Ben A7 ile kafa kafaya gideceğimi veya azda olsa ayıracağımı düşünüyorum. Benim aracım a7 den 150 KG civarı daha hafif (1800KG) ve arkadan itiş beygirler aynı benim tork biraz daha fazla ama dediğin gibi herşey kağıt üstündeki gibi olmuyor burada gördüğümüz gibi... 1.4 araba ile sadece yazılımla 100-200 ü 12-13 saniye araçlarla yürümek gerçekten başarı tebrikler...
aynı specte olması bişey değiştirmiyor. İşin esas kırılma noktası stabil ve verimli yazılım. Senin dediğine göre bütün aynı parçalara sahip arabaların birbirini geçememesi gerek. Senin arkadaşının aracında da mı S3 intercooler ı var mesela en basiti.
IN BOOST WE TRUST
Ya s3 tur abi yada forge, specler assagi yukari ayni diyeyim o zaman egzozu marka bide. Yazilim filan ayni dr ecu, ben oyle bisey demedim belki semih abinin arac daha hizlidir belki arkadasinki assagi yukari specler ayni zaten gecemez filan demiyorum ysnlis anlasilmasin demekki cekismeli oluyor bende merak ediyordum, bi ara deneyecegim bende.
Geçen sefer geçilen golf Gti de aslında hızlı bir araç. En azından 200 e kadar.o denemede uçan roccoyu gördükten sonra sonucu tahmin etmiştim. Açıkcası sonuç şaşırtmadı her iki araca da maşallah.
slowest tsi of cosmos
semii bı dbn alsana![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Ama ben Go pro ile video çekeceğim haberin olsun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)