User Tag List

Sayfa 9/10 İlkİlk ... 78910 SonSon
183 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Mercedes A 180 CDI AMG vs Volvo V40 R Design D2

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarbay@ üstadım 20 yaş büyüğümsün bana düşmez belki ama az karşıdakinin de fikirlerine saygı göster . konunun başından beri üste çıkıcam diye çabalıyosun .yorumunu yap çekil abi isteyen istediğini alsın.

vw servisleri konusundaki fikrine bende katılıyorum açıkcası ...

özür güzel kardeşim, haklısın gerçekten fazla ısrarcı oldum sizleri esip geçtim, samimiyetimle söyliyprum bu arada pardon diye yanlış anlaşılmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim babam yaşındasın bişey diyemiyorum da yeter konu başından beri bizi ezdiğin , ne mühendislik kaldı ne mercedese binmemişliğimiz kaldı Altı üstü araba zaten konu sahibi de burada yazılanları dikkate alıyor elbette tercihini yapacak bu kadar devlet meselesine çevirmeye ne gerek var
    haklısın güzel kardeşim, bakma bana sen, bazı arkadaşlar pmdende bir takım terbiyesizlikler yapınca burdan hırs yaptım hedef asla siz değilsiniz kusura bakma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın güzel kardeşim, bakma bana sen, bazı arkadaşlar pmdende bir takım terbiyesizlikler yapınca burdan hırs yaptım hedef asla siz değilsiniz kusura bakma.
    Bende pm gonderdim, eger bensem bir terbiyesizligim olduyda kendi adima buyugumden ozur dilerim benim kimseyle bi problemim yok burada bana kolpaci muamelesi yapildi, eziklenmeye calisildi. Her neyse, sanirsam oradaki servisin yaklasimi farkli, benim bahsettigim araclar garanti disi olmasina ragmen de onarimlari oldu, genel sayilamaz tabiki, bizzat ailemin , benim kendi araclarimizin , arkadaslarimin basina gelenler. Vw grubu zaten sanziman konusunda hatasini biliyor gerek 7 ileri dsg ler olsun gerek 2.0 tfsi lardaki stronicler olsun yardimci oluyorlar. Konuyla ilgili ise ben 2013 118i kullaniyorum, makyajli 2015 116d imiz de var. Benim tahminim aracin amortisorleri farkli cok ayarinda bi suspansiyon var, 1.5 3 silindir ancak sasirtici derecede sessiz benimki benzinli ancak sanki benimkinden sessiz yada ayni o derece sessiz. Muzik sistemi audiyle basedemez ama yine benimkinden iyi. Performansi yine sasirtti a180 le a3 u gecer, 1.6 tdi gibi 4000 devirde bitmiyor, farlar led olmus, sanziman uyumu cok guzel benim icin sirf bu yuzden tercih sebebi, ancak ici ve bagaji ufak. Digerlerini bilmiyorum tek bildigim bmw ikisinden hizli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende pm gonderdim, eger bensem bir terbiyesizligim olduyda kendi adima buyugumden ozur dilerim benim kimseyle bi problemim yok burada bana kolpaci muamelesi yapildi, eziklenmeye calisildi. Her neyse, sanirsam oradaki servisin yaklasimi farkli, benim bahsettigim araclar garanti disi olmasina ragmen de onarimlari oldu, genel sayilamaz tabiki, bizzat ailemin , benim kendi araclarimizin , arkadaslarimin basina gelenler. Vw grubu zaten sanziman konusunda hatasini biliyor gerek 7 ileri dsg ler olsun gerek 2.0 tfsi lardaki stronicler olsun yardimci oluyorlar. Konuyla ilgili ise ben 2013 118i kullaniyorum, makyajli 2015 116d imiz de var. Benim tahminim aracin amortisorleri farkli cok ayarinda bi suspansiyon var, 1.5 3 silindir ancak sasirtici derecede sessiz benimki benzinli ancak sanki benimkinden sessiz yada ayni o derece sessiz. Muzik sistemi audiyle basedemez ama yine benimkinden iyi. Performansi yine sasirtti a180 le a3 u gecer, 1.6 tdi gibi 4000 devirde bitmiyor, farlar led olmus, sanziman uyumu cok guzel benim icin sirf bu yuzden tercih sebebi, ancak ici ve bagaji ufak. Digerlerini bilmiyorum tek bildigim bmw ikisinden hizli.

Yok yok Onurcum merak etme güzel kardeşim sen değilsin ama olmadığın halde ve kabul ediyorum aksine ben senden özür dilerim kardeşim üzerine geldiğim halde senin benden özür dilemen ne derece onurlu ve iyi bir ailenin çocuğu olduğunu gösterir, teşekkür ederim yinede.

bir iki fikrimiz ters düştü diye kavga gürültüye gerek yok, yazdıklarımı okuyorumda hakketden fanatiklik yapılıyor derken ben fanatik olan olmuşum ama diyorum ya bazı terbiyesiz kendini bilmezlerin gazına geldim sen boşver bende o insanı boşverdim zaten kendi gibi konuda gereksizz

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hedef benmiyim tayfun insan gibi pmden'de uyardım ben seni sen tuttun küfür ettin .

özür dilemeyle dilin aşınmaz herşeyi ben yaptım herşeyi ben bilirim üzerine kurulmuş merkezci sistem anlayışın yüzünden problem oldu,bende arkadaşlardan özür dileyince problem düzeldi diye gördüm ama sen hala suçu başkasına yıkmaya calısıyosun .bırak artık bu ayakları benden de özür dile seni affedeyim yarbay efendi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hedef benmiyim tayfun insan gibi pmden'de uyardım ben seni sen tuttun küfür ettin .

özür dilemeyle dilin aşınmaz herşeyi ben yaptım herşeyi ben bilirim üzerine kurulmuş merkezci sistem anlayışın yüzünden problem oldu,bende arkadaşlardan özür dileyince problem düzeldi diye gördüm ama sen hala suçu başkasına yıkmaya calısıyosun .bırak artık bu ayakları benden de özür dile seni affedeyim yarbay efendi.
    Mr.*** de. Yarbok de kufurleri pmden saydir buyuk kucuk bilme her boka muhalefet ol cakal de vs sonra benmi senden ozur dileyecegim. Hasta filanmisin? Akraba evliligi flnmi ?

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen bana buraya alenen mrsidik yazarken ohh ne guzel ben sana mrsyarbok yazinca aaauughh nebicim sen bana ya...gim yazinca super yaziyosun ben sana gapcik diyince zoruna gidiyo .kendine nasi hitap edilmesini istiyosan oyle davran insanlara dingonun ahiri degil burasi beyamca

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Volvo bu sınıfta mercedes A yı katlar benım gözümde. Mercedesin Mercedes olduğu seri E ve sonrasıdır. Ben her açıdan Volvo diyorum
    DR. OWL

samhain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesin yorumuna saygim var, herkesin bilgi ve birikiki kendine, eninde sonunda keyif işi bu, motor reno ama arac mercedes, volvo sağlam ama ikinci el zayif ya da donanimi dolu ama mercedes kendine baktiriyor vs vs kirmaya degmez birbirimizi, gidin iftar yapin bisey yapin, uymadi iki bira çakin birbirinizi kirmayin

vanished - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mercedesin Mercedes olduğu seri E ve sonrasıdır.
    Babam da aynısı derdi "Mercedes E'den başlar evlat daha aşağısı işin reklamı" derdi. Tabi katılan olur katılmayan olur herkese saygı. Mesela ben de A yı çok itici buluyorum. Hani bu sınıfta da araç üretelim bari demişler sanki. Mercedes Benz ruhu yok araçta.
    Ferhat SEZER

VW Golf V 1.4 TSI 140

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kalp reno - beden ruh mercedes olunca saflık gidiyor acaip bişey cıkıyor ortaya
    1881 - 193

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Audinin goruntu olarak slineye ihtiyaci yok bence...(ihtiyaci yok derken tabiki sline olsa daha iyi olur ama butceyi asiyor)
    A3 sedan ambition+bixenon+sunroof cok yeterli

Ayni sey bmw icinde gecerli bence,m paket ve sline alinmayip gerekli donanimlar alinip maliyet dusurulebilir
    Ambition paket fazlasıyla yeterli Sline'a verilecek paraya CC ve B&O opsiyonu eklerim hala cebimde 10 binden fazlası kalır, ömürlük arabam olur

alperaslann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14711028/detay

Kafa bulandirma gibi olmasin ama o paralara cikildiysa buna kesin goz gezdir derim
    Çok haklı bir öneri olmuş. Umarım içinize en sinen aracı alırsınız

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iddianız için bir yorum yapamayacağım sonuçta yanlış anlamayın yalancı demek değil amacım ama iddianız gerçekten baya abartı, birebir şunu yaşamış biriyim , şu anki şirtket aracımızdan iki önceki aracımız polo 1.6 tdi comfortline dı.meslekdaşım yan sanayi boavista 16 jant taktı 205 / 55/ 16 ebatlarla ve aracın birşeyi bozulduğunda (neydi tam hatırlamıyorum) servis bu lastik ve jantın yaptığını söylemişti.

hani alt takım fln olsa anlayacağız ama öyle birşeydiki kel alakaydı ve büyük kavgalar çıkmıştı aracı garanti kapsamına sokmadılar.

siz ise yazılımlı aracınızın şanzımanındaki en problematik , en pahalı parçalarından birinin hemde doğuş gibi bir serviste üstüne üstük aracınızın kolaylıkla garanti dışında kalınacak yazılımlı hali ile değiştirildiğini söylemişsiniz.

bence çok ama acaip çok şanslısınız ve o servisi asla ama asla bırakmayın.
    İddia derken? Ben şurda birkaç ay önce yaşadığım olaydan bahsediyorum. İddia değil abartı bir yanı da yok bence.

Bu forumun sahibi arkadaşımın golf 7 otomobili de şu an serviste ve kavraması mekatroniği değişiyor, yine tek 1 kelime etmeden. Doğuş Maslak yani Doğuşun kalbi olan servis herhangi bir müşterisine saygısızlık ukalalık yapmaz, memnuniyetsizlik yaratmaz yaratamaz. Yapıyorsa da müşteriden kaynaklı birşey vardır. Aslında hiçbir servis yapamaz hakkınızı aradıktan sonra canına okuyabilirsiniz.

Jant lastik demişken benim orj lastik ölçüm 205/55/16 jantım 7J, ben 225/40/18 lastikle 8J jant taktım. 50mm eibach yay da var aracımda...Geçen gün bakımda ön takımda ufak tefek ses var dedim ön takımı yağladılar, amortisörleri kontrol ettiler vs ama kalkıp da sen buna bu jantı takmışsın garantiden çıkar demediler. Dediğim gibi yazılım ve orta susturucu iptali de var aracımda hiçbir sorun yaratmadılar. Hatta değişen kavrama ve mekatronik sonrası bu bakımda tekrardan mekatronik kalibrasyonu yapın dedim, yola çıkıp test edip ayarladılar. Filtrenin önünde bir kapak var A3te, uzun yolda muhtemelen sertlikten düşmüş onu da ücretsiz olarak sipariş edip taktılar.

Misal bana o arkadaşınız gibi jant takmışsınız garantiden aracınız çıkar deselerdi Doğuşun en üst mercilerine kadar hatta Almanya'ya kadar şikayet eder o servisin müdüründen çaycısına canına okuturdum. Sorun hallolana kadar ızdırap olurdum onlara.

Audiden önce Kia Pro Ceed otomobilim vardı, garantisi bittikten sonra ön tampon vernik attı boyası döküldü serviste bi güzel boyadılar teslim ettiler. Jantçıda bijon takarken saplama yalama oldu, gittim servise bir kuruş almadan saplama değiştirdiler. Ön göğüste nokta kadar bi kabarma oldu güneşten, komple konsol değiştirelim dediler.

Kiadan önce Puntom vardı, yine yazılımlıydı, hatta manuel boost controller ile yazılımı iyice açmıştım. Turbo gitti, garantiden turboyu değiştirdiler. 14 yerine 17 jant takmıştım, alçaltmıştım. Garantiden amortisör bile aldım o arabada. Sonra KW coilover aldım da adamlar kurtuldular benden

Anlat anlat bitmez, işin özeti önce hakkını aramakla alakalı, sonra servis çalışanlarına yaklaşımla onların dilinden konuşmakla alakalı...

Burası Türkiye burda yapılamayacak iş yok. Hiç mi ağzın laf yapmıyor al bi paket çikolata bi şişe viskiyle git sana 5bin değil 10binlik parçayı değiştirirler hiçbir ücret almadan.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İddia derken? Ben şurda birkaç ay önce yaşadığım olaydan bahsediyorum. İddia değil abartı bir yanı da yok bence.

Bu forumun sahibi arkadaşımın golf 7 otomobili de şu an serviste ve kavraması mekatroniği değişiyor, yine tek 1 kelime etmeden. Doğuş Maslak yani Doğuşun kalbi olan servis herhangi bir müşterisine saygısızlık ukalalık yapmaz, memnuniyetsizlik yaratmaz yaratamaz. Yapıyorsa da müşteriden kaynaklı birşey vardır. Aslında hiçbir servis yapamaz hakkınızı aradıktan sonra canına okuyabilirsiniz.

Jant lastik demişken benim orj lastik ölçüm 205/55/16 jantım 7J, ben 225/40/18 lastikle 8J jant taktım. 50mm eibach yay da var aracımda...Geçen gün bakımda ön takımda ufak tefek ses var dedim ön takımı yağladılar, amortisörleri kontrol ettiler vs ama kalkıp da sen buna bu jantı takmışsın garantiden çıkar demediler. Dediğim gibi yazılım ve orta susturucu iptali de var aracımda hiçbir sorun yaratmadılar. Hatta değişen kavrama ve mekatronik sonrası bu bakımda tekrardan mekatronik kalibrasyonu yapın dedim, yola çıkıp test edip ayarladılar. Filtrenin önünde bir kapak var A3te, uzun yolda muhtemelen sertlikten düşmüş onu da ücretsiz olarak sipariş edip taktılar.

Misal bana o arkadaşınız gibi jant takmışsınız garantiden aracınız çıkar deselerdi Doğuşun en üst mercilerine kadar hatta Almanya'ya kadar şikayet eder o servisin müdüründen çaycısına canına okuturdum. Sorun hallolana kadar ızdırap olurdum onlara.

Audiden önce Kia Pro Ceed otomobilim vardı, garantisi bittikten sonra ön tampon vernik attı boyası döküldü serviste bi güzel boyadılar teslim ettiler. Jantçıda bijon takarken saplama yalama oldu, gittim servise bir kuruş almadan saplama değiştirdiler. Ön göğüste nokta kadar bi kabarma oldu güneşten, komple konsol değiştirelim dediler.

Kiadan önce Puntom vardı, yine yazılımlıydı, hatta manuel boost controller ile yazılımı iyice açmıştım. Turbo gitti, garantiden turboyu değiştirdiler. 14 yerine 17 jant takmıştım, alçaltmıştım. Garantiden amortisör bile aldım o arabada. Sonra KW coilover aldım da adamlar kurtuldular benden

Anlat anlat bitmez, işin özeti önce hakkını aramakla alakalı, sonra servis çalışanlarına yaklaşımla onların dilinden konuşmakla alakalı...

Burası Türkiye burda yapılamayacak iş yok. Hiç mi ağzın laf yapmıyor al bi paket çikolata bi şişe viskiyle git sana 5bin değil 10binlik parçayı değiştirirler hiçbir ücret almadan.
    güzel kardeşim, boşver gitsin be ya, polemik yapmaya birbirimizi kırmaya gerek yok arkadaş hangi aracı seçecekse kendi seçecek bırakalım agresifçe kırmayı haklısınızdır lafım yok size .

artık şu noktadan sonra arkadaş biraz olsun bilgisayarını kullanabiliyor, araçları kendi dışarda test edebiliyorsa kendi seçer aracını konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok be hocam,kızmanıza sebeb olduysam affola,hoşçakalın

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok ben kızmadım, kızacak birşey yok. Polemiğe de girmiyorum, kırılacak birşey de yok.

Sen ordaki servisten gördüğünü yazmışsın, internette okuduklarını yazmışsın ben de birebir kendi otomobillerimde yaşadıklarımı yazdım. Forum bunun için paylaşım için var zaten.

Bu arada özel mesajla küfürleşme falan bir daha olmasın, şikayet geldiği anda banlamak zorunda kalırız. Size hakaret eden olursa da bize bildirin biz gerekeni yaparız.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok ben kızmadım, kızacak birşey yok. Polemiğe de girmiyorum, kırılacak birşey de yok.

Sen ordaki servisten gördüğünü yazmışsın, internette okuduklarını yazmışsın ben de birebir kendi otomobillerimde yaşadıklarımı yazdım. Forum bunun için paylaşım için var zaten.

Bu arada özel mesajla küfürleşme falan bir daha olmasın, şikayet geldiği anda banlamak zorunda kalırız. Size hakaret eden olursa da bize bildirin biz gerekeni yaparız.

havalar sıcak adeta beyne işliyor, memleketde bir belirsizlik var kim nasıl yönetecek diye? herkesin çeki karşılıksız, batan ayağına hollywoodan çok film dönüyor,
    üstüne birde aramızdaki birkaç arkadaş oruç ve aç.

sinirler gerilmiş, anlayışlık olmak, sakin olmak, barışık olmak lazım boşverin zamanla herkes kardeş olduğunu anlar.

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu sahibi arkadaş ne yaptı merak ettim.

Ben e cabrioyu kullanmaya başladım hatta arada bir tane makyajlı kasa b180 amg bile kullandım halada bende b180

Dediğim gibi e cabrionun ,a180 ile bir sürü ortak parçası var ama overallda daha sessiz konforlu büyük ve tok bir hissi olduğu için e cabrionun , a180 araba ise bu nedir diyorsun.

Ama mesela size evet A ile E arasındaki ilk gözüme çarpan en net kalite farkı olarak handsfree telefon görüşmesi diyebilirim kesinlikle.

A da iken illallah edip eline alman gerekiyordu telefonu E de üstü açıkken bile söylemesen karşıdaki anlamayabilir handsfree ile arabadan konuştuğunu. Bariz kalite farkına bence örneklerden biri.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedes mercedestir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)