ben çarşamba günü ordayım düzenleyelim organizasyon Bakalım kim kimi geçiyor
ben çarşamba günü ordayım düzenleyelim organizasyon Bakalım kim kimi geçiyor
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
uhhh kapışmak istiyen arkasdlar var....
iide sen nıe baskalarının denemesını bole bı "kapak " olarak yayınlıosun cıkarın mı var ? saptırdıgım bı konu yok sınanla problemın varsa ac konus ha sendede ımpreza var turbo ıstıosan dene yaptıgın ayıptır gelıp bırı senı gecse nasıl oldugu onemlı deıl bırısı tutup "kapak" dıe yayınlasa hosunamı gıdıcek bukadar da abartmayın altınızdakı sadece araba anlatabılıomuyum
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
tartışma istemiyorum arkadaşlar sakin![]()
www.drecu.com
yaw dunya fanii nıe bırbırnısıı kırıyosunus koskoca adamlarsısnıss bırı gorse bu yasdıkalrınısı guler allahtan yaslarınıs yasıyoo gereksıs bak ozgun son sozu solemıs carsamba ordaym ısıtıyen warsa denerıs demıs ne gzl solemıs warsa ıstıyrn carsamba gunu gıder ben ıstyrm der dener kacan edende yokk denersınıs raat raat herkes egosunu tatmın eder
Buraya cjp de ki muahbbeti öne süren arkadaşlar var, ordaki muahabbeti kaçınız biliosunuz, bu videoda ki s2k benim arabam,
o gün üstünde sadece 4.57kısa son dişli vardı. MRT de vardı biliomusunuz da konuşuosunuz? bize standart die getirdikleri arabanın üstünde komple egzoz,downpipe,headers,evc tarzı şeyler vardı ve bilirsiniz ki imprezacılar bunlar olunca bar açarlar, başka türlüde deniemediler o gün, geçilmek istemezler *****! Standart imprezanın ne olduğuna dair video görmek isteyen olursa GRU plakalı rover turbonun o arabaya 5-6 boy fark attığı videoyu istek olursa koyabilirim... MRT plakalı arabanın barının açık olduğunu o gece murat dahil, gıyasettin karataş, alparslan adlı kişilerde kabul etti... daha bişey söylemiorum, şu an ankarada benim arabada dahil olmak üzere yüreğirin type-r var ve özgünde gelirse o geceki bütün imprezaları tekrar görmek isterim. 'AVCI' sende bir daha bilip bilmeden kalkış videoları koyma, gerçekleri bil öyle konuş!
gönlüm wrx den yana...
Sinan gerekli konuşmayı yapmış bende müjdeli haberi verim videolar yakındaaaaaaa![]()
Bizde denedik S2000 iki kişiydi wrx tek kişi 200km/h ye kadar kafa kafaya gidiyorlar rollingde.
Not:S2000 in rodajı daha yeni bitmişti ilk defa o gün 200Km/h nin üstüne çıktı belki bunuda etkisi vardır.
kıvırma kıvırma![]()
![]()
spor araba deil demeni senin türkiyede(tr kısalmasını yapmayalım su 30 agustosta yazdıgımız yazıda bari şehitlerimizin kanını canını verdigi bu topraklarımız için sevinirim) olmayan araba için dememen lazım...türkiyede olmayan arabaya spor degil demiyelim yani ayıptır
![]()
öncelikle saygı çerçevesi içinde konuşalım. sonra. güncel oalrak 2 kapı bir impreza yok. 2000 yılından sonra da olmadı. GC8 in 2 kapılıları olabilr. ama GDB sersi ve genel olarak impreza kasası 4 kapı sedan otomobil olarak lanse edilir. sende anladın aslında ne demek istediğimi ama anlamadım neden böyle teppki verdiğini.
konuyu şehitlere nasıl çevirdin orası daha bi enteresan
konu her yerde sehitlere cevrilir 30 agustos bu gün...her konuda sehitlerin anılması lazım![]()
mrk etme yeterince saygılıyım uyarmana gerek yok millet burda saygı nedir herkez biliyo...bu saygılı olalım kelimesini söyliycek bi lafımda yok nerden aklına geldi bilemiyorum...eger bi kusurum varsa örnek olarak gösterebilirsin...(yok gerci bi örnek)
ben anlamam gc8 ler tek kapı ve spor araba die bakarım rx8 yanlıs hatırlamıyosam 4 kapı... ama spor araba anlayısın tek kapıdan ibaret ise sana bizim eski vosvosu gösteriyim 1304S vardı oda bi spor araba mı? kırmızıydı tam spor araba gibiydi ama havası vardır vos vosların neyse diycegim bu kadar spor arac olması için dıs görünüşüne bakılmaz die biliyorum bilmem yanılıyomuyum ivmelenmesine güçünede bakılıo die biliyorum....
bide bu sitede nedense millet bişi yazıyo ardından aa saygılı olalım die bi uyarı geliyo onu diyince hurra bi laf sokmalar başlıyo bu siteye girenlerin edebi belli huyu belli suyu belli arkadaslar bunlara gerek yok kimse kimsenin canını yakıcak laflar sölemez birbirine...herkez bi amaç için toplanmıs hız tutkusu , tuning tutkusu. bunları yazdık yine konu saptırıldı diycek ama kusura bakmayın... saygılar
Alp Atak
sinan kardeşim konuyu uzatmaya gerek yok. birincisi organizeyi ben yapdım seninle mrt yi kaldırma işini ayarlayan benim zaten sadece seni ben aramadım muhabbetim olmadığı içim mertcana arattım... ikincisi mrt boşaltılmışdı seninle denediğinde çünkü subaru camiasından mehmet abiye satılmışdı araba... üçünsüsü senin aracında standart olduğunu aksini idddia eden yok doğru aracın boşdu, kısmetse tekrar bi org yapar farklı araçlarla deneriz... dört gru nun kalkdığı imprezacı aracını yeni almışdı 4 çeker aracı kaldırmak zor işdir bana göre ama gru geçdimi geçdi peki gru standartmıydı hayır eklenen bi turbo ve gerekli takviyeler vardı... o bahsi geçen kişide ticaret yapan birisi takdir edersinki müşteri kaybetmektense pembe yalanlar söylenebilir alpaslan abiyede bugün yarın bizzat sorucam aranızda böyle bi muhabbet oldumu diye...
+ olarak aracının videolarını izledim maşşallahı var, kazasız belasız binmek allah nasip etsin![]()
yaw fişeklemeyin ortalığı son uyarım Kitletmeyin konuyu
bengelmeden deneme olmucak bende istanbuldayım doal olarak daha deneme yokkk![]()
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)