Ferrari derim dahakibar bence...
Ferrari
Lamborghini
Ferrari derim dahakibar bence...
Ferrari her zaman yarışabilmek için otomobil satar. Diğer markalar gibi araç satmak ve reklam yapmak için yarışmaz. Bundan olsa gerek doğasında her zaman yarış kültürü yatar.
Zaten Ferrari her zaman bir kıstas olmuştur, mesela
Ferrari gibi ses çıkaran motor, Ferrari kadar yere yakın otomobil.
Kornaları bile yok satıyor =))
Diğeceğim odur ki, Ferrari boşuna Ferrari değildir. Lamborgihini nin tifosiler gibi bir bağımlılarıda yok sanırım...
Lamborgihibi ne zaman Vw grubuna geçti o an öldü o marka benim için.
916 V6 Turbo
bogaya tapanlarda var![]()
Markalarin kendileri yerine ait olduklari gruba gore degerlendiriceksek sahsen f1 aracinin onunde fiat yazmasi hic hos degilfiat yani sonucta vag grubu bence cok daha iyi
Diğer markaları bilmem ama Lambonun para kazanmak için araba yapmadığı kesin
gerizekalı deiller cünkü 20 mi 25 tanemi ne Reventon üretmezdi....
Diablo Forevermavi kırmızı
![]()
1881 - 193∞
benim gözümbde lambo daima 1 adım ötededir. çünkü ferrariyi sokaklarda rahatça görür oldum. lamborghini yi sadece dururken gördümikiside süper ama bence lambo.
valla baska bi forumda gordum,guzel bir yorum ayricana katiliyorumdazenciler der ki;
ferrari'ye parayı bulanlar
lamborghini'ye paraya sahip olanlar biner
+ olarak ferrari n biliyim bana standart bi araba izlenimi veriyolamborghini gordugum zmn daha bole bi icim kipir kipir ediyo
Lamborghini'nin son yillarda yaptigi atak ve yeni tasarimlarida sevmemde ve onu secmemde buyuk etken sanirim
.
- K -
________
Dr.Ecu
ferrarinin hızına, sesine, prestijine, marka imtiyazına hiç bir zaman yetişebileceğini düşünmüyorum lambonun, ancak yinede aralarında hiç bir fark yok, ferraride para kazanmak için araba üreten bir firma değil bence.. öyle olsa önüne gelene araba satarlardı..ki gallardo nun tüm tasarımını vag grubunun yaptığını okudum, lambonun aracının aslen murci olduğu söylenir ve tabi diablo.. lp640 ın yeri bende ayrıdır zira f355gts ninde
ancak şöyle bir bakınca tüm kültler ferrarinin sayılır..
430 scuderia yı saymıyorum bile..
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
testarossa olsun benim olsun (:
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)