Israrla A3 Bakılmalı diyorum...
Printable View
Israrla A3 Bakılmalı diyorum...
A3 donanımı zayıf geliyorsa highline golf al tatmin eder..burdaki araçlardan iyidir:)
Dün 11.000km'de a180 aldık şirkete, hemen oturdum direksiyona.
İzlenimlerimi taze taze yazayım:
1- Jantlar 18 olmamasına rağmen konforlu sayılmazdı.
2- Cam tavanlı olmasına rağmen basık bir hava hakim.
3- Yakıt tüketimi oldukça iyi, şanzımanla uyumu güzel.
4- Vitesi kendi küçültürken öne çok yığılıyor özellikle trafikte 2'den 1'e çekerken.
5- Sağlam frende arkası geziyor.
6- Önden çok kayıyor.
7- Koltuklar gerçekten şahane.
8- Gözler yeterli.
9- direksiyonuna bayılıyorum.
teşekkürler. :D
dostum komiksin :) sadece bu konudaki tarafıma gönderilen beğendi sayısı senin yaşından fazla lan :)
onu geçtim forumda bizzat şehirlim olmadığı halde ihtiyaçlarını tarafımca çözüp danışmaya gelmiş 7 kişi var :)
neyse hacı sen haklısın bugünde miamide oluverdin oranın saati ile sabah 6da yazıyorsun güya :) hahahhahaha
yarında Osaka, tokyo hatta oradaykende tokyo drift 2yi fln çekersin :) allahım ne adamlar dolu ya
gerçekten süper bir tespit, birebir sanki ağzımdan almışçasına yorumlar, diyorum ya cla 180 cdi sahibiyim daha doğrusu eşim buna biniyor ve birebir aynen a180 cdi bendeki araçta dediğiniz gibi 18 jant yok bizdede ve ona rağmen bildiğin kaya.
belki kaymak gibi asfaltlı yollarda güzel olurdu ama özellikle adanada bizim oturduğumuz yeni yapıların olduğu türkmenbaşında ara sokaklarda resmen Ferrari ile tarlaya girmişsin gibi oluyor :( aldığımıza pişman olduk.
arabanın kmsi daha 6000binde ve plastik akşamların birkaçından tık tık ses geliyor, havalandırma ızgaraları bile düz duramıyor yerinde o derece sartıntı var .
araba oldukça klostrofobik ediyor insanı biraz dar, biraz kalabalık.
şanzıman gerçejtende bukadar güzel taraf edemezdiniz, bir ileri bir geri 1-2de biraz kararsız biraz sarsıntılı bazen sanki kavramamış gibi.
ama olumlu yanları olarak yol tutuş cidden iyi tabi önden çekişli olduğunu , yükün normal arkadan çekişli Mercedes yada bmwler gibi %50-50 değil genel önden çekişliler gibi çoğunluğu önde olduğundan bir C yada E kasası gibi emin ve stabil değil ama okadarda hızlı olmadığından sıkıntıda yaşatmıyor.
1-2 kararsızlığı haricinde şanzıman genel olarak konforlu ve yumuşak, motor tepkisi iyi ama bu araca çok çok zayıf kaldığı hissediliyor bu araca 1.6 dci 136hp-320tq daha kimliğine uygun olurdu 1.5 dci kesinlikle yetersiz
bende dediğin gibi direksiyon hissine,kalitesine vede tepkilerine hayranım ama birtek yorumun garibime gitti, bende asla zor frende arka gezme gibi bir olay olmadı ama bendekide cla yanı sedan a 180 bilemiyorum ama bende en ufak tedirginlik bile olmadı tam aksine frenler bence çok çok iyi.
bu araçta daha yumuşak süspansiyon,biraz ufak tefek dokunuşlarla daha ergonomik,pratik bir iç tasarım ve bir 1.6 dci motorla araba gerçekten çok farklı olurdu
Başkası kullanırken arka sağa otursana Orçun bi ara, ben izmir'de test ederken AMG olmayan A serisinde bildiğimiz amortisör çalışma seslerini duymuştum arkadaşın kullandığı sırada arkada oturdum. Belki ona özeldir diyeceğim ama AMG paket CLA da da aynısını duydum daha sonra bir arkadaşım aldığında..
aslında arkadaş bütçeyi biraz daha zorlayabilse benim birkaç ay önce baktığım bir araç vardı onu alabilir.
Audi A4 2.0TDI 150HP S-tronik, adam bu aşağıdaki ilanda 132 diyor ama daha henüz nisanda 129 diyordu ben 126 fiyat almıştım kendisinden.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16331707/detay
üzerine 4000tl de RS4 18 janta ayırsa toplam 130bin tl ye sıfır km 2lt dizel otomatik A4 vede hem makyajlı hem jantlı vede siyah ama tabi biraz daha pahalı :(
bu bir önceki makyajsızından bir örnek o jantlısına:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...90892943/detay
burdada birçok jantlı model görebilirsiniz,en alta doğru promoda diye bir üyede siyah olan vede 18 rs4 jantlı olan örnekte burda var:
http://www.audizine.com/forum/showth...el-Gallery-***
bu aracın yanında V40 ve A180 bence komik :)
kimse darılmasın ama 15 yıllık mercedes kullanıcısı olarak söylüyorum , A serisi CLA aynı şekilde , adı dışında bir mercedes olduğu bir nokta ben göremiyorum.
İşin duygusal tarafına gelirsek , marka sever bir insan olsam , param ona yetse doğal olarak gidip A CLA alırım , ama olaya mantıklı ve rasyonel yaklaşacaksam gider A3 alırdım şahsen , volvoyu ne gördüm ne bindim yorum yapamayacağım ama türkiyede servisi 2. eli sıkıntılı araçlar neticede.
Yani diyeceğim o ki , A3 sedan veya sportback doğru seçim olur. BMW 1 de makyajla baya toparladı aracı o da düşünülebilinir. Makyajlı araç her zaman iyidir, zafiyetler eksikler giderilmiş olur.
Her ne kadar tipi görüntüsü hoşuma gitsede a serisinden uzaklasiyorum, üvey evlat gibi hemen hemen bütün yorumlar. A3 ya da 1 dizele bakacagim hafta sonu. Her iki marka da daha yeni kasa sonucta. A serisi aralikta makyaj yiyecek diyorlar zaten
1 yıldır a3 sahibiyim ve genel olarak gayet memnunum ama v40 veya a serisini elediğinizi varsayarak 1 serisi almanızı öneririm. Neden derseniz tabi ki s-tronic ve doğuş. Ayrıca 2012 sonu çıktı a3 önümüzdeki yıllarda makyajlanır belki ama 1 serisi makyajlandı böyle bir avantajı da var. Tabi bir de arkadan itiş :D
edit: yine de a3 ile ilgili merak ettiğiniz bir şey varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tabi
Audi ye bgn bakacagim, biraz evvel volvo deneme surusunden geldim. Mercedesten daha basariliydi demem gerek ki r desing degildi arac. Kalitesi hizlanmasi vs cok daha iyiydi.
Bmw icin de audi icinde bu hafta bakacagim ay sonunda halletmem gerekiyor.
Lanet Olası Volvo da o kadar tatlı ki kafa bulandırıyor :D
a180 nibilmiyorum ama v40 için birşeyler dıyebılırım , yakın arkadasımda var henuz 2 aylık arac beyaz , r design olmaması harıcınde bagajın ufaklıgı bence en buyuk handıkap , yakıt perfonmans sanzıman ve işçilik harıka , servıs oldukça ilgili , her sıkayet cıdden önemsenıyor algı çalışması var
yoltutuş fena değil frenler gayet ıyı , ekranların cozunurlugu harıka , bmw 1de a180 de bence zorlama olan araçlar ( bmw nın rwd olması harıcınde bı getırısı yok ) bu sınıfın lideri bana gore a3 , kırmızı guzel bır jant ve led farlı harıka durur )))
vlvooooo dırek durusu bıle guzel net
Audi ic dis s line dizel icin 132 bin, sadece dis s line icin 127 bin ve sadece dis s sline benzinli icin 122 bin rakam verdi. Komple ic dis s line cok fena hem de sedan dizel epey de dolu. Fakat volvo ve mercedes in epey uzerinde. Bmw 1.16 dizel paket dun bindim ici cok basik ve dar geldi mercedes ve volvo sonrasi. Volvo ve audi icin de ic malzeme kalitesi cok iyi hakikaten. Mercedes alirsam sirf ismi ve tipi icin olacak. Ay sonu netlesecek ama kafa hala karisik bea
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14711028/detay
Kafa bulandirma gibi olmasin ama o paralara cikildiysa buna kesin goz gezdir derim