User Tag List

Sonuçlar: hangisi

Katılımcı sayısı
87. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • subaru impreza WRX

45 51.72%
  • honda s20000

42 48.28%
Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
207 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: subaru impreza wrx

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben çarşamba günü ordayım düzenleyelim organizasyon Bakalım kim kimi geçiyor
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uhhh kapışmak istiyen arkasdlar var....

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu saptırma, wrx ile s2000 denendi ve videodada sonucu belli...

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AvcI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu saptırma, wrx ile s2000 denendi ve videodada sonucu belli...
    iide sen nıe baskalarının denemesını bole bı "kapak " olarak yayınlıosun cıkarın mı var ? saptırdıgım bı konu yok sınanla problemın varsa ac konus ha sendede ımpreza var turbo ıstıosan dene yaptıgın ayıptır gelıp bırı senı gecse nasıl oldugu onemlı deıl bırısı tutup "kapak" dıe yayınlasa hosunamı gıdıcek bukadar da abartmayın altınızdakı sadece araba anlatabılıomuyum
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tartışma istemiyorum arkadaşlar sakin
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana sadece 22B kasayı öneririm impreze tek kapı spor araba deil diebilirmisn
    22B yi P1 i Type-R ı saymıyoruz. burda son kasa wrx ve son kasa s2000 dan bahsediyoruz.

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw dunya fanii nıe bırbırnısıı kırıyosunus koskoca adamlarsısnıss bırı gorse bu yasdıkalrınısı guler allahtan yaslarınıs yasıyoo gereksıs bak ozgun son sozu solemıs carsamba ordaym ısıtıyen warsa denerıs demıs ne gzl solemıs warsa ıstıyrn carsamba gunu gıder ben ıstyrm der dener kacan edende yokk denersınıs raat raat herkes egosunu tatmın eder

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı AvcI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buraya cjp de ki muahbbeti öne süren arkadaşlar var, ordaki muahabbeti kaçınız biliosunuz, bu videoda ki s2k benim arabam,
    o gün üstünde sadece 4.57kısa son dişli vardı. MRT de vardı biliomusunuz da konuşuosunuz? bize standart die getirdikleri arabanın üstünde komple egzoz,downpipe,headers,evc tarzı şeyler vardı ve bilirsiniz ki imprezacılar bunlar olunca bar açarlar, başka türlüde deniemediler o gün, geçilmek istemezler *****! Standart imprezanın ne olduğuna dair video görmek isteyen olursa GRU plakalı rover turbonun o arabaya 5-6 boy fark attığı videoyu istek olursa koyabilirim... MRT plakalı arabanın barının açık olduğunu o gece murat dahil, gıyasettin karataş, alparslan adlı kişilerde kabul etti... daha bişey söylemiorum, şu an ankarada benim arabada dahil olmak üzere yüreğirin type-r var ve özgünde gelirse o geceki bütün imprezaları tekrar görmek isterim. 'AVCI' sende bir daha bilip bilmeden kalkış videoları koyma, gerçekleri bil öyle konuş!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    22B yi P1 i Type-R ı saymıyoruz. burda son kasa wrx ve son kasa s2000 dan bahsediyoruz.

sen subarular spor araba deil dedin wrx i sölemedin dikkatini cekerim o cümleyi tekrar oku

ALG
    Misafir
    gönlüm wrx den yana...

halilcakir
    Misafir
    Sinan gerekli konuşmayı yapmış bende müjdeli haberi verim videolar yakındaaaaaaa

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde denedik S2000 iki kişiydi wrx tek kişi 200km/h ye kadar kafa kafaya gidiyorlar rollingde.

Not:S2000 in rodajı daha yeni bitmişti ilk defa o gün 200Km/h nin üstüne çıktı belki bunuda etkisi vardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen subarular spor araba deil dedin wrx i sölemedin dikkatini cekerim o cümleyi tekrar oku

fantazi olma abi. tr de var mı tek kapı. banane usa daki arabadan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kıvırma kıvırma spor araba deil demeni senin türkiyede(tr kısalmasını yapmayalım su 30 agustosta yazdıgımız yazıda bari şehitlerimizin kanını canını verdigi bu topraklarımız için sevinirim) olmayan araba için dememen lazım...türkiyede olmayan arabaya spor degil demiyelim yani ayıptır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle saygı çerçevesi içinde konuşalım. sonra. güncel oalrak 2 kapı bir impreza yok. 2000 yılından sonra da olmadı. GC8 in 2 kapılıları olabilr. ama GDB sersi ve genel olarak impreza kasası 4 kapı sedan otomobil olarak lanse edilir. sende anladın aslında ne demek istediğimi ama anlamadım neden böyle teppki verdiğini.

konuyu şehitlere nasıl çevirdin orası daha bi enteresan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu her yerde sehitlere cevrilir 30 agustos bu gün...her konuda sehitlerin anılması lazım

mrk etme yeterince saygılıyım uyarmana gerek yok millet burda saygı nedir herkez biliyo...bu saygılı olalım kelimesini söyliycek bi lafımda yok nerden aklına geldi bilemiyorum... eger bi kusurum varsa örnek olarak gösterebilirsin...(yok gerci bi örnek)

ben anlamam gc8 ler tek kapı ve spor araba die bakarım rx8 yanlıs hatırlamıyosam 4 kapı... ama spor araba anlayısın tek kapıdan ibaret ise sana bizim eski vosvosu gösteriyim 1304S vardı oda bi spor araba mı? kırmızıydı tam spor araba gibiydi ama havası vardır vos vosların neyse diycegim bu kadar spor arac olması için dıs görünüşüne bakılmaz die biliyorum bilmem yanılıyomuyum ivmelenmesine güçünede bakılıo die biliyorum....

bide bu sitede nedense millet bişi yazıyo ardından aa saygılı olalım die bi uyarı geliyo onu diyince hurra bi laf sokmalar başlıyo bu siteye girenlerin edebi belli huyu belli suyu belli arkadaslar bunlara gerek yok kimse kimsenin canını yakıcak laflar sölemez birbirine...herkez bi amaç için toplanmıs hız tutkusu , tuning tutkusu. bunları yazdık yine konu saptırıldı diycek ama kusura bakmayın... saygılar

Alp Atak
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buraya cjp de ki muahbbeti öne süren arkadaşlar var, ordaki muahabbeti kaçınız biliosunuz, bu videoda ki s2k benim arabam,
    o gün üstünde sadece 4.57kısa son dişli vardı. MRT de vardı biliomusunuz da konuşuosunuz? bize standart die getirdikleri arabanın üstünde komple egzoz,downpipe,headers,evc tarzı şeyler vardı ve bilirsiniz ki imprezacılar bunlar olunca bar açarlar, başka türlüde deniemediler o gün, geçilmek istemezler *****! Standart imprezanın ne olduğuna dair video görmek isteyen olursa GRU plakalı rover turbonun o arabaya 5-6 boy fark attığı videoyu istek olursa koyabilirim... MRT plakalı arabanın barının açık olduğunu o gece murat dahil, gıyasettin karataş, alparslan adlı kişilerde kabul etti... daha bişey söylemiorum, şu an ankarada benim arabada dahil olmak üzere yüreğirin type-r var ve özgünde gelirse o geceki bütün imprezaları tekrar görmek isterim. 'AVCI' sende bir daha bilip bilmeden kalkış videoları koyma, gerçekleri bil öyle konuş!

sinan kardeşim konuyu uzatmaya gerek yok. birincisi organizeyi ben yapdım seninle mrt yi kaldırma işini ayarlayan benim zaten sadece seni ben aramadım muhabbetim olmadığı içim mertcana arattım... ikincisi mrt boşaltılmışdı seninle denediğinde çünkü subaru camiasından mehmet abiye satılmışdı araba... üçünsüsü senin aracında standart olduğunu aksini idddia eden yok doğru aracın boşdu, kısmetse tekrar bi org yapar farklı araçlarla deneriz... dört gru nun kalkdığı imprezacı aracını yeni almışdı 4 çeker aracı kaldırmak zor işdir bana göre ama gru geçdimi geçdi peki gru standartmıydı hayır eklenen bi turbo ve gerekli takviyeler vardı... o bahsi geçen kişide ticaret yapan birisi takdir edersinki müşteri kaybetmektense pembe yalanlar söylenebilir alpaslan abiyede bugün yarın bizzat sorucam aranızda böyle bi muhabbet oldumu diye...

+ olarak aracının videolarını izledim maşşallahı var, kazasız belasız binmek allah nasip etsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada bu gece eğlenceli bi gece olucak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw fişeklemeyin ortalığı son uyarım Kitletmeyin konuyu

bengelmeden deneme olmucak bende istanbuldayım doal olarak daha deneme yokkk
    www.drecu.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)