User Tag List

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
183 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Mercedes A 180 CDI AMG vs Volvo V40 R Design D2

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Israrla A3 Bakılmalı diyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A3 donanımı zayıf geliyorsa highline golf al tatmin eder..burdaki araçlardan iyidir
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samhain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz önce kırmızı 790 Km de bir amg a 180 cdi test ettim. Daha öncesinde de 8200 Km de ikinci el amg içine bakma şansım oldu...
    Test aracı henüz 700Km de oldugundan sıfır gibi sessiz ve hatasızdı, kasislerde epey sert 18'' olmasından ötürü, yokuşlarda da benim eski megane dizelden geride kalacağı kesin. Ağırlık olarak 1400Kg civarlarında olmasından ötürü... Çok bi eksi bulamadım şanzuman, ses, iç mekan darlığı ve görmedim...

Gelelim 8000km de ikinci el olan araca. Km kadranı hakkaten 1 parmak girecek kadar ayrık duruyordu, camların kenarındaki piano black kaplamalardan ses vs gelıyordu.
    Volvo R bitane buldum ama oda ikinci el de test için izin verilmiyor ona da haf sonu bakacağım..

Audi ler hakkaten fena değil ilk ilandaki beyaz güzel gözüküyor. Cam tavan vs s line hariç full..
    Ayrıca Borusan dan mail geldi, 1.16 dizel m paket 120bin, 3.16 benzinli m paket 130 bine kadar indiler...
    O 8200 kmdekini kim napmış öyle benim araba 32bin oldu o söylediklerinden bir tane bilesi yok. Dediğim gibi sadece alt takımdan ses gelmeye başlar çok tozlanıp ayarı bozulunca , oda araba meraklısı bir adam duyar onuda yağlattınmı geçer.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok merak ediyorum ramazan ramazan arkadaş ne içiyor neyin kafası bu, şizofren gibi bir ben böyle dedim ama yok böyle demedim ama yok şöyleydi ama yok böyleydi yeminle tanyeliden çok oynadı

şimdide ben kurumu demedimde yok yağlıydı değildide vs vs harbi iyiymiş arkadaş arabaların kralını kitabını yazmış yok valla olmayacak

dostum bu arada ezcanede çalışyıro yada doktor avukat değilim 14 yıllık Volvo komatsu servis müdürüyüm, makine mühendisiyim , doğma büyüme 23 yıllık Toronto kanadalıyım.

şunuda belirtim 2001 yılında 20 yaşında kendi garajımda iki arkadaş birtek dyno yazılım haricinde gram takviye destek almadan EG 1993 kasa civic içine CRV b20 motor takıp üzerindeki silindir başını çıkartıp integra gsr silindir başı takıp 12oranın sıkıştırmaya shaip piston takıp bunu gsr şanzımana bağladıktan sonra eg kasasına yerleştirdim.

neyse ne diyim biz bilmiyoruz bu işi birtek sen akıllısın , haklısındırda benim uğraşacak halim yok güzel kardeşim çünkü ezberledim genelde senin gibileri ile polemiğin sonu yok hepte haklısınız
    muhendiz abi okudugunu anlarsan oynayan olmadigini da cozersin, tartismayi bile beceremiyorsun, bende miami deyim beklerim kisisele indirgeyip konuyu pic etmeyelim saygilar

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün 11.000km'de a180 aldık şirkete, hemen oturdum direksiyona.
    İzlenimlerimi taze taze yazayım:

1- Jantlar 18 olmamasına rağmen konforlu sayılmazdı.
    2- Cam tavanlı olmasına rağmen basık bir hava hakim.
    3- Yakıt tüketimi oldukça iyi, şanzımanla uyumu güzel.
    4- Vitesi kendi küçültürken öne çok yığılıyor özellikle trafikte 2'den 1'e çekerken.
    5- Sağlam frende arkası geziyor.
    6- Önden çok kayıyor.
    7- Koltuklar gerçekten şahane.
    8- Gözler yeterli.
    9- direksiyonuna bayılıyorum.

teşekkürler.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muhendiz abi okudugunu anlarsan oynayan olmadigini da cozersin, tartismayi bile beceremiyorsun, bende miami deyim beklerim kisisele indirgeyip konuyu pic etmeyelim saygilar
    dostum komiksin sadece bu konudaki tarafıma gönderilen beğendi sayısı senin yaşından fazla lan

onu geçtim forumda bizzat şehirlim olmadığı halde ihtiyaçlarını tarafımca çözüp danışmaya gelmiş 7 kişi var

neyse hacı sen haklısın bugünde miamide oluverdin oranın saati ile sabah 6da yazıyorsun güya hahahhahaha

yarında Osaka, tokyo hatta oradaykende tokyo drift 2yi fln çekersin allahım ne adamlar dolu ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

4- Vitesi kendi küçültürken öne çok yığılıyor özellikle trafikte 2'den 1'e çekerken.
    6- Önden çok kayıyor.
    8- Gözler yeterli.

teşekkürler.

gerçekten süper bir tespit, birebir sanki ağzımdan almışçasına yorumlar, diyorum ya cla 180 cdi sahibiyim daha doğrusu eşim buna biniyor ve birebir aynen a180 cdi bendeki araçta dediğiniz gibi 18 jant yok bizdede ve ona rağmen bildiğin kaya.

belki kaymak gibi asfaltlı yollarda güzel olurdu ama özellikle adanada bizim oturduğumuz yeni yapıların olduğu türkmenbaşında ara sokaklarda resmen Ferrari ile tarlaya girmişsin gibi oluyor aldığımıza pişman olduk.

arabanın kmsi daha 6000binde ve plastik akşamların birkaçından tık tık ses geliyor, havalandırma ızgaraları bile düz duramıyor yerinde o derece sartıntı var .

araba oldukça klostrofobik ediyor insanı biraz dar, biraz kalabalık.

şanzıman gerçejtende bukadar güzel taraf edemezdiniz, bir ileri bir geri 1-2de biraz kararsız biraz sarsıntılı bazen sanki kavramamış gibi.

ama olumlu yanları olarak yol tutuş cidden iyi tabi önden çekişli olduğunu , yükün normal arkadan çekişli Mercedes yada bmwler gibi %50-50 değil genel önden çekişliler gibi çoğunluğu önde olduğundan bir C yada E kasası gibi emin ve stabil değil ama okadarda hızlı olmadığından sıkıntıda yaşatmıyor.

1-2 kararsızlığı haricinde şanzıman genel olarak konforlu ve yumuşak, motor tepkisi iyi ama bu araca çok çok zayıf kaldığı hissediliyor bu araca 1.6 dci 136hp-320tq daha kimliğine uygun olurdu 1.5 dci kesinlikle yetersiz

bende dediğin gibi direksiyon hissine,kalitesine vede tepkilerine hayranım ama birtek yorumun garibime gitti, bende asla zor frende arka gezme gibi bir olay olmadı ama bendekide cla yanı sedan a 180 bilemiyorum ama bende en ufak tedirginlik bile olmadı tam aksine frenler bence çok çok iyi.

bu araçta daha yumuşak süspansiyon,biraz ufak tefek dokunuşlarla daha ergonomik,pratik bir iç tasarım ve bir 1.6 dci motorla araba gerçekten çok farklı olurdu

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

6- Önden çok kayıyor.
    8- Gözler yeterli.

teşekkürler.
    Başkası kullanırken arka sağa otursana Orçun bi ara, ben izmir'de test ederken AMG olmayan A serisinde bildiğimiz amortisör çalışma seslerini duymuştum arkadaşın kullandığı sırada arkada oturdum. Belki ona özeldir diyeceğim ama AMG paket CLA da da aynısını duydum daha sonra bir arkadaşım aldığında..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında arkadaş bütçeyi biraz daha zorlayabilse benim birkaç ay önce baktığım bir araç vardı onu alabilir.

Audi A4 2.0TDI 150HP S-tronik, adam bu aşağıdaki ilanda 132 diyor ama daha henüz nisanda 129 diyordu ben 126 fiyat almıştım kendisinden.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16331707/detay

üzerine 4000tl de RS4 18 janta ayırsa toplam 130bin tl ye sıfır km 2lt dizel otomatik A4 vede hem makyajlı hem jantlı vede siyah ama tabi biraz daha pahalı

bu bir önceki makyajsızından bir örnek o jantlısına:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...90892943/detay

burdada birçok jantlı model görebilirsiniz,en alta doğru promoda diye bir üyede siyah olan vede 18 rs4 jantlı olan örnekte burda var:

http://www.audizine.com/forum/showth...el-Gallery-***

bu aracın yanında V40 ve A180 bence komik

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse darılmasın ama 15 yıllık mercedes kullanıcısı olarak söylüyorum , A serisi CLA aynı şekilde , adı dışında bir mercedes olduğu bir nokta ben göremiyorum.

İşin duygusal tarafına gelirsek , marka sever bir insan olsam , param ona yetse doğal olarak gidip A CLA alırım , ama olaya mantıklı ve rasyonel yaklaşacaksam gider A3 alırdım şahsen , volvoyu ne gördüm ne bindim yorum yapamayacağım ama türkiyede servisi 2. eli sıkıntılı araçlar neticede.

Yani diyeceğim o ki , A3 sedan veya sportback doğru seçim olur. BMW 1 de makyajla baya toparladı aracı o da düşünülebilinir. Makyajlı araç her zaman iyidir, zafiyetler eksikler giderilmiş olur.

samhain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her ne kadar tipi görüntüsü hoşuma gitsede a serisinden uzaklasiyorum, üvey evlat gibi hemen hemen bütün yorumlar. A3 ya da 1 dizele bakacagim hafta sonu. Her iki marka da daha yeni kasa sonucta. A serisi aralikta makyaj yiyecek diyorlar zaten

omco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 yıldır a3 sahibiyim ve genel olarak gayet memnunum ama v40 veya a serisini elediğinizi varsayarak 1 serisi almanızı öneririm. Neden derseniz tabi ki s-tronic ve doğuş. Ayrıca 2012 sonu çıktı a3 önümüzdeki yıllarda makyajlanır belki ama 1 serisi makyajlandı böyle bir avantajı da var. Tabi bir de arkadan itiş

edit: yine de a3 ile ilgili merak ettiğiniz bir şey varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tabi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Audi ye bgn bakacagim, biraz evvel volvo deneme surusunden geldim. Mercedesten daha basariliydi demem gerek ki r desing degildi arac. Kalitesi hizlanmasi vs cok daha iyiydi.
    Bmw icin de audi icinde bu hafta bakacagim ay sonunda halletmem gerekiyor.

vanished - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lanet Olası Volvo da o kadar tatlı ki kafa bulandırıyor
    Ferhat SEZER

VW Golf V 1.4 TSI 140

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a180 nibilmiyorum ama v40 için birşeyler dıyebılırım , yakın arkadasımda var henuz 2 aylık arac beyaz , r design olmaması harıcınde bagajın ufaklıgı bence en buyuk handıkap , yakıt perfonmans sanzıman ve işçilik harıka , servıs oldukça ilgili , her sıkayet cıdden önemsenıyor algı çalışması var
    yoltutuş fena değil frenler gayet ıyı , ekranların cozunurlugu harıka , bmw 1de a180 de bence zorlama olan araçlar ( bmw nın rwd olması harıcınde bı getırısı yok ) bu sınıfın lideri bana gore a3 , kırmızı guzel bır jant ve led farlı harıka durur )))
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vlvooooo dırek durusu bıle guzel net

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı oguz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    a180 nibilmiyorum ama v40 için birşeyler dıyebılırım , yakın arkadasımda var henuz 2 aylık arac beyaz , r design olmaması harıcınde bagajın ufaklıgı bence en buyuk handıkap , yakıt perfonmans sanzıman ve işçilik harıka , servıs oldukça ilgili , her sıkayet cıdden önemsenıyor algı çalışması var
    yoltutuş fena değil frenler gayet ıyı , ekranların cozunurlugu harıka , bmw 1de a180 de bence zorlama olan araçlar ( bmw nın rwd olması harıcınde bı getırısı yok ) bu sınıfın lideri bana gore a3 , kırmızı guzel bır jant ve led farlı harıka durur )))
    bagaj cokta ufak degil. ilk bagajı acınca karsına cıkan zemini kaldırıp altındaki göz göz olan kısımı cıkartırsan gayet büyüyör ve derinleşiyor hacmi
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Audi ic dis s line dizel icin 132 bin, sadece dis s line icin 127 bin ve sadece dis s sline benzinli icin 122 bin rakam verdi. Komple ic dis s line cok fena hem de sedan dizel epey de dolu. Fakat volvo ve mercedes in epey uzerinde. Bmw 1.16 dizel paket dun bindim ici cok basik ve dar geldi mercedes ve volvo sonrasi. Volvo ve audi icin de ic malzeme kalitesi cok iyi hakikaten. Mercedes alirsam sirf ismi ve tipi icin olacak. Ay sonu netlesecek ama kafa hala karisik bea ����

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14711028/detay

Kafa bulandirma gibi olmasin ama o paralara cikildiysa buna kesin goz gezdir derim
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)