User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: B8 Passat nasıl bilirsiniz ? Tavsiye , eleştiri vs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dsg kullanmasını bilene sorunlu bir şanzıman falan değildir. Günlük kullanıcıyım ben kardeşim titizlenmek zorunda mıyım diyen olursa.. Köküne kadar dibine kadar haklıdır. Ancak kötü kullanılsa bile 50-60 bin km civarında kavrama ihtiyacı yok, olduğunda doğuş zaten mırın kırın etmeden gerekeni yapıyor.

6 senelik b7 kullanıcısı olarak b8 e ilk bindiğimde direksiyon tepkilerinden çok hoşlandım ancak gemi gibi bir arabanın o kadar hassas bir direksiyona sahip olması ne derece gereklidir bilmiyorum. ( ben pek gerekli görmedim )

100 kg hafiflemiş olması her şartta hemen hemen her koşulda hissediliyor +

100 km/h geçtikten sonra rüzgar sesinin yakışmayacak derecede çok geldiğini bizzat hissettim. -

b7 ye göre kalite çıtası kesinlikle artmış sanki premiumsu bir hava var gibi. (ancak iç ambiyansın kırmızıdan beyaza dönmesinden hoşlanmadım)

Anlayamadığım tek şey de şu b6-7-8 de hepsinde o süspansiyon çalışma sesini bir türlü kesemediler. Golf'te Jetta' da becerebildikleri şeyi passatta becerememeleri çok çok ilginç.

Bu söylediklerimin dışında geri kalan herşey klasik VW

Not: Ben olsam SuperB tercih ederdim kesinlikle her anlamda daha iyi... İlla passat olacaksa da 19 jant opsiyonunu kesinlikle boşveriniz zira 18 bile fazla o arabaya ( konfor anlamında )

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bomonti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dsg kullanmasını bilene sorunlu bir şanzıman falan değildir. Günlük kullanıcıyım ben kardeşim titizlenmek zorunda mıyım diyen olursa.. Köküne kadar dibine kadar haklıdır. Ancak kötü kullanılsa bile 50-60 bin km civarında kavrama ihtiyacı yok, olduğunda doğuş zaten mırın kırın etmeden gerekeni yapıyor.

6 senelik b7 kullanıcısı olarak b8 e ilk bindiğimde direksiyon tepkilerinden çok hoşlandım ancak gemi gibi bir arabanın o kadar hassas bir direksiyona sahip olması ne derece gereklidir bilmiyorum. ( ben pek gerekli görmedim )

100 kg hafiflemiş olması her şartta hemen hemen her koşulda hissediliyor +

100 km/h geçtikten sonra rüzgar sesinin yakışmayacak derecede çok geldiğini bizzat hissettim. -

b7 ye göre kalite çıtası kesinlikle artmış sanki premiumsu bir hava var gibi. (ancak iç ambiyansın kırmızıdan beyaza dönmesinden hoşlanmadım)

Anlayamadığım tek şey de şu b6-7-8 de hepsinde o süspansiyon çalışma sesini bir türlü kesemediler. Golf'te Jetta' da becerebildikleri şeyi passatta becerememeleri çok çok ilginç.

Bu söylediklerimin dışında geri kalan herşey klasik VW

Not: Ben olsam SuperB tercih ederdim kesinlikle her anlamda daha iyi... İlla passat olacaksa da 19 jant opsiyonunu kesinlikle boşveriniz zira 18 bile fazla o arabaya ( konfor anlamında )
    Yazılan her cümleye harfiyen katılıyorum,çok çok doğru.Passat forumunda insanlar Highline jantını söküp Comfortline jantı takmayı bile düşünüyor (18 den 17ye).Gereksiz sert diyorlar.

Ayrıca DSG gerçekten kullanmasını bilene uzun ömürlü bir şanzıman olabiliyor.Bu aslında şartlara göre de çok değişiyor.DSG ağırlığı ve torku sevmeyen bir şanzıman.Özellikle 10 km/h ile akan trafikte 1-2 arasında çok değişim yapmasına meydan vermeyip S moduna alınırsa 1. viteste kalması sağlanıp ömrü çok uzatılabilir.Son olarak şöyle örneklendireyim hiç dikkat etmeden hergün 4 kişi trafik dur kalk rampa şeklinde kullanılan 1.6 TDI DSG Passat'ın kavraması 40 bin giderse tek kişi kullanılan 1.2 TSI Polo'nun kavraması 150 bin gidebilir.

LightSide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Passat B8 in eksileri gurultulu calisan suspansiyon, ruzgar sesi ve en onemlisi cam tavandan gelen sesler, kullanirken bazen tavan birakip gidicekmis gibi hissesiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şu dediğiniz sesi hiç almadım . 180-190-200 de yaptım o ses bana gelmedi. Benim araba 2016 modeldi belkide güncellemiş olabilirler bilemem.

Haricinde uzun yolda inat et 110-120 5lt yakmıyor.
    Dr.ECU

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan izmirden döndüm git-gel gez toplam 2000 küsür km yol yapmışım . Tık ses gelmedi benim aracımdan
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliDogukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazılan her cümleye harfiyen katılıyorum,çok çok doğru.Passat forumunda insanlar Highline jantını söküp Comfortline jantı takmayı bile düşünüyor (18 den 17ye).Gereksiz sert diyorlar.

Ayrıca DSG gerçekten kullanmasını bilene uzun ömürlü bir şanzıman olabiliyor.Bu aslında şartlara göre de çok değişiyor.DSG ağırlığı ve torku sevmeyen bir şanzıman.Özellikle 10 km/h ile akan trafikte 1-2 arasında çok değişim yapmasına meydan vermeyip S moduna alınırsa 1. viteste kalması sağlanıp ömrü çok uzatılabilir.Son olarak şöyle örneklendireyim hiç dikkat etmeden hergün 4 kişi trafik dur kalk rampa şeklinde kullanılan 1.6 TDI DSG Passat'ın kavraması 40 bin giderse tek kişi kullanılan 1.2 TSI Polo'nun kavraması 150 bin gidebilir.
    Dur kalk trafikte S den ziyade manuel tavsiyemdir.

Yokuşlu yerlere park esnasında vitesi N konumuna alıp, el frenini çektikten sonra P ye alınmalıdır.

AutoHold var ise aktif halde kalmalıdır.

D, S veya manuelde gaz vermeden arabayı kendi halinde salmamak gerekir.

D7 de 60-70 km aralığında giderken kick-down yapmamak gerekir ( ben yapmıyorum ) S konumuna alıp gazlıyorum. ( Bu arada B8 ler de sanırım yazılımsal bir değişiklik var zira b7 gibi 65km/h ile giderken 7. vitese atmıyor en azından 80-90 gibi süratleri bekliyor. )

Ayrıca dizel dsg kombinasyonunda çevremde kavrama değiştiren hiç olmadı ilginçtir

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler vw gittik 2017 siparişleri açılmamış henüz ne zaman açılacağını bilmiyorlar genel olarak fikri olan var mı
    Birde vw de dynaudio ses sistemi alınmaya değer mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mondeo 2.0 tdci a hiç baktınız mı veya bakmayı düşündünüz mü ?

Passat yanlış yerde doğru işler yaparken mondeo doğru yerde doğruyu yapıyor ... Yani ben d segmenti alacak olsam mondeo düşünürdüm ...
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün doğuş Bursa'da 1.4 tsı 150 act dsg highline passat vardı dış r line 19 jant discover pro geri görüş kamera headup display ve yanılmıyorsam tungsten gri araçta 196 bin yazıyordu düşünen varsa görüşsün siparişlerin açılmış olması lazım başka bayilerle görüşün

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mondeo 2.0 tdci a hiç baktınız mı veya bakmayı düşündünüz mü ?

Passat yanlış yerde doğru işler yaparken mondeo doğru yerde doğruyu yapıyor ... Yani ben d segmenti alacak olsam mondeo düşünürdüm ...
    Ötv indiriminden alacağız hocam 1.6 motoru geçemiyoruz

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir arkadaşımda engelli olduğu için ötv indirimi hakkını kullanmak istiyor. Daha öncesinde Toyota Yaris Hybrid kullanıyordu.

En son passat bakıyordu. Passat GTE modelinde karar kıldığını söyledi. Listelere falan baktım yeni mi gelmiş diye yok. Sonra istanbul plakalı mavi bir aracın fotoğraflarını gösterdi. Dığuş otomotiv plakalıkları falan takılıydı gördüğüm fotoğrafta. Bayiyi aramış "yok öyle bir modelimiz" diye bir cevapla karşılaşmış.

Model yeni mi gelecek? Fiyatı nedir? Özel siparişe açık mı? Bunları nasıl öğreniriz

Dreamcupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 TDI Dsg versiyonu gaz tepkisi bence çok kötü kesinlikle bir sprintbooster tarzı gaz tepki cihazı istiyor araç. bunun haricinde tabiri caizse kütür kütür araba tık ses yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler