User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
57 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Audi A4 1.9 TDI & A6 2.5 TDI

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2013 Kasım'dan beri biniyorum hiç polis çevirmedi boyutları sebebiyle en büyük artısı bu oldu. Ama park etmek işkence oluyor Avm'de. Hanımın Fiat 500 ile gidiyoruz Avm ve caddeye
    Yalnız trafik polisi değilde bendeki en son A4 siyahtı sürekli asayiş çeviriyodu beni snoop dogg mu zannediyodu artık neyse
    Dedim bi daha siyah arabaya binersem..

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnız trafik polisi değilde bendeki en son A4 siyahtı sürekli asayiş çeviriyodu beni snoop dogg mu zannediyodu artık neyse
    Dedim bi daha siyah arabaya binersem..
    Film varsa ondan olabilir bende film yok akvaryum gibi dolaşıyorum Cem kasko sigorta yaptı gidip evrakları almadım boş ruhsat geziyorum, hiç çevrilmediğim için kasko ve trafik sigortasının senesi geldi yenileriyle kısmetse bi çevirmeye girerim inşallah

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok cam filminden nefret ederim asla diyebilirim rahatlıkla..
    Polislerde genelde kokuyumu alıyorlar nedir evraklar tam olur çevirmez bi evrağın günü bi kaç hafta/gün geçer çek sağa yapar başıma geldi geçen senede ordan diyorum
    Neyse konu chip oldu
    Bu 1.9 TDI larda passattlardan ötürü parça sıkıntısı imkansız ucuzluğu harika 2.5 TDI ın bu kadar rahat olacağını sanmıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yok cam filminden nefret ederim asla diyebilirim rahatlıkla..
    Polislerde genelde kokuyumu alıyorlar nedir evraklar tam olur çevirmez bi evrağın günü bi kaç hafta/gün geçer çek sağa yapar başıma geldi geçen senede ordan diyorum
    Neyse konu chip oldu
    Bu 1.9 TDI larda passattlardan ötürü parça sıkıntısı imkansız ucuzluğu harika 2.5 TDI ın bu kadar rahat olacağını sanmıyorum
    2.5 Tdi motor parçası konusunda sıkıntısız çünkü ülkemizin demirbaşlarından olan Transporter'da aynı motora sahip. Touareg, Passat, A4, A6 hepsi aynı motor

22.000'dir biniyorum hiç yok çeken olmadı parça konusunda.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Berent.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 2 tane B7 A4 vardı sürekli söylerim otomobil dünyasının en kaliteli iç mekanına sahipti B6 da aynısı
    A6 ben şahsen tercih etmezdim hem görüntü olarak gerçekten ağır ve bu yaşlara hiç ama hiç hitab etmiyor hemde fazladan ağırlık
    B6 A4 e S4 jantı tamam harika..
    İşte mantığım tam da bu yönde..

B6-B7 iç dizayn olarak bence de mükemmel bir görünüme sahip. Dediğim gibi hedefimde esas olarak A4 vardı fakat böyle bir A6 karşıma çıkınca kafam büyük ölçüde karıştı. Kasa olarakta dediğiniz gibi A4 daha çok hitap edebilir nitelikte. B6 Avant 2.5 Quattro vardı yakın zamanda fakat şanzıman arızasından ötürü o işi orada bırakmıştım. Yoksa kasa olarak A4 daha çok arzuladığım bir araç fakat A6 daki donamı ve motor özellikleri işi kurcaladı işte. Nasip.. Gerçi piyasada şu an temiz bir A4 bulmak B6 için konuşuyorum pek mümkün görünmüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kısa vadede çocuk düşünüyorsan A6 daha mantıklı olacaktır Berencim ben double düşündüğüm için Superb tercih ettim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla kasa olarak inanılmaz keyifli bir kasadır. Ben 2.7t Quattro üzerine 19 jant koymama rağmen çok rahattı. İçerisinde plastik aksamda soyulma vs olur. Ama ebayde çok ucuza kaliteli soyulmayan parçaları bulabilirsin. Ben komple ön takım yaptırmıştım 2000 liraya mal olmuştu. Onlarıda orjinal olarak ebay üzerinden getirdim. Yoksa burada doğuş fena keseliyor. Şanzıman olayına gelirsek multitronik vites geçişleri vs konusunda hissettirmez ama araba kullanım zevkini minimum a indirir.
    Multitronik konusunda konuya yazan arkadaşlar, bu şanzımanın performans ve yakıttan öte konfora ve sorunsuzluğa dayanmış olması yönünde yorumlar yapmıştı. İzlediğim görüntülerde gerçekten sürüş zevkine dair hiç bir belirti yok. Stabil bir hızlanma sadece..

İç mekandaki kumanda panellerinde soyulma kronik zaten. Ona kendimi alıştırdım. Bende Doğuş Otomotiv bünyesinde çalışıyorum Scania marka tırların yetkili satış ve servis bayiisiyiz. O yüzden fiyatlar konusunda tecrübeliyim.. Bu konuda ebay üzerinden tavsiyede bulunduğunuz noktaları dikkate alacağım. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berent.t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Aslında ilk hedefim İzmir' den İstanbul'a satılan bir araç var vardı. B6 2.5 TDI Avant Quattro. Hatta kendisi hala 35 E... plaka olarak yollarda dolaşmaktadır, belki sizde bilirsiniz... O araca çok niyetlenmiştim fakat geçtiğimiz ay satın alma niyeti ile İstanbul' a gittiğimde araçta şanzıman arızası olduğunu gördüm (çünkü satıcı bunu bize belirtmeden bizi istanbul'a davet etmişti)

Neyse, haliyle avant Quattro sevdasından vazgeçtim. Karşıma çıkan diğer Quattro' ların da hiç biri içime sinmemişti. Bende A4 olarak yine sonucu 1.9 da karar kıldım. A6' da 2.5 bulabildim.. 3.0 Quattro tecrübemde olmuştu geçen yıllarda. Gerçekten bambaşka bir keyif fakat ben benzinli araçlardan uzaklaşalı bayağı bir zaman oldu. Yoksa çok güzel seçenekler var ve içim gitmiyor değil. Şu an ki durumda inşallah en sağlıklı kararı vermeye çalışacağım nasipse.

Teşekkürler.
    Bizimki de izmirden geldi istanbula. 35 GA plakam

Daha önce hiç 4 çeker deneyimim olmamıştı. quattro saçmasapan bi özgüven veriyor yol tutuş olarak.

3.0 da tek problem parçaların 2.5 e göre nispeten daha pahalı olması sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.5 Tdi motor parçası konusunda sıkıntısız çünkü ülkemizin demirbaşlarından olan Transporter'da aynı motora sahip. Touareg, Passat, A4, A6 hepsi aynı motor

22.000'dir biniyorum hiç yok çeken olmadı parça konusunda.
    2.5 motorların Transporter sayesinde ülkemizde yaygın olması ustalık ve parça imkanı açısından içimi rahatlatan bir durum. İki seçenek arasında git geller yaşarken bu durumu tamamen unutmuşum Koray abi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kısa vadede çocuk düşünüyorsan A6 daha mantıklı olacaktır Berencim ben double düşündüğüm için Superb tercih ettim
    İnşallah abi. Sen şimdiden tedbirini almışsın anladığım kadarı ile.. Bebe bile etken şu mevzuya!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2.5 motorların Transporter sayesinde ülkemizde yaygın olması ustalık ve parça imkanı açısından içimi rahatlatan bir durum. İki seçenek arasında git geller yaşarken bu durumu tamamen unutmuşum Koray abi.
    Alman ordusunda personel taşıyıcı araçlarda da aynı motor kullanılıyor, için rahat olsun hedef 1 milyon km

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun üzerinden oldukça uzun bir zaman geçmiş.. ama yine de bu konuya yazan, takip eden arkadaşlarım için söylüyorum.

B6 kasa A4 1.9 TDI olarak karar verdik. Araçta sunroof, navigasyon ve xenon bulunmuyor. S-Line paket ve otomatik vites.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle bir şey oldu yani sonuç olarak.

EDİT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle bir şey oldu yani sonuç olarak.

maşallah çok diri duruyo. Bi bize denk gelmiyo böyle arabalar sahibindendekilere hep bi haller gelmiş
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkür ederim. Umarım gönlünüzdeki araca kavuşursunuz sizde.. Geç olsun güç olmasın.

Konuyu açtığım günden itibaren 1 sene geçmiş bende baktımda şimdi.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bero sende hep samanlık durumu mevcuttu A4 te öyle düzgün kalanlardan olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bero sende hep samanlık durumu mevcuttu A4 te öyle düzgün kalanlardan olmuş
    Aynen Levocum. Araştırıp bulmam yaklaşık 1 senemi aldı ama sonunda kavuştuk.

Teşekkürler:

marikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah güzel araç. Aynı konbin bana da lazım. Keşke denk gelse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı marikan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah güzel araç. Aynı konbin bana da lazım. Keşke denk gelse
    Teşekkürler. Daha iyileri sizin olsun..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)