patron konuşdu :D
Printable View
patron konuşdu :D
Deneyecek gun olarak benim de Istanbul'da oldugum gunu mu buldunuz? Yarin acilen Ankara gorunuyor bana da o zaman...
wrx diyorum yorum yok
benim tercihim wrxten yana
yanlış şeyler yazıp eski konuları açıyosunuz.. gerçeklerin ne olduğu belli..
Konunun bende uzamasını istemiorum, aralık ayında buluşulmuş ve olay kapanmış, dediğin bir kaç şeye bende yorum katmak istiyorum.
Mrt plakalı wrx in boşaltıldığı doğru satılıcaktı araba, murat egzoz takıcağını kendisi söyledi, fakat downpipe dan ya da headers tan ve bar açmak için kullanılan evc yi de arabaya koymaktan çekinmemiş... Bu olaylar kapanınca araba boşaltılıp satıldı.
Bu arada gru plakalı arabanın standart halinin 110 hp 1.6lt motora sahip olduğunu bilirsin yani aynı klasman arabaları değiller impreza ile. rolling denemesinde mrt, gru ve s2k denedik ve mrt onuda geçti benimle de 250 de 2 boy olmuştu fark. Yani standart gc8 ile mrt plakalı wrx arasında baya fark vardı.
Son olarakta, gc8 ile gene 3 araba deniyecektik fakat kalkış yapılmadı rolling yapıldı yani kullanamadı demek garip olur kaldıki bu arabayı standart impo die alparslan deneyin dedi.
Tabe rolling videolarında benim arabamı kimse görememiştir çünkü gc8 in sahibi benim 2 boy önümden erkenden bastı gaza, gru ise arkadan gelip geçti gc8'i...
Gerçekler böyle şu an da da mrt tarzı bir arabayla seve seve denerim... Arkadaşça dostça olsun ve işin içinde hırs olmasın yeter.
Ya hayret ed'yorum bi GC8 sahibi olarak GC8 hakkinda yazilanlara ve yorumlara. Yasi itibariyle piyasada pek cok performansta GC8 olabilir ama 1 bar basan iyi durumdaki bi gc8 komple exh lu headersli evc si acik! ( ne demekse) wrx e rahat kafa tutar. en azindan benimki tutuyordu.
bir de mrt nin o siralarda std oldugunu biliyorum ben. ustundeki pek cok parca satilmisti hatta bi iki tanesi de benim aracta ( silikon hortumlari vs. )
saygısızlık anlayısımız farklı demekki her neyse 4 kapılı araclar spor deil derken o zaman yanılıyosun rx8 spor araba olarak satılıyo ama 4 kapı :( vos vos ta tek apı ama sor araba deil :( nasıl olcak şimdi dedigim gibi spor araba anlayısı 4 kapıdan ibaret olmasın derim perfonmasnına da bakmak lazım...
ikisininde ayrı bir zevki var.bütçem olsa ikisinede aynı anda sahip olmak isterdim:)
Siz Subarucuların ortak bir bahanesi var geçilen wrx, gitmiyor diye, bunu çoğunlukla da yaşa bağlıyorlar. O gece hakkında bir örnek daha vereyim size... FRK plakalı (eskiden ruh plakalı) faruk arkadaşımızın gc8i. Ankaradaki herkesin denemeye çekindiği bir arabaydı. O gece onla da denedik ve aradaki fark mrt ile olan kadardı gene. 1.3-1.4 bar basan büyük turbosu olan bir araba bahsettiğim. Ben arabanın standart olarak satıldığını biliorum zaten fakat deniyeceğimiz gün subaru arıcanda dediğim parçalar takıldı. Denedikten sonra da söküldü...
sakin olalım Arkadaşlar kitletmeyin bana konu monu şimdi :)
:confused: :confused: :confused: :confused:
yaw sakın olucak bişi yok siz bunu dedikce karsı taraf cıldırmaya yüz buluyor arkadaslar dedigim gibi böle yazılar yazmayalım lütfen bu siteye giren arkdaslarımızn seviyesi zaten belli böle sakin olalım saygılı olalım gibi sözlre hiç gerek yok benim düşüncemce.... yanlış olmadıgımı düşünüyorum ?
bnm araba çoktandır olmadığı içün hıza muhtaç kaldım arabayı buliim kadran kırılcak:) bilmiyorum yani hala kararsızım diebilirim öfff:(
karar werilmüştür tartışmaya gerek yoktur wrx alınıp modifiye edilecektir itirazı olan???