Herkese selamlar
Bu fiyati asmayacak sekilde onerilerinizi bekliyorum
Dizel-oto olmasi 1.tercih
Karar veremiyorum fikirlerinizi bekliyorum
Herkese selamlar
Bu fiyati asmayacak sekilde onerilerinizi bekliyorum
Dizel-oto olmasi 1.tercih
Karar veremiyorum fikirlerinizi bekliyorum
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Dizel otomatik highline Golf de düşünülebilir. Çakılı dolu![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Tesekkurler yazan herkese
2013 civarı a4 2.0 tdi nasıl olur?
Aslında eşim ve cocugumla aile spec binilecegi için sedanlara gidiyor biraz aklım , golf e bu parayı vermek cazip gelmiyor biraz yavan kalacak diye düşünüyorum ama arac fiyatları da ***** ,kafayı sıyırmak üzereyim araba alır almaz sahibinden app i telefondan silecem
Volvo S60 1.6D Premium-Advance bakabilirsiniz, hayırlısı olsun.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bi ihtimal 120 k tl ve küsürlü rakamlara cıkabilirim
Saksağan bile buldu bu forum bana da bir arac bulunsun please![]()
Konu ümitech tarafından (10-09-2017 Saat 23:00 ) değiştirilmiştir.
Aile spec denildiğinde octavia geldi aklıma. Bagajı da devasa geniş, o fiyatlara düşük km dolu bir araç bulabilirsiniz.
sıfır düşünülüyorsa alınacak en mantıklı araç 1.6 200 hp astra bana kalırsa. 1, 2 litre az yakacağım diye yarı gücündeki dizellere çok daha fazla para ödemek hiç mantıklı değil.
1.5 160 hp lik versiyona bindim kısa bir süre konforu passat dan 1 tık üstte ama performans yok araçsanzıman kaynaklı ve biraz sıkıntılı ilk nesil gibi degil yinede güncelleme geldi ama hala benim istediğim hıza çıkmadı ve araç içi dar bagaj kapağında ki kollar açık segmentinin diğer araçlarında kaportayı gösteren başka araç yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)