teknik verisinde bulunan son hızda bir göstergedir ve sirocconun std max hızı 218 ve direk 100-200 süresine etki eden bir gösterge. Neyse zaten deneyeceğiz göreceğiz ben geçerim uçarım kaçarım demiyorum ki hüsran olsun. Ayrıca 2litre kaç kilo 1.4 kaç kilo diyorsunuz da arada sadece 30 KG var...
O değerler bluetec motor için. Mercedes Bluetec motorda hem güç kaybetti (252) hemde 4 matic dezavantajı yüzünden baya düştü değer. Altta 265lik motor ve 4 matic olmayan yani CLS CDI serisinin en hızlısının değerleri var.
Ki benim aracım şu anda 313ps 690 NM. Öyle ahmet ustanın mehmet emmi nin yazdığı yazılım değil direk TUV onaylı ve sertifikalı Brabus yazılım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)