itarızı olan olursa karar düşücekmi mahkeme salonumu burası ahahahahah
Printable View
itarızı olan olursa karar düşücekmi mahkeme salonumu burası ahahahahah
auahah hayırlı olsun :D
yahu std s2k ile herkesin denemeye cekindigi GC8 i gecerim demeye mi calisiyorsun anlamiyorum ki... Ek bir yorum daha vereyim GC8 gitmiyor olabilir veya gitmemesi saglanabilir. temiz, gitmesi engellenmemis ( hani o acik olma fonsiyonu olan evc nin kapatilmasi gibi¨- ki o zaman 0.5 bar basiyor) bir GC8 yerine temiz baska bir WRX bul onunla da kalk vaziyeti gorelim...
4 kapılı spor araba olmaz katılıyorum arkadaşlar brabus firması filan insanların ailelerini yemeğe büyüklerini huzur evine götürmeleri için arabaları 500 hp yapıyorlar.Bende zaten bahçeye tarlaya gitmek için aldım arabayı pikap iki çeker olduğundan kalıyor çamurda evoyla traktörü takip edebiliyorum.:D
s2000 daha güzel.
sabura da fena deil understeer understeer:)
bırı bana m5in kategorısını solesın ozmnnnn
aaaa o spor araba deil bak :) ya ai işte dedigm gibi spor araba sadece 4 kapı oarak bakılmaz....taaa başta yazdıgım örnekler gibi...
ben geçerim demeye çalışmıorum, mrt plakalı wrxden birazcık daha hızlıydı sadece, arada fark yoktu nerdeyse dedim sadece... Ewt bir subaruda evc olcak ve o arabanın barı 0.8 den fazla olmayacak, böyle birşey mümkün mü? Ayrıcana prodrive kitli komple egzozlu sti ile yakında deniyeceğim, geçilsemde videoyu koyacağım merak etme, vaziyeti görürüz merak etme...
bu tutku böyle bişeydir hep münakaşa hep iddalar... geçen taraf geçtim der başka bişi demez geçilende yok fark açamadın yok bnm makinam senin aracının yarı fiatı gibi bahaneler uydurur. bu kdr hırsa gerek yok aslında... birbirinizi kırmayında isteginiz kdr deneyin...
ya bide burun farkıyla geçti bu araba daha hızlı demek(tem e-5 rollinglerinden bahsediyorum) anlamsız bence biri viraja dıştan girmek durumunda kalır iç teki çok az burun gösterir sonuçta 2 aracında stndardı kafa kafaya gibi...
bi sözde bu topic i açan arka ya araçlar çok alakasız olmuş evoyla imp. desen nesede :)
ben kafayı abartıya taktım wide body falan yapcam arabaya o zmn 4 kapı sorun olmaz:) ben öyle wrc spoylerı falan takmam carbon marbon yokmu yaw:p ama önce body kit....coming soon:D
yapma etme sade kalsın :D bi coilover yeter :D
EVC kapatıldığında araç 0.5 bar basar. Ama bunu kasti yapman lazım. EVC de A veya B modu var bu modları kendin ayarlayabiliyorsun benim sıkça yaptığım şeylerden biri EVC yi düşük modda unutmak :)
Prodrive STI komple exh lu ile kalkacağına göre artık araç std değil demek ki . Durum böyleyse karşılaştırma S2K vs STI değil Sinan'ın S2k vs X kişisinin STI'ı haline geliyor ki buradaki tartışma bundan fazla sürer. Burada dert std s2k vs std wrx ( gc8 değil- daha önce anlatmaya çalıştığım gibi 1. gc8 hafiftir temiz gc8 wrx i yer , gc8 yaşlıdır modsuz ve temiz gc8 bulmak zordur.)
Ama yine de videoyu heyecanla beklemekteyim. Bu arada İzmirdeyim arkadaşlar 2-3 Eylül de sanırım bi hollanda plakalı skyline izmirde olacak bi yerde araçları deneyecez seyirci desteği lazım ... :)
hadi hayırlısı keşke gelebilsemde desteklesem ;)
r33 se gelelımm :D