Yalnız trafik polisi değilde bendeki en son A4 siyahtı sürekli asayiş çeviriyodu beni snoop dogg mu zannediyodu artık neyse :D
Dedim bi daha siyah arabaya binersem.. :)
Printable View
Yok cam filminden nefret ederim asla diyebilirim rahatlıkla..
Polislerde genelde kokuyumu alıyorlar nedir evraklar tam olur çevirmez bi evrağın günü bi kaç hafta/gün geçer çek sağa yapar başıma geldi geçen senede ordan diyorum :D
Neyse konu chip oldu :D
Bu 1.9 TDI larda passattlardan ötürü parça sıkıntısı imkansız ucuzluğu harika 2.5 TDI ın bu kadar rahat olacağını sanmıyorum
İşte mantığım tam da bu yönde..
B6-B7 iç dizayn olarak bence de mükemmel bir görünüme sahip. Dediğim gibi hedefimde esas olarak A4 vardı fakat böyle bir A6 karşıma çıkınca kafam büyük ölçüde karıştı. Kasa olarakta dediğiniz gibi A4 daha çok hitap edebilir nitelikte. B6 Avant 2.5 Quattro vardı yakın zamanda fakat şanzıman arızasından ötürü o işi orada bırakmıştım. Yoksa kasa olarak A4 daha çok arzuladığım bir araç fakat A6 daki donamı ve motor özellikleri işi kurcaladı işte. :) Nasip.. Gerçi piyasada şu an temiz bir A4 bulmak B6 için konuşuyorum pek mümkün görünmüyor.
Kısa vadede çocuk düşünüyorsan A6 daha mantıklı olacaktır Berencim :) ben double düşündüğüm için Superb tercih ettim :)
Multitronik konusunda konuya yazan arkadaşlar, bu şanzımanın performans ve yakıttan öte konfora ve sorunsuzluğa dayanmış olması yönünde yorumlar yapmıştı. İzlediğim görüntülerde gerçekten sürüş zevkine dair hiç bir belirti yok. Stabil bir hızlanma sadece.. :)
İç mekandaki kumanda panellerinde soyulma kronik zaten. Ona kendimi alıştırdım. :) Bende Doğuş Otomotiv bünyesinde çalışıyorum Scania marka tırların yetkili satış ve servis bayiisiyiz. O yüzden fiyatlar konusunda tecrübeliyim.. :) :) Bu konuda ebay üzerinden tavsiyede bulunduğunuz noktaları dikkate alacağım. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Konunun üzerinden oldukça uzun bir zaman geçmiş.. ama yine de bu konuya yazan, takip eden arkadaşlarım için söylüyorum.
B6 kasa A4 1.9 TDI olarak karar verdik. Araçta sunroof, navigasyon ve xenon bulunmuyor. S-Line paket ve otomatik vites.
Böyle bir şey oldu yani sonuç olarak. :)
EDİT
Çok teşekkür ederim. Umarım gönlünüzdeki araca kavuşursunuz sizde.. Geç olsun güç olmasın. :)
Konuyu açtığım günden itibaren 1 sene geçmiş bende baktımda şimdi. :D
Bero sende hep samanlık durumu mevcuttu :) A4 te öyle düzgün kalanlardan olmuş :)
Maşallah güzel araç. Aynı konbin bana da lazım. Keşke denk gelse