User Tag List

Sonuçlar: hangisi

Katılımcı sayısı
87. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • subaru impreza WRX

45 51.72%
  • honda s20000

42 48.28%
Sayfa 5/11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
207 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: subaru impreza wrx

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    patron konuşdu

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deneyecek gun olarak benim de Istanbul'da oldugum gunu mu buldunuz? Yarin acilen Ankara gorunuyor bana da o zaman...

SERKANS
    Misafir
    wrx diyorum yorum yok

T-MIVEC
    Misafir
    benim tercihim wrxten yana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu her yerde sehitlere cevrilir 30 agustos bu gün...her konuda sehitlerin anılması lazım

mrk etme yeterince saygılıyım uyarmana gerek yok millet burda saygı nedir herkez biliyo...bu saygılı olalım kelimesini söyliycek bi lafımda yok nerden aklına geldi bilemiyorum... eger bi kusurum varsa örnek olarak gösterebilirsin...(yok gerci bi örnek)

ben anlamam gc8 ler tek kapı ve spor araba die bakarım rx8 yanlıs hatırlamıyosam 4 kapı... ama spor araba anlayısın tek kapıdan ibaret ise sana bizim eski vosvosu gösteriyim 1304S vardı oda bi spor araba mı? kırmızıydı tam spor araba gibiydi ama havası vardır vos vosların neyse diycegim bu kadar spor arac olması için dıs görünüşüne bakılmaz die biliyorum bilmem yanılıyomuyum ivmelenmesine güçünede bakılıo die biliyorum....

bide bu sitede nedense millet bişi yazıyo ardından aa saygılı olalım die bi uyarı geliyo onu diyince hurra bi laf sokmalar başlıyo bu siteye girenlerin edebi belli huyu belli suyu belli arkadaslar bunlara gerek yok kimse kimsenin canını yakıcak laflar sölemez birbirine...herkez bi amaç için toplanmıs hız tutkusu , tuning tutkusu. bunları yazdık yine konu saptırıldı diycek ama kusura bakmayın... saygılar

Alp Atak

saygısızlık die kıvırma lafına dedim.

ayırca ben her tek kapılı araba spordur demedim. 4 kapılı spor araba olmaz dedim..

G R Unique - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış şeyler yazıp eski konuları açıyosunuz.. gerçeklerin ne olduğu belli..
    Real women use 3 pedals
    Turbo Rover 25
    Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
    BENİ İZLE
    Video : https://www.youtube.com/watch?v=CADT...ature=youtu.be

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı AvcI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sinan kardeşim konuyu uzatmaya gerek yok. birincisi organizeyi ben yapdım seninle mrt yi kaldırma işini ayarlayan benim zaten sadece seni ben aramadım muhabbetim olmadığı içim mertcana arattım... ikincisi mrt boşaltılmışdı seninle denediğinde çünkü subaru camiasından mehmet abiye satılmışdı araba... üçünsüsü senin aracında standart olduğunu aksini idddia eden yok doğru aracın boşdu, kısmetse tekrar bi org yapar farklı araçlarla deneriz... dört gru nun kalkdığı imprezacı aracını yeni almışdı 4 çeker aracı kaldırmak zor işdir bana göre ama gru geçdimi geçdi peki gru standartmıydı hayır eklenen bi turbo ve gerekli takviyeler vardı... o bahsi geçen kişide ticaret yapan birisi takdir edersinki müşteri kaybetmektense pembe yalanlar söylenebilir alpaslan abiyede bugün yarın bizzat sorucam aranızda böyle bi muhabbet oldumu diye...

+ olarak aracının videolarını izledim maşşallahı var, kazasız belasız binmek allah nasip etsin

Konunun bende uzamasını istemiorum, aralık ayında buluşulmuş ve olay kapanmış, dediğin bir kaç şeye bende yorum katmak istiyorum.

Mrt plakalı wrx in boşaltıldığı doğru satılıcaktı araba, murat egzoz takıcağını kendisi söyledi, fakat downpipe dan ya da headers tan ve bar açmak için kullanılan evc yi de arabaya koymaktan çekinmemiş... Bu olaylar kapanınca araba boşaltılıp satıldı.

Bu arada gru plakalı arabanın standart halinin 110 hp 1.6lt motora sahip olduğunu bilirsin yani aynı klasman arabaları değiller impreza ile. rolling denemesinde mrt, gru ve s2k denedik ve mrt onuda geçti benimle de 250 de 2 boy olmuştu fark. Yani standart gc8 ile mrt plakalı wrx arasında baya fark vardı.

Son olarakta, gc8 ile gene 3 araba deniyecektik fakat kalkış yapılmadı rolling yapıldı yani kullanamadı demek garip olur kaldıki bu arabayı standart impo die alparslan deneyin dedi.
    Tabe rolling videolarında benim arabamı kimse görememiştir çünkü gc8 in sahibi benim 2 boy önümden erkenden bastı gaza, gru ise arkadan gelip geçti gc8'i...

Gerçekler böyle şu an da da mrt tarzı bir arabayla seve seve denerim... Arkadaşça dostça olsun ve işin içinde hırs olmasın yeter.

cagricesmeci
    Misafir
    Ya hayret ed'yorum bi GC8 sahibi olarak GC8 hakkinda yazilanlara ve yorumlara. Yasi itibariyle piyasada pek cok performansta GC8 olabilir ama 1 bar basan iyi durumdaki bi gc8 komple exh lu headersli evc si acik! ( ne demekse) wrx e rahat kafa tutar. en azindan benimki tutuyordu.

bir de mrt nin o siralarda std oldugunu biliyorum ben. ustundeki pek cok parca satilmisti hatta bi iki tanesi de benim aracta ( silikon hortumlari vs. )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saygısızlık die kıvırma lafına dedim.

ayırca ben her tek kapılı araba spordur demedim. 4 kapılı spor araba olmaz dedim..

saygısızlık anlayısımız farklı demekki her neyse 4 kapılı araclar spor deil derken o zaman yanılıyosun rx8 spor araba olarak satılıyo ama 4 kapı vos vos ta tek apı ama sor araba deil nasıl olcak şimdi dedigim gibi spor araba anlayısı 4 kapıdan ibaret olmasın derim perfonmasnına da bakmak lazım...
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikisininde ayrı bir zevki var.bütçem olsa ikisinede aynı anda sahip olmak isterdim
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cagricesmeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya hayret ed'yorum bi GC8 sahibi olarak GC8 hakkinda yazilanlara ve yorumlara. Yasi itibariyle piyasada pek cok performansta GC8 olabilir ama 1 bar basan iyi durumdaki bi gc8 komple exh lu headersli evc si acik! ( ne demekse) wrx e rahat kafa tutar. en azindan benimki tutuyordu.

bir de mrt nin o siralarda std oldugunu biliyorum ben. ustundeki pek cok parca satilmisti hatta bi iki tanesi de benim aracta ( silikon hortumlari vs. )
    Siz Subarucuların ortak bir bahanesi var geçilen wrx, gitmiyor diye, bunu çoğunlukla da yaşa bağlıyorlar. O gece hakkında bir örnek daha vereyim size... FRK plakalı (eskiden ruh plakalı) faruk arkadaşımızın gc8i. Ankaradaki herkesin denemeye çekindiği bir arabaydı. O gece onla da denedik ve aradaki fark mrt ile olan kadardı gene. 1.3-1.4 bar basan büyük turbosu olan bir araba bahsettiğim. Ben arabanın standart olarak satıldığını biliorum zaten fakat deniyeceğimiz gün subaru arıcanda dediğim parçalar takıldı. Denedikten sonra da söküldü...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz Subarucuların ortak bir bahanesi var geçilen wrx, gitmiyor diye, bunu çoğunlukla da yaşa bağlıyorlar. O gece hakkında bir örnek daha vereyim size... FRK plakalı (eskiden ruh plakalı) faruk arkadaşımızın gc8i. Ankaradaki herkesin denemeye çekindiği bir arabaydı. O gece onla da denedik ve aradaki fark mrt ile olan kadardı gene. 1.3-1.4 bar basan büyük turbosu olan bir araba bahsettiğim. Ben arabanın standart olarak satıldığını biliorum zaten fakat deniyeceğimiz gün subaru arıcanda dediğim parçalar takıldı. Denedikten sonra da söküldü...
    frk adlı arac bizim burdaydı yan apartmanda oturuyodu satıldı sanırım şimdi 3 el degiştridi her neyse o kadar 1.3 1.4 bar basan araba ile aynı fark varsa bi daha dene derim o zaman yanlısın vardır? o zaman senin aracında boş deildir...

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakin olalım Arkadaşlar kitletmeyin bana konu monu şimdi
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yaw sakın olucak bişi yok siz bunu dedikce karsı taraf cıldırmaya yüz buluyor arkadaslar dedigim gibi böle yazılar yazmayalım lütfen bu siteye giren arkdaslarımızn seviyesi zaten belli böle sakin olalım saygılı olalım gibi sözlre hiç gerek yok benim düşüncemce.... yanlış olmadıgımı düşünüyorum ?

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yaw sakın olucak bişi yok siz bunu dedikce karsı taraf cıldırmaya yüz buluyor arkadaslar dedigim gibi böle yazılar yazmayalım lütfen bu siteye giren arkdaslarımızn seviyesi zaten belli böle sakin olalım saygılı olalım gibi sözlre hiç gerek yok benim düşüncemce.... yanlış olmadıgımı dü2şünüyorum ?
    bencede
    +1
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yaw sakın olucak bişi yok siz bunu dedikce karsı taraf cıldırmaya yüz buluyor arkadaslar dedigim gibi böle yazılar yazmayalım lütfen bu siteye giren arkdaslarımızn seviyesi zaten belli böle sakin olalım saygılı olalım gibi sözlre hiç gerek yok benim düşüncemce.... yanlış olmadıgımı düşünüyorum ?

cıldıran karsı taraf kım ?? özgün ün dedıgıne katılıorum uzamasın
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cıldıran karsı taraf kım ?? özgün ün dedıgıne katılıorum uzamasın
    genelliyorum iyi anlatamamısım derdimi yazılarımda pardon...

fastest
    Misafir
    bnm araba çoktandır olmadığı içün hıza muhtaç kaldım arabayı buliim kadran kırılcak bilmiyorum yani hala kararsızım diebilirim öfff

fastest
    Misafir
    karar werilmüştür tartışmaya gerek yoktur wrx alınıp modifiye edilecektir itirazı olan???

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)